Venera u LAVU nema milosti: Buran period za POJEDINCE, a OVA tri znaka čeka EMOCIONALNA apokalipsa, teško će se oporaviti

Vesti 16.08.2022 08:00 0

Venera u Lavu nije nimalo bezazlena

Venera u LAVU nema milosti: Buran period za POJEDINCE, a OVA tri znaka čeka EMOCIONALNA apokalipsa, teško će se oporaviti

unsplash.com

 

Bićemo malo više skloni ka tome da uživamo ​​u sticanju površnog znanja o mnogim temama, i bićemo posebno pronicljivi kada je u pitanju rasprava ili iznošenje stavova.

Vaga

Vage očekuju promene na polju partnerstva, mogući su iznenadni prekidi, ljubomora, prevelika kontrola. Poželećete da držite sve konce u svojim rukama, ali to neće da bude moguće tokom ovog tranzita, pa su i nervoza i napetost uključeni u celu ovu zbrku Merkura u Blizancima.

Jarac

Jarčevi su majstori hladnoće i sjajni su u organizaciji, ali sad će malo da skrenu sa puta. Očekuju vas promene u poslovnom i emotivnom životu. U poslovnom smislu bićete daleko od dobro organizovane osobe, previše ćete da komunicirate i ništa posebno nećete da postignete. Na emotivnom planu okovi oko hladnog srca polako padaju, spremni ste za novu ljubav.

Škorpija

Kod Škorpija polje porodice i kuće unosi nemir tokom ovog tranzita. Mogući su sukobi s članovima porodice, pa pazite na reči koje upotrebljavate!

Komentari (0)
Loading