HOROSKOP ZA SREDU, 17. AVGUST Device očekuje novo ljubavno poglavlje, veliku šansu za napredak u karijeri ima Vodolija
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Vaše polje saradnje i organizacije u kojoj radite doneće vam početak rada na novom poslu ili radnoj poziciji. Uspeh predstoji onim Ovnovima koji nastoje da uđu u velike investicije ili imaju sopstveni biznis. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu stabilizacije i pojačanih emocija jedno prema drugom. Veza zasnovana na pravim osećanjima proći će za vreme ovih aspekata bez problema. Slobodne Ovnove očekuje strastvena ljubavna avantura.

Zdravlje: Pojačajte aktivnosti u ovom letnjem periodu odlascima na bazen ili na odmor.

Bik

Posao: Vaše polje karijere je prikazano kroz promene u organizaciji u kojoj radite. Najveći izazov na poslovnom planu tokom ovog perioda sastojaće se u tome da se prilagodite novim uslovima i novi metodama rada i okruženju.

Ljubav: Zauzeti Bikovi povremeno sumnjaju u partnerovu iskrenost, ali će to biti kratkotrajno. Možete očekivati jednu epizodu tog tipa ovog dana, ali ćete to uspešno prevazići. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Zdravlje:  Prijao bi vam odmor, osamljivanje, odlazak na neku udaljenu destinaciju.

Blizanci

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju poslovne saradnje doneće vam dobru ponudu ili važan sastanak s nadređenima, koji će proteći u znaku pohvale. Vaš odnos sa nadređenima kreće uzlaznom putanjom, jer vaši rezultati mogu biti iznad svakog proseka. Obratite pažnju na poslovno okruženje, kao i loše komentare na vaš način poslovanja.

Ljubav:  Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju mogu upoznati u okviru neke institucije. Početak ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Lava ili Vage krije u sebi i neke izazove, jer se može ispostaviti da je osoba neke stvari prećutala.

Zdravlje: Odmorite se u nekom spa centru.

HOROSKOP ZA SREDU, 17. AVGUST Device očekuje novo ljubavno poglavlje, veliku šansu za napredak u karijeri ima Vodolija

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa starim saradnicima može da se obnovi u ovom periodu. Ovog puta sklopićete unosan sporazum. Komplikovanu situaciju u komunikaciji s jednim kolegom uspešno ćete rešiti kompromisnim rešenjem i tako što ćete pokazati fleksibilnost.

Ljubav: Zauzeti Rakovi mogu da prolaze kroz kratkotrajan period nezadovoljstva u odnosu sa partnerom, a najveći problem može biti partnerovo nedosledno ponašanje. Prosto ne znate šta da mislite i na čemu ste sa njim. Problem ćete prevazići otvorenim razgovorom sa partnerom.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Vaše polje poslovne saradnje najavljuje poslovnu ekspanziju. Očekuje vas značajno proširenje kruga saradnika i širenje posla. Možete očekivati uspešne pregovore i novi početak. Saradnja sa inostranim partnerima može biti plodonosna i dugotrajna. Odličan period na finansijskom planu.

Ljubav:  Zauzeti Lavovi tokom ovog perioda mogu da imaju problem u komunikaciji s partnerom, a moguće su i radikalne odluke. Lavovi koji su slobodni mogu da upoznaju pomalo čudnu osobu u znaku Škorpije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Tahikardija.

Devica

Posao: Poseban uspeh očekuje Device koje rade na kreativnim projektima ili polažu ispite. U svakom slučaju, očekujte potpisivanje nekog ugovora i šansu da ostvarite finansijski uspeh. Pazite se saradnika koji grade rivalski odnos prema vama i mogu vas sabotirati.

Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da upoznaju preko društvenih mreža. Uprkos velikom oprezu, između vas može doći do zbližavanja. Pripazite da ne uđete u komplikovan odnos.

Zdravlje: Ne prijaju vam letnje žege. Ne izlažite se previše suncu, može doći do toplotnog udara.

HOROSKOP ZA SREDU, 17. AVGUST Device očekuje novo ljubavno poglavlje, veliku šansu za napredak u karijeri ima Vodolija

Shuterstoock

 

Vaga

Posao: Planetarna dešavanja donose vam velike promene u firmi gde radite. Postoji mogućnost promene tima rukovodstva i uvođenje novih radnih uslova i pravila. Ključ uspeha sastojaće se u preciznom izražavanju i diplomatskom stavu koji bi trebalo da zastupate u komunikaciji sa svima.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se nađu u iskušenju da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Moguća je takođe delikatna situacija da vam se udvara neko u kome vidite samo prijatelja.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu, počnite sa konzumacijom određenih čajeva.

Škorpija

Posao:  Pruža vam se prilika da pokrenete sopstveni biznis i pri tome uživate podršku od strane veoma uticajnih osoba. To će vam omogućiti da konačno stanete na svoje noge. Važno je da se usredsredite na prioritetne ciljeve na poslu da se ne biste izgubili u detaljima.

Ljubav: Škorpije očekuje obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi, a potom i obnavljanje veze.  Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko društvenih mreža ili se mogu zbližiti sa osobom koju poznaju preko prijatelja, a za čija osećanja nisu znale ranije.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Planetarni aspekti u vašem znaku su odlični što se tiče poslovnih pregovora i sastanaka. Neki prijatelji mogu da vam predlože proširenje na novi sektor, što će se odlično odraziti na finansijsku situaciju i značajno je unaprediti, i to na dugoročnom nivou.

Ljubav: Dominantna tema ovog dana je zbližavanje sa osobom s kojom ste zapravo više u prijateljskom ili kolegijalnom odnosu. Nalazite se u dilemi da li da pokvarite prijateljstvo. Pa ipak, privlačnost između vas  je isuviše velika da biste odoleli.

Zdravlje: Bol u leđima. To je posledica naprezanja preko svojih mogućnosti.

Jarac

Posao: Vaše polje novca ukazuje na promene na finansijskom planu i to nabolje. Ukoliko u ovom periodu budete povukli prave poslovne poteze, očekuje vas unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou. Imate kompletnu saradnju sa nadređenima, koji su vam dali odrešene ruke.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu da prolaze kroz harmoničan period. Partner može da im priredi lep znak pažnje. Kompletan odnos je prošao mnoga iskušenja i očuvao se kao takav. Slobodne Jarčeve očekuje sudbinski susret sa veoma privlačnom osobom.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

HOROSKOP ZA SREDU, 17. AVGUST Device očekuje novo ljubavno poglavlje, veliku šansu za napredak u karijeri ima Vodolija

Shuterstoock

 

Vodolija

Posao: Aspekti vam donose veliku šansu za napredak u karijeri. Očekuje vas novi početak, prelazak na drugu poziciju koja je odgovornija i bolje plaćena. Pripazite se, međutim, manipulativnih kolega i spletaka. Nehotice ćete saznati nedobronamerne kritike na račun vašeg poslovanja.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da se osete malo kao da su u svom svetu, usled čega će dobiti prigovor partnera. Partner može postati sumnjičav, pa je na vidiku i kriza poverenja. Biće neophodno kompromisno rešenje da bi veza nastavila da funkcioniše kao pre.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe

Posao:  Ovo je povoljan period za saradnju sa inostranstvom, ali i za administrativna rešenja. S druge strane, može biti nekih zakulisnih radnji u firmi. Možete održati tajne sastanke iza zatvorenih vrata, kako biste neke poslovne tajne, ideje zadržali u proverenom krugu saradnika.

Ljubav: Ribe koje su slobodne mogu da započnu vezu sa osobom koju su upoznale preko društvenih mreža. Kasniji period bi mogao da im donese ozbiljnu vezu, ali sa dosta komplikovanim okolnostima. Situacija će zahtevati dodatna prilagođavanja.

Zdravlje: Prijala bi vam masaža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading