PRE NEGO ŠTO POČNE JESEN Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi za sreću, ljubav i novac
Foto: Pixabay

Šta treba do kraja leta da uradi svako horoskopki znak za sreću, ljubav i novac? Saznajte svoj zadatak pre nego što počne jesen:

Ovan - Napravite nešto svojim rukama, bavite se sportom, takmičite se sa drugima. U vašoj prirodi je da budete lideri, sada radite na tim osobinama i imaćete uspeha. Ako budete aktivni i otvoreno govorite ono što mislite, izdižete se na tron.

Bik - Dobar je period da se bavite domom, budete kreativni, dekorišete, ukrašavate, ali se isprobate i u kulinarskim majstorijama. Vreme je da se posvetite i ličnim finansijama i bolje organizujete budžet kako biste preko jeseni imali više novca.

PRE NEGO ŠTO POČNE JESEN Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi za sreću, ljubav i novac

Foto: privatna arhiva

 

Blizanci - Vaša unutrašnja vatra se rasplamsava kroz putovanja, komunikaciju sa različitim ljudima, učenje nečeg novog, pisanje. Sve što vas čini pametnijim podgrevaće vaše lično svetlo. Širite svoje znanje, u njemu je sva vaša snaga na više polja.

Rak - Pokušajte da pomognete drugim ljudima, brinete o drugima, negujete ih i popravite im raspoloženje. Pojačana empatija i dobra dela donose novo Sunce u vaš život tokom jeseni. Kada pomažete drugima, vaše srce se širi, osećate novu snagu. Ali to ne znači da treba da zapostavite sebe.

Lav - Vaše Sunce svetli kada izađete na scenu - bilo da ste na bini, u izlasku ili se javljate "live" preko društvenih mreža. Uživaćete da budete u centru pažnje, a igra bi trebalo da postane važan deo vašeg života. Uživajte u danima pred vama u nekim novim avanturama i doživljajima.

Devica - Sunce podstiče aktivnost da pomogne drugima. Potražite aktivnost koja će koristiti ne samo vama, već i onima oko vas. I kao hobi, izaberite nešto vezano za lepotu, dizajn ili pisanje. I ne zaboravite da pratite svoje zdravlje i vodite računa o svom telu.

Vaga - Upoznajte nove ljude, pokušajte da steknete neka nova prijateljstva, možda čak i novu ljubav. Komunicirajte sa drugima, izađite iz zone komfora, i jesen vam može doneti pravu bajku.

PRE NEGO ŠTO POČNE JESEN Evo šta svaki horoskopski znak treba da uradi za sreću, ljubav i novac

Foto: privatna arhiva

 

Škorpija - Izazovite sebe odabirom neobičnog hobija i zabave. Ne plašite se poteškoća! Naprotiv, postanite osoba koja vešto savladava prepreke na svom putu i ​​uči druge da rade isto. Savladajte svaki izazov ili preuzmite rizik tako što ćete pokrenuti sopstveni posao. Naučite da se opustite i uživate u svojim moćima i potencijalima.

Strelac - Prenesite svoje znanje drugima. Morate da se udubite u ono što vas zaista zanima i da podelite svoja razmišljanja o tome. Ako je moguće, putujte što više, proučavajte druge kulture i istoriju drugih zemalja. Kao hobi, možete izabrati učenje stranih jezika, jahanje, tenis i šah.

Jarac - Postavite praktične ciljeve i upravljajte više vremenom. Sve što ste planirali, možete ostvariti. I ne plašite se da preuzmete ulogu vođe! Naprotiv, gde god je to moguće, uzmite stavri u ​​svoje ruke. Počnite da vežbate i na jesen možete biti prijatno iznenađeni promenama u izgledu i energiji.

Vodolija - Što se ponašate nepredvidljivije i ekstravagantnije, to će vaše Sunce jače sijati. Ne sedite u senci: iskoristite svaku priliku da učestvujete u javnom životu. Zainteresujte se za politiku, pridružite se nekoj organizaciji koja okuplja istomišljenike, ljude koji su strastveni oko zajedničke ideje. Ili sami napravite takvu zajednicu, na primer, pokrenite blog.

Ribe - U ovom periodu radost vam donose poezija, muzika, psihologija, kao i fotografija i bioskop. Pokušajte da pronađete dublji smisao u svemu, postanite istraživač sveta oko sebe. Bavite se dobrotvornim radom, idite redovno u prirodu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading