TRAŽE DLAKU U JAJETU Večiti kritičari - Ovim znakovima u horoskopu nikako ne možete ugoditi
Foto: Youtube/Printscreen

Astrolozi kažu da su osobe rođene u znaku Device, Jarca i Škorpije najveći kritičari. Nikako im se ne može ugoditi

Zahtevni ljudi iz naše okoline mogu nekada biti toliko naporni, da sa njima teško možemo ostvariti komunikaciju. U svemu traže „dlaku u jajetu“, nikada im nije sve po volji i često za sve nalaze neke kritike.

Sa njima uvek imate osećaj da hodate „po jajima“ i radite nešto pogrešno, pa kako biste sprečili sebe "razbijanja" glave šta da očekujete od njih već sledeći put, evo kako da ih prepoznate među znacima zodijaka.

Devica

Pripadnici ovog znaka su po prirodi sitničavi i u svemu će pronaći da im nešto ne odgovara, a čak će više uočiti negativne strane nečega, nego pozitivne. Device su po prirodi perfekcionisti, pa ta težnja da sve bude „pod konac“ proističe iz želje da stvari budu savršene.

Iako su im kritike iz dobre namere, mnogi mogu u njima videti zlobu ili pametovanje. Međutim, ono što drugi od njih očekuju je i neka pohvala koja bi opravdala njihovo "zvocanje“.

Jarac

Oni neće ćutati ako vide da im nešto ili neko smeta, ali i ako ne osete dovoljno akciju sa druge strane, od koje to očekuju. Vrlo su ambiciozni i kritikovaće svakoga ukoliko vide da ih neko usporava u težnji da ostvare zacrtani cilj. Bez uvijanja, to će dati do znanja i neće ulepšavati istinu. Velika mana im je što su vrlo škrti na komplimentima.

Škorpija

Škorpije su emotivne po prirodi i zahtevne, pa će biti oštrije ako budu povređene ili ljute. Najbolje je tada ne biti  u njihovom krugu jer će vas obasuti kritičnim i zlonamernim komentarima. Ako su isprovocirane, biće iskrene do srži i u tome neće nikoga štedeti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading