SPREMITE SE ZA RETORGRADNI URAN Otvaramo se za nove i dobre stvari, koje su nam suđene
Foto: Shutterstock

Planeta Uran od 24. avgusta 2022. godine kreće retrogradno, i ostaće u ovoj fazi do 22. januara 2023. godine. U ovoj fazi imamo priliku da zastanemo, odmorimo od naglih promena i napravimo pauzu.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali turbulencija i nestabilnosti, horoskop kaže da retrogradni Uran sve može stopirati. U narednim nedeljama i mesecima, očekuje nas i susret sa retrogradnim Merkurom od 9. septembra. Tako da nas u ovom periodu očekuje više retrogradnih planeta.

Do kraja oktobra, i Mars kreće u retrogradno stanje, zaista usporavajući energije i stavljajući stvari na još veću pauzu. Lako je uočiti snažnu kosmičku energiju na kraju 2022. godine. Iako izgleda da će se sve stopirati, život može biti lakši kada se sa ovim suočimo.

Retrogradna faza šalje vam snažne talase energije podstičući nas da usporimo, razmislimo, povučemo se i ponovo pogledamo prošlost. Mnogo je lakše ako prihvatimo ovu energiju, i kreiramo u skladu sa njom.

Retrogradni Uran će biti u znaku Bika, a ovaj zemljani znak favorizuje stabilnost i doslednost. Uran je, s druge strane, energija koja je van okvira, radikalna i koja pomera granice. Iako je Uran u Biku od 2018. godine, tema iz ovog perioda bi se mogla ponovo pokrenuti u našim životima kada počinje svoje retrogradno putovanje.

U ovim danima, do januara 2023. godine važno je da razmislite gde treba da uspostavite ravnotežu i razbijete neke od granica koje ste vi ili drugi stvorili.

Retrogradni Uran takođe može ublažiti svaki šok oko iznenađujućih ili naglih promena koje su se možda dogodile od početka godine. Možda čak otkrijemo da počinjemo da vidimo stvari sa novom perspektivom i jasnoćom, ili stvari u koje smo nekada bili nesigurni, sada počinju da se osećaju malo sigurnije ili umirujuće.

Kada se pojavi, retrogradni Uran neće uzdrmati naš život bez razloga. On želi da nas probudi i oslobodi od ograničenja. Svi obrasci koji vas drže u kalupu i sputavaju vas, sada mogu nestati. Otvaramo se za nove i dobre stvari, one koje su nam suđene.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading