Sa njima vam neće biti dosadno: Pet horoskopskih znakova sa najboljim smislom za humor
Foto: Shutterstock

Rak

Rakovi vole da se ljudi osećaju prijatno u njihovom društvu. Kako to postižu? Često se pozivaju na svoj humor. Ako ne poznajete dobro Raka, možda nećete iskusiti ovu njegovu razigraniju stranu. Ali iako samo njegovi bliski prijatelji mogu da vide ovaj deo njegove ličnosti, njegov humor je direktan, iskren i savršeno tempiran. Zato nemojte zameniti stidljivu prirodu Raka sa nedostatkom humora: kada mu bude dovoljno udobno da bude ono što jeste, on će pokazati svoju najzabavniju stranu.

Vodolija

Vodolije su "čudni" tipovi zodijaka i to se prenosi i na njihov neobičan smisao za humor. Ovaj često hiroviti znak često koristi svoj humor da podeli svoja uverenja bez ruganja ili omalovažavanja bilo koga. Vodolijin humor je često suptilan i neobičan.

Lav

Lavovi se često smatraju „ozbiljnim“, ali duboko u sebi vole da zabavljaju one oko sebe. Ovaj znak želi da bude najbolji u svemu, pa nastoji da nasmeje i druge. Iako su Lavovi često veoma zabavni, njihov humor nije za svakoga. Neki će možda smatrati da je to u izvesnoj meri preterano.

Blizanci

Blizanci su najrazigraniji znak zodijaka. Njihova iskrena zabavna strana uvek nasmeje ljude oko sebe. Ako imate Blizanca u svom društvu, on je verovatno vaša srodna duša. Ovaj znak može biti ozbiljan, ali u isto vreme uživa u pričanju viceva i zasmejavanju svih oko sebe. Blizanci znaju kako da pokažu svoju duhovitost i sarkazam dok bez napora nekoga odmah nasmeju.

Devica

Iako Devica može izgledati kao neočekivani dodatak ovoj listi, ako poznajete Devicu, verovatno ste se smejali u njihovom prisustvu. Mnogo puta perfekcionizam Devica može sakriti njihov mračni smisao za humor. Ispod svog lepog i "urednog" izgleda, Device imaju dodir Merkura, baš kao i Blizanci. To znači da imaju savršen osećaj za tajming i mogu da se podsmevaju sami sebi, na način koji je dirljiv i smešan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading