HOROSKOP ZA JESEN 2022. GODINE Jarac će biti na sedmom nebu, Ribe će imati ludačku sreću, Ovnu slede pozitivne promene
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Jesen će predstavnicima ovog znaka doneti dugo očekivanu stabilnost. Zvezde savetuju da uživate u novom statusu i budete spremni na promene, ne morate da brinete, jer će one biti pozitivne.

Bik

Za ovaj znak, jesen će biti podeljena na nekoliko kratkih segmenata. Astrolozi savetuju da se u svakom trenutku koncentrišete isključivo na ono što radite, brige o budućnosti ostavite za budućnost. Mnogi će morati da se presele, i to prilično uspešno. Trebalo bi unapred razmišljati o planovima za putovanja.

Blizanci

Jesen će doneti svetle boje, jedino što može da zaseni sliku je nedostatak vremena. Dobro isplanirajte svoje vreme i organizujte se - tada ćete lako sve uklopiti u raspored. Iskoristite sjajne ideje za lični uspeh.

Rak

Dobar trenutak za rad na svom psihičkom stanju. Posvetite se tokom jeseni unutrašnjem detetu. Emocije treba pokazati, a ne akumulirati unutra. Budite iskreni i to će biti cenjeno. Budite spremni da gradite odnose i uživate u životu.

HOROSKOP ZA JESEN 2022. GODINE Jarac će biti na sedmom nebu, Ribe će imati ludačku sreću, Ovnu slede pozitivne promene

Foto; iStock-Getty-Images

 

Lav

Jesen će doneti dugo očekivani odmor. Možete rezervisati let u toplu zemlju, možda tamo gde nema pokrivenosti mobilnim telefonom. Vreme je za digitalni detoks, za oslobađanje od stresa. Plodove rada treba ubirati na vreme i ne upoređujte se ni sa kim.

Devica

Jesenji meseci doneće vam brojne prilike, posebno u vašem privatnom životu. Sve će biti vrlo jasno, nemojte namerno izmišljati iluzije radi zabave. Vođeni ste umom, a ne srcem. Ako mislite da je hladnoća privlačna, moguće je da ćete nekome biti dopadljivi. Ipak, pokazivanje emocijama je izuzetno iskren način da se povežete sa drugima i zajendo rastete.

Vaga

Ovaj znak će moći mirno da produži sve što je ranije započeto. Glavna stvar je da ostanete mirni, da ne podlegnete negativnim impulsima. Zvezde vas savetuju da se ne plašite da pokažete svoje jake osobine - svet će to primetiti sa oduševljenjem.

Škorpija

Na jesen ćete naučiti kako da komunicirate sa ljudima drugačije. Tražite kompromise i sredinu u poslovima. Uspećete da pronađete mir koji želite tamo gde ga ne očekujete. U vama je ta moć, oslonite se na sebe, povežite se sa sobom, razvijte ljubav u sebi. Ovo je period kada se odnosi popravljaju.

HOROSKOP ZA JESEN 2022. GODINE Jarac će biti na sedmom nebu, Ribe će imati ludačku sreću, Ovnu slede pozitivne promene

Foto: privatna arhiva

 

Strelac

Strelac bi jesenje mesece trebalo da posveti učenju i širenju znanja. Zvezde preporučuju da hrabro proširite svoje zone uticaja i sprovedete svoje planove. Glavna stvar - ne zaboravite da se dobro odmorite, vratite sopstvenu snagu. Imajte potpuno poverenje u svoje odluke.

Jarac

Ovaj znak će biti na sedmom nebu, ili čak više, od sreće. Astrolozi savetuju da se na početku sezone unapred vodi računa o važnim poslovima, jer će tada biti teže koncentrisati se na bilo šta drugo osim na drugo poluvreme.

Vodolija

Dobar trenutak za stabilizaciju nagomilanih obaveza u prethodnim periodima. Očekujte dobre vesti na ljubavnom planu: neko će dobiti ponudu za brak, neko će želeti da započne novu vezu, a neko će prekinuti toksičan odnos koji vam više ne donosi pozitivne emocije.

Ribe

Predstavnici ovog znaka će dobiti mnogo prilika, a uz to i prepreke. Ovo je neophodno da biste bili ne samo uspešni i talentovani, već i iskusni. Takođe, treba da budete u stanju da pravite greške - nemojte se zadržavati na njima. Univerzum ima svoj plan i u skladu sa njim – treba da budete ludo srećni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading