Nisu svi isti: Saznajte koji horoskopski znakovi su najbolji, a koji su najgori prijatelji
Foto: Shutterstock

Vage

Vage su dobrice i zbog toga često mogu i da ispaštaju. Najljubazniji i najmiroljubiviji su od svih znakova i trude se da nikoga ne povrede. Međutim, njih mogu na kraju da iskoriste jer ih drugi uzimaju zdravo za gotovo. Uvek će učiniti neku uslugu koju im zatraže i pokušavaće da poprave stvari u svakom slučaju.

Škorpije

Škorpije su najzanimljiviji znak Zodijaka i osobina koja ih posebno izdvaja od drugih je poštenje. Ako u vama pronađu pravog prijatelja, čuvaće vam leđa i biće uvek tu za vas. Imaju razumevanja i empatični su po prirodi, pa se na njih uvek možete osloniti. Vrlo dobro čitaju tuđe emocije i raspoloženja.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je emotivan po prirodi i lako se vezuje za ljude. Mogu da osete bol koju osećaju drugi, jer se odlično povezuju sa ljudima. Svoje potrebe često stavljaju iza drugih. U njima možete naći prijatelja na kojeg se možete osloniti i koji vas neće osuđivati.

Blizanci

Iako nekada deluju kao dve različite osobe, oni itekako znaju dobro da slušaju i daju savete. Društveni su i otvoreni i sa njima ćete se sjajno zabaviti. Po prirodi su emotivni ali su odlični prijatelji za razgovor. Sa njima vam nikada neće biti dosadno.

Lavovi

Po prirodi šarmeri i neko ko voli da su svi „zaljubljeni“ u njih, lavovi su prijatelji sa kojima je veza duboka i iskrena. Neguju zdrave odnose i uživaju u susretima u dvoje. Uvek će biti tu da vam sugerišu o nekoj vezi koja nije dobra za vas ili da prepoznaju ako vas neko koristi.

Strelčevi

Strelčevi nisu baš najdruštveniji i radije se oslanjanju na nekoliko njih na koje mogu računati. Veliki su radoholici i često su u nekom svom sopstvenom svetu do koga ne mogu dopreti ni njihovi najbliži. Ponekad odgurnu od sebe neke ljude, jer smatraju da je tako najbolje. Nekada teško ostvaruju vezu sa drugima jer imaju poteškoća sa povezivanjem.

Vodolije

Oni su jedan od najčudnijih znakova, ali zabava sa njima je zagarantovana. Vole da prijateljima pokažu koliko ih vole i mngo ulažu u svoja prijateljstva.

Rakovi

Rakovi imaju manje samopouzdanja zbog toga deluju na početku upoznavanja nepristupačno. Radije vreme provode sami i treba im vremena da daju poverenje drugima. Često u odnosima daju više nego što dobiju i često zbog dobrog srca budu povređeni pa deluju hladno.

Ovnovi

Ovnovi ne znaju kako da pokažu emocije, ali kada to učine vrlo su osetljivi i ranjivi. Na prvi pogled deluju kao tvrd orah. Karakteriše ih impulsivnost pa neretko sa njima možete ući u svađu. U prijateljima traže nekoga kome mogu verovati.

Bikovi

Ovaj horoskopski znak je neko ko drži do svoje reči i ko je odan i dobar prijatelj. Oni održavaju najduže veze i nemaju problem ni sa kim. Tvrdoglavi su po prirodi i ne možete ih naterati da nešto urade ukoliko ne žele. Međutim, ako obećaju da će to učiniti, onda budite sigurni da će učiniti 100 odsto.

Jarčevi

Jarci donose najviše problema. Iako žele da budu zabavni, usadiće vam loše ideje i predložiti vam možda neke teške odluke. Avanture sa njima su sigurne, ali na lestvici prijateljstva su na nižem stepenu.

Device

Zbog svoje nezgodne naravi sa Devicama je teško biti prijatelj. Mnogi se ipak odlučuju radije da im oni budu prijatelji nego neprijatelji. Treba ih držati blizu ali ne i previše, prenosi „Kolektivan svet“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading