VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bikovima i Lavovima očekivani novac kasni, Vage nezadovoljne prave problem partneru
Shutterstock

OVAN

Posao

Kod Ovnova je i dalje aktuelan nepovoljan period za komunikaciju, sastanke, uspostavljanje dogovora, kraća putovanja, rešavanje bilo kakvih administrativnih pitanja. U navedenim oblastima očekuju ih odlaganja, otežanja, negativni odgovori, ponavljanje situacija, čekanje... Ovnovi kojima strpljenje nije jača strana, biće frustrirani načinom na koji se poslovna situacija odvija, tačnije sporošću i nemogućnošću da se bilo šta uradi u nekom normalnom, očekivanom roku. Saradnja sa strancima se odvija na neadekvatan način i postizanje poslovnog dogovora izgleda daleko. Saradnja sa nadređenom osobom je loša u smislu međusobnog nerazumevanja, pa samim tim izostaje podrška.  I sami shvataju da sada nije trenutak za nestrpljenje i potrebu da se dokaže ono što su zamislili. Svakako je poželjna diplomatija.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana i ukazuje da može doći do ozbiljnih problema u vezi ili braku. Problem je što se Ovnovi osećaju nesigurno. Imaju manjak samopouzdanja, nisu sigurni u svoje kvalitete. Zbog toga se i plaše da nemaju čime da zadrže partnerku, odnosno plaše se da se može pojaviti nova osoba koja će privući i odvući partnerku od Ovnova. Ovnovi u braku će naročito biti ljubomorni na komunikaciju druge strane. Oni su svesni da im je partnerka šarmantna i društvena, ali u ovom periodu to će im jako smetati. Ljubomora može da bude prikrivenog tipa, odnosno da je prikrivaju u sebi, ali može doći i do njene erupcije kada druga strana neće shvatiti čime je izazvana. Svoje emocije pokušavaju da zadrže u sebi, ali ubrzo će shvatiti da to nije pravi način, da pogrešno postupaju. Vreme je za iskrenosti, recite partneru razlog vaše zabrinutosti.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Ono što je najosetljivije, to su nervi i disajni sistem. Problemi koji se javljaju mogu biti neki stari, hronični problemi i imaju potencijal da traju duži vremenski period. Naročito iz razloga jer nisu adekvatno lečeni. Prilično ste nemarni prema svom zdravlju. Jako je bitno da se Ovnovi zaštite od toplote, jer ona može negativno da utiče na zdravlje, na primer, ako nisu adekvatno obučeni ili ih neko hladno piće može preseći. Glava je osetljiva i to duži vremenski period. Znači i dalje postoji mogućnost dobijanja glavobolje, migrene, temperature, groznice, problema sa sinusima. Kosti su osetljive, tako da postoji mogućnost preloma, uganuća, iščašenja ili pak bolova u leđima, zglobovima, kolenima. U pitanju su takođe hronični problemi. Neophodno je da se obrate lekaru, radi daljeg lečenja.

 

Savet

Živite svaki dan kao da vam je posljednji i jednoga ćete dana biti pravu.

BIK

Posao

Bikovi su zadovoljni kako se odvija poslovna situacija. Prilično su komunikativni, spremni za kompromis, nove ideje. Ovo je povoljna nedelja za odlazak na kraće poslovno putovanje. Problemi se vide na polju finansija. Finansijska situacija je naglašeno loša i Bikovi ne samo da su zabrinuti, već su i depresivni zbog nje. Novca nema, a onaj koji očekuju kasni. Ukoliko očekuju dobitak iz inostranstva do njega neće doći. Ukoliko očekuju dobijanje kredita ili neke pozajmice takođe je nepovoljna nedelja. Mogu biti ili odbijeni ili dobiti informaciju da njihov predmet još uvek nije došao na red. U svakom slučaju šanse da pozajmica bude odobrena i da novac stigne su minimalne. Kako su hedonisti, to ima može pasti ekstremno teško. Imaju potrebu da poprave situaciju u što kraćem roku. Poželjno je savetovanje sa osobom koja ima više iskustva, koja im može pomoći.

Ljubav

Oblast ljubavi je dosta loše prikazana. Problemi se vide na polju komunikacije, tačnije problem je što nje nema. Ukoliko su slobodni Bikove uopšte ne zanima socijalna sfera tako da nisu ni u mogućnosti da upoznaju neku novu osobu sa kojom bi mogli da ostvare vezu. Ukoliko su u vezi situacija je slična. Nedostatak želje za druženjem se manifestuje kroz izbegavanje i odlaganje komunikacije i susreta sa drugom polovinom. Druga polovina srećom gaji emocije, ima razumevanja, trpeljiva je, pa ovakvo ponašanje Bikova neće da komentariše nego će da sačeka da Bikove prođe ova faza. Voljena osoba je svesna da je uzrok ponašanja Bika loša finansijska situacija. Ukoliko nisu finansijski stabilni, ne mogu biti zadovoljni, niti srećni. Ipak, svesni su da partner trpi zbog toga, pa će uskoro upriličiti romantičnu večeru, kako bi objasnili svoju situaciju.

Zdravlje

Bikovi su generalno zadovoljni zdravstvenim stanjem. Opušteni su, imaju dobar apetit i mogu da preteraju sa unosom hrane. Problemi su manje vezani za fizičko zdravlje, a više za psihičko. Bikovi su prilično neraspoloženi, nesigurni, depresivni. U njihovom slučaju nedostatak finansija i sigurnosti koju im novac pruža bukvalno negativno utiče na psihičko zdravlje. Bikovima su finansije izuzetno bitne, naročito ako pri tom nemanju rešeno ni stambeno pitanje. Drugi znaci bi mogli da normalno prihvate period kada imaju manje novca nego obično i da veruju da će stvari da se promene, da će loš period da se završi. Bikovi nemaju tu vrstu razmišljanja. Oni se plaše besparice i u strahu su da će besparica večno da traje. Počinju da sumnjaju u sebe, depresivni su, pa sada snažna podrška partnera uveliko može pomoći.

Savet

Dobri i mudri žive tihim životima.

BLIZANCI

Posao

Blizance očekuje poslovna nedelja puna izazova. Problemi su prisutni na polju komunikacije, postizanju dogovora, kraćih putovanja. U ovim oblastima može doći do odlaganja, a ako ipak do toga ne dođe, biće totalno neuspešni i neće dovesti do postizanja željenih sporazuma. Rezultati rada su minimalni, što će dodatno da optereti Blizance. Blizanci su generalno prilično prilagodljivi, uvek imaju neko rezervno rešenje, umeju da se snađu u različitim situacijama. Međutim, sada imaju utisak da su saterani uza zid i da nije moguć nikakav manevar, da nema izlaska iz teške poslovne situacije. Ovo novo iskustvo će prilično negativno da utiče na njihovu psihu i samopouzdanje. Ali, srećom, to neće potrajati. Blizanci neće dozvoliti da ih obuzme melanholija, depresija, vrlo brzo nalaze rešenje i izlaze iz teške situacije.

Ljubav

Slobodni Blizanci su komunikativni, druželjubivi, raspoloženi za flert. Uživaće u druženju sa drugim ljudima, ali neće imati priliku da upoznaju osobu koja će da probudi njihova osećanja. Izbirljivi su i ne može svako da privuče njihovu pažnju. Kod zauzetih Blizanaca situacija je totalno drugačija: niti su raspoloženi za druženje, niti za bilo kakvu priču. Ovo se odnosi i na odnos sa partnerom, ali i generalno na društveni život. Partner je zbog toga nesrećan, ali za sada nema nameru da negoduje. Činjenica je da loša poslovna situacija, na koju Blizanci nisu navikli, niti mogu da joj se prilagode, negativno utiče na druge sfere života. U fazi su kada njihov trud ne daje nikakve rezultate i oni počinju da sumnjaju u svoje vrednosti. To automatski utiče na povlačenje iz socijalne i ljubavne sfere.

Zdravlje

Oblast zdravlja je izazovno prikazana. Sve ono što im je mučilo prošle nedelje sada se nastavlja. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Disajni organi su osetljivi, kao i nervi. Može doći do neraspoloženja pa čak i depresije. Kosti su osetljive, pa su mogući bolovi u kolenima, leđima, zglobovima itd. Svi problemi imaju potencijal da traju duži vremenski period i revizibilnog su tipa. Jedini dobar aspekat ukazuje na povoljno dejstvo lekova. Može se čak desiti da se terapija promeni i da nova da bolje rezultate u odnosu na prethodnu. Stoga je poželjna konsultacija i mišljenje više lekara. Bolesni Blizanci će biti u fazi kada im komunikacija ne prija, pa će se povući u mir svog doma i odbijati susrete i komunikaciju sa drugima. Kada su bolesni, mogu da se nose samo sa sobom i svojom bolešću, ne žele prisustvo drugih ljudi.

Savet

Za što živimo ako ne za to da bismo jedni drugima olakšali život.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bikovima i Lavovima očekivani novac kasni, Vage nezadovoljne prave problem partneru

Foto: Pixabay

 

RAK

Posao

Rakovi započinju radnu nedelju puni optimizama, želje i volje da reše poslovne probleme i da posao napreduje. Međutim, problemi su veći nego što očekuju. Naići će na nove, manje probleme koji će svi biti međusobno povezani i otežati prevazilaženje probleme. Problem je što nadređena osoba ili nije svesna svih problema ili nema rešenje za njih, pa sa te strane Rakovi neće dobiti nikakvu konkretnu pomoć ili bar sugestiju. Ili će im nadređeni predlagati drugo rešenje, koje će za Rakove biti potpuno neprihvatljivo. Na kraju nedelje, Rakovi će i dalje biti zaglavljeni u rešavanju problema za koje su na početku nedelje mislili da će brzo da ih reše. Postoje i oblasti gde se posao normalno odvija. U pitanju su poslovi vezani za inostranstvo, medije, medicinu i visoko obrazovanje. Sada svu energiju treba tome da usmere.

Ljubav

Oblast ljubavi je loše prikazana i to se odnosi na sve Rakove: one koji su slobodni, ali i one koji su zauzeti. Rakovi su u fazi kada im nije do komunikacije, druženja, izlazaka. To znači da će radije ostati kod kuće. Ukoliko su slobodni, to automatski onemogućuje bilo kakva nova ljubavna dešavanja. Neće biti raspoloženi ni za komunikaciju preko socijalnih mreža. Ukoliko su zauzeti imaće potrebu da budu sami, bez voljene osobe. Biće im potreban mir, tišina, da se posvete svojim razmišljanjima, bez mešanja partnera. Partner neće biti zadovoljan takvim načinom razmišljanja, ali Rakovi sada nisu raspoloženi da razmišljaju o njegovim potrebama. Srećom, u pitanju je faza koja neće dugo trajati, tokom ove nedelje i početkom novembra. Nakon toga, Rakovima će emotivna sfera ponovo biti prioritet.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja isti problemi koji su bili prisutni u prethodnom periodu sada su takođe aktuelni. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Disajni putevi su osetljivi, kao i nervni sistem. Rakovi će biti prilično neraspoloženi. U pitanju je znak koji je najviše sklon psihosomatskim bolestima. Za Rakove je generalno jako bitno da su u emotivnom i psihološkom smislu u ravnoteži. Tokom ove nedelje biće u psihološkom minusu na šta će odmah reagovati separacijom i svođenjem komunikacije na minimum. Povoljni aspekti ukazuju na pozitivno dejstvo lekova. Za Rakove je bitno da se opuste, pa bi im odlazak na bazen poboljšao raspoloženje i zdravlje. Takođe, masaža ili odlazak u neki spa centar bi im prijao, jer bi doprineo opuštanju, koje ima je sada neophodno. Na taj način mogu na miru da razmisle o sledećim koracima.

Savet

Ako ne uživate u onome što se upravo sada događa, to znači da živite u prošlosti i da ste samo napola živi.

LAV

Posao

Lavove na poslu čekaju problemi vezani za oblast komunikacije i finansija. U prvom slučaju sastanci mogu biti odloženi, a u slučaju da dođe do njih neće biti uspešni. Tokom pregovora obe strane će biti prilično tvrdoglave, nepopustljive i to će onemogućiti postizanje dogovora. Bilo bi pametno da uvek možete da ponudite i alternativno rešenje, kako ne biste došli u sličnu situaciju. Što se tiče finansija prilično su ograničene, tako da će Lavovi biti neraspoloženi zbog toga. U slučaju da očekuju neki novac dobiće vesti da novac kasni. Uprkos teškoćama Lavovi će biti uporni i neće posustati od poslovnih ciljeva. Smatraju da se svaki trud isplati, tako da će i ono što sada rade doneti rezultate u budućnosti. Ovo je povoljna nedelja za razmišljanje na temu kredita ili pozajmice i njihovo dobijanje. Svakako dobro razmislite, pre no što preduzmete sledeće korake.

Ljubav

U emotivnom smislu Lavovi će biti nezadovoljni. Ukoliko su slobodni, neće biti raspoloženi za druženje, niti izlaske tako da će im to onemogućiti novo poznanstvo. Sada im je potrebna samoća, kako bi presabrali misli, ali i osećanja. Još uvek nisu emotivno izašli iz prethodne veze, koja je za njih bila gorko iskustvo. Ukoliko su zauzeti biće raspoloženi da vreme provedu kod kuće. Voljena osoba će imati razumevanja za njihovo stanje, pa neće navaljivati da izlaze i da se druže sa prijateljima. Nažalost, na Lavove negativno utiče situacija na poslu. Oni nisu navikli na poraze, a sada imaju utisak da im ništa ne polazi za rukom. Njima je posao jako bitan. Kada se osećaju poslovno uspešni imaju više samopouzdanja i u emotivnoj sferi. U toku je nepovoljan poslovni period, pa im je bitnije da reše probleme nego da se provode.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Disajni organi su prilično osetljivi. Ukoliko dođe do problema, oni imaju potencijal da traju duži vremenski period. Postoji mogućnost da se neki stari problemi ponovo pojave. Lavovi će biti neraspoloženi. Razlog će biti prvenstveno loša poslovna situacija. Lavovi su generalno prilično samouvereni, ali čak i njima može da zasmeta kada vide da stvari ne idu onako kako žele. Što se tiče psihološkog minusa trajaće tokom cele ove nedelje.  Pad u depresiju je gotovo neminovan. Kosti su prilično osetljive, tako da su mogući bolovi naročito u donjem delu leđa. Nikako nije poželjno da opteretite kičmu. Mogući su problem sa čulom vida tako da je vreme da se zakaže kontrola kod oftamologa. Već neko vreme traju problemi, ali ste do sada zanemarivali problem, sada je došlo vreme da se problemi reše.

Savet

Život živimo prema napred, ali ga razumemo unatrag.

DEVICA

Posao

Device čeka prilično loša poslovna nedelja. Problemi su vezani za oblast saradnje sa kolegama i nemogućnost realizacije poslovnih planova. U prvom slučaju Device će imati utisak da su komentari kolega rezultat zlobe, a ne objektivnih zapažanja. Biće im teško, u suštini nemoguće da sa njima postignu bilo kakav dogovor ili da dobiju podršku. Srećom će Device biti jako tvrdoglave, pa čisto iz inata neće pokazati koliko im smeta ponašanje kolega, niti će odustati od svojih poslovnih planova. Svesne su da će ipak naći rešenje, ali takvo ponašanje saradnika nikada neće zaboraviti. Drugi problem je što se poslovni planovi neće odvijati kako je planirano. Doći će do iznenadnih teškoća i odlaganja što će Device prilično da pogodi. Teško podnose promenu planova, jer imaju potrebu da sve drže pod kontrolom.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. S jedne strane kod Devica se vidi da su im emocije proradile i da imaju želju za stabilnim i perspektivnim odnosom. Sa druge strane, postoje otežanja. Prilično su nesigurni, pa im inicijativa nije jača strana. Sem toga, zatvoreni su i ne uspevaju da uspostave adekvatnu komunikaciju sa simpatijom. To znači da uprkos postojanju emocija imaju samonametnute blokade koje ih sprečavaju da se ostvare u emotivnom polju. Druga strana je zainteresovana, daje signale da joj se Devica dopada i čeka da on pokaže inicijativu. Ako želi da ostvari vezu neophodno je da Devica promeni svoje ponašanje, da izgradi pouzdanje i otvoreno progovori o svojim emocijama. Za to će morati da poradi na sebi, kako bi prevazišla svoju nesigurnost, kako bi ujedno i uspela da zadrži pored sebe partnera do kojeg joj je vrlo stalo.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Device mogu da očekuju ponavljanje starih zdravstvenih problema ili iznenadno pojavljivanje novih koji imaju potencijal da se kasnije ponove. Srce je osetljivo. Nakon toga, nervni sistem je problematično prikazan. Device su inače sklone nervozi, a tekuća nedelja je upravo povoljna za pojavu problema te vrste. Cirkulacija je takođe problematična. U suštini za Device je najbitnije da se dobro odmore, da izbegavaju stres i bilo kakvo nerviranje. Device puno rade, do iznemoglosti i ono što je problem je što ne umeju da se odmaraju. Sami sebi odrede tako jak tempo da se iscrpe do kraja. Ono što moraju da nauče je uvedu odmor u dnevni raspored. U suprotnom može doći do pada imuniteta, pa je zdrava ishrana, bogata vitaminima jako bitna za očuvanje zdravlja.

Savet

U životu možete imati sve, samo ne u isto vreme.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bikovima i Lavovima očekivani novac kasni, Vage nezadovoljne prave problem partneru

Foto: Pixabay

 

VAGA

Posao

Pred Vagama je povoljna poslovna nedelja. Poslovne obaveze se odrađuju na vreme, saradnja sa kolegama je odlična, a finansijska situacija stabilna. Moguć je odlazak na kraći poslovni put koji će biti uspešan. Pred vama je i sklapanje novih poslovnih ugovora, saradnja sa klijentima koja može biti dugoročna, finansijski vrlo stabilna. Problemi su vezani za oblast suđenja. Ukoliko tokom ove nedelje izlaze na neko ročište ono neće najbolje proći. Vage će biti nesigurne i uplašene. Ukoliko su u situaciji da daju izjavu, ostaviće utisak kao da nešto pokušavaju da sakriju i da time izbegnu svaku odgovornost. Ukoliko se bave odbranom, neće imati jasno osmišljenu strategiju, niti će biti u mogućnosti da pomognu klijentu. Nema pokazatelja da će suđenje biti sada završeno, nego se vidi mogućnost nastavka.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Vage imaju potrebu za intenzivnim odnosom, za partnerom koji je sve vreme pored njih. Problem je u tome što partneru u ovom periodu ljubav nije prioritet. Partner ima ozbiljne probleme na poslu koje ne uspeva da reši. Neraspoložen je, obeshrabren, nesiguran. Jako se brine zbog loše poslovne situacije. Vaga to jednostavno ne shvata. Njoj je dobro na poslu, pa joj je teško da shvati da druga polovina ima ozbiljne poslovne probleme. Upravo zbog nerazumevanja i insistiranju Vage na pažnji partnera koju neće dobiti, Vage će biti nezadovoljne i napraviti problem partneru. Ovaj odnos može prilično da optereti partnera, pa će mu biti pravo olakšanje, ako ga Vaga uslovi. U najgorem slučaju moguć je prekid veze. Slobodne Vage tragaju za srodnom dušom, ali joj aspekti sada nisu naklonjeni.

Zdravlje

Oblast zdravlja je stabilno prikazana. Vage se osećaju dobro. U slučaju da su pod nekom terapijom ona drži bolest pod kontrolom. Vage su uspele da ostvare balans između oblasti posla i odmora. To znači da se ne iscrpljuju na poslu, a sa druge strane imaju i dovoljno vremena da se posvete sami sebi. Nema nikakvih pokazatelja da su pod stresom što pozitivno utiče na stabilnost zdravlja. Jedino što je prikazano kao potencijalni problem je nedostatak fizičke aktivnosti. Može čak doći i do nekih deformiteta, zbog nepravilnog stava ili stalnog sedenja što zahteva i situacija na poslu. Vage izbegavaju ne samo da se oznoje i umore, nego ih čak i neka rekreacija ne zanima. Bez obzira što se osećaju dobro, bilo bi dobro zarad dobrog zdravlja u budućnosti da se i fizički aktiviraju. Preporučljivo je da se odluče i za neke masaže.

Savet

Besmisleno je reći da se čitav život sastoji samo od uzroka i posledice, bez ikakvih slučajnosti ili usputnih događaja.

ŠKORPIJA

Posao

Kod Škorpija je u toku nepovoljan period za posao tako da nema nikakvih promena u odnosu na prethodnu nedelju. Posao stagnira. Oblast komunikacije je loše prikazana. To znači da Škorpije ne uspevaju da postignu nove dogovore i prošire posao. Oblast finansija je takođe loše prikazana i ukazuje da su Škorpije žestoko zabrinute zbog nedostatka finansijskih sredstava. To ih najviše pogađa, jer su srećne samo ako su finansijski sigurne.  Škorpije su generalno prilično jak znak. Međutim, loša poslovno - finansijska situacija traje duži vremenski period, tako da ne samo da su zabrinuti, nego su pod većim stresom. Imaju utisak da im je ovo najgori poslovni period u životu. U ovom periodu će početi razmišljati i o dodatnoj edukaciji, koja će im proširiti znanje, ali i biti presudno za dalje napredovanje. Loš period na žalost ima potencijal da negativno utiče i na njihovo zdravlje.

Ljubav

Kod Škorpija je naglašena oblast tajnih veza. Škorpije privlači lepuškasta, miroljubiva, komunikativna i elegantna osoba. Škorpije uživaju u pogledu na ovu osobu i u njenom društvu. Problem je što je simpatija zauzeta i nema nikakvih ljubavnih problema. Škorpije generalno nemaju ništa protiv tajnih veza, ali u ovom slučaju su svesni da nemaju nikakve šanse i da će njihova ljubav ostati platonska. Iz tog razloga ništa ne pokušavaju i svoje emocije kriju duboko u sebi. Druga strana nije čak ni svesna kakve je emocije probudila u Škorpiji. Škorpija je svesna da su njene emocije duboke i intenzivne i da interesovanje za drugu stranu neće brzo, niti lako proći. Zauzete Škorpije nisu zadovoljne u postojećoj vezi već neko vreme. Bore se same sa sobom, jer su svesne da bi raskid duboko pogodio partnera.

Zdravlje

Kod Škorpija je i dalje aktuelan nepovoljan period za zdravlje. Sve što ih je mučilo ranije sada se nastavlja. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Moguće su glavobolje, groznice, temperatura, migrena, problemi sa sinusima... Kosti su osetljive. Mogući su ili bolovi ili čak može doći do preloma, uganuća, naprsnuća i slično. Škorpije treba da povedu računa i o ishrani. Jetra i žuč su osetljivi, kao i rektum. Disajni organi su ugroženi, kao i nervi. Takođe bi bila poželjna kontrola urogenitalnog sistema, kao i hormona, jer je moguć disbalans, naročito kod štitne žlezde. Problem je što Škorpije mnoge stvari zadržavaju u sebi umesto da nađi adekvatan način kako to da izbace iz sebe i da se oslobode stresa. Problemi nastali u ovom periodu imaju potencijal da se ponavljaju ili da traju duži period.

Savet

Život me naveo da shvatim kako svako ljudsko biće čeka prekrasna budućnost.

STRELAC

Posao

Strelčevi očekuje sasvim solidna radna nedelja. Biće odgovorni, vredni, ali će uz posao biti raspoloženi i za druženje. Njihov šarm je neosporan, pa će na poslu da uspostave opuštenu radnu atmosferu. Ovo je povoljna nedelja za komunikaciju sa potencijalnim sponzorima. Strelci će na na jasan, simpatičan način da objasne poslovnu situaciju i obezbede pomoć. Oni su dobri u sklapanju poslova, ali nisu istrajni kada dolazi do realizacije, pa to rado prepuštaju nekim odgovornijim od sebe. Nadređeni im to ne zameraju, jer ostvaruju dobre rezultate. Ukoliko iz zanima uzimanje kredita ili pozajmice ova nedelje takođe povoljna za realizaciju navedenih planova. Problemi su jedino mogući u oblasti suđenja. Moguće je da ročište bude pomereno ili da se Strelci uplaše i ne daju jasnu izjavu. Umesto toga mogu dodatno da zbune prisutne svojim izjavama.

Ljubav

Oblast ljubavi je prikazana kao nezadovoljavajuća. Slobodni Strelci su totalno nezainteresovani za druženje. Situacija kod zauzetih Strelaca je ista. Strelci brinu zbog finansija i nisu ni u prilici da troše, niti su raspoloženi za izlaske. Partnerka zauzetih Strelaca prihvata ovakav stav partnera, ali smatra da ne mora i ona sama da mu se povinuje. Sklona je druženju i viđa se svojim prijateljima što Strelcu ne smeta. Svako se ponaša u skladu sa sopstvenim potrebama tako da odnos opstaje zahvaljujući toleranciji. Generalno, njemu odgovara poverenje i sloboda koju mu partner pruža, u drugačijem odnosu veza ne bi opstala. Bilo kakva kontrola njemu nikako ne prija. Strelac nije siguran da li je u vezi koja ima perspektivu, ali za sada niti pokušava da poboljša odnos sa drugom stranom niti spominje raskid.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Kosti su takođe osetljive. Strelci obavezno treba da povedu računa o disajnim organima i nervima. Raspoloženje je dosta loše, pa mogu biti depresivni, neraspoloženi. Ono što je problem je i da neće otvoreno da kažu koji problemi ih muče i mogu čak i da izbegnu odlazak kod lekara. Za Strelce je jako bitno da povedu računa o zdravlju i da reaguju na svaki simptom. Ukoliko to ne urade postoji mogućnost da neki manji problem koji je mogao da bude brzo saniran postane hroničan problem. Takođe, obavezna je kontrola opšteg zdravlja, jer ne smeju nikako dozvoliti da se bilo kakav zdravstveni problem širi i da traje. Mogući su i problemi sa cirkulacijom. Za Strelce je jako bitno da podignu imunitet, vode računa o ishrani i da su fizički aktivni.

Savet

Naučili smo da u životu možete izgubiti sve, ali ne biste smeli izgubiti dostojanstvo ljudskoga bića, inače ste izgubili bitku života.

Pun Mesec

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao

Jarčeve očekuju ozbiljni problemi i zastoj na poslu. Problemi su vezani za oblast komunikacije, kraćih putovanja, postizanja novih dogovora. U navedenim oblastima je moguće odlaganje sastanaka, a na onim do kojih će doći, dogovor neće biti postignut. Jarčevima komunikacija inače nije jača strana, a tokom ovog perioda onemogućiće potencijalnu saradnju svojim rigidnim stavovima i nedostatkom želje za popuštanjem i nalaženjem srednjeg rešenja. Biće totalno nezadovoljni nedostatkom rezultata, ali uopšte neće shvatati da su oni sami tome doprineli. Zbog nezadovoljavajuće situacije na poslu krenuće u tajnu potragu za novim poslom. Vremenom će postati svesni da sada nije vreme za bilo kakvu promenu, a da ona potraje ili da donese profit koji bi ih zadovoljio. Stoga je potrebno da razmisle o svojim daljim postupcima u komunikaciji sa poslovnim partnerima.

Ljubav

Oblast ljubavi je zanimljivo prikazana kod mladjih, slobodnih Jarčeva. Oni su prilično komunikativni, raspoloženi za izlaske i viđanje sa ljudima. U takvoj situaciji imaće priliku da upoznaju mlađu, komunikativnu, lepuškastu osobu. Ljubav će buknuti na prvi pogled. U samom startu je komunikacija ta koja će biti jako interesantna i koja će im omogućiti da se zainteresuju jedno za drugo i zbliže. Ipak, vrlo su oprezni i njihova ljubav se zaslužuje. Kod starijih i zauzetih Jarčeva situacija je drugačija. Ovde su prisutni poslovni problemi koji direktno utiču na njihovu psihu i osećanja. Kada posla i para nema, Jarčevi postaju neraspoloženi. Potrebna im je sigurnost, kako bi normalno funkcionisali. U toku je nepovoljan poslovni period koji za posledicu ima Jarčev fokus na poslovnu sferu, dok je emotivna sfera zapostavljena.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja mogući su ili hronični problemi ili problemi koji su bili aktuelni u prethodnom periodu. Disajni organi su najosetljiviji, a nakon toga nervi. Jarčevi će biti neraspoloženi, depresivni, nezainteresovani za bilo kakvo druženje. Gledaće da što više vremena provedu sami kod kuće. Kosti su takođe osetljive i treba da se pripaze povreda, lomova itd. Ozbiljan problem je i fizička neaktivnost. Jarčevi su se toliko ulenjili, da im čak ne pada na pamet ni da se bave rekreacijom, a kamoli redovno nekim sportom. Fizička neaktivnost i psihičko neraspoloženje su glavna karakteristika ove nedelje. Neophodna je hitna promena ustaljenih navika. U suprotnom može doći do raznih tegoba, koje mogu preći u hronične, koje ćete teško izlečiti. Moguće su i degenerativne promene na zglobovima. Proverite stanje usne duplje.

Savet

Najveća moguća pustolovina je živeti život koji sanjate.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je sasvim solidna radna nedelja. Biće prilično komunikativne, prilagodljive, otvorene za nove ideje. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom, biće zadovoljne komunikacijom i razvojem poslovnih planova. Oblast finansija je takođe dobro prikazana. Vodolije očekuje priliv novca. Međutim, deluje da će tu informaciju zadržati za sebe. Prilično su tajnoviti kada je novac u pitanju. Ne vole da pričaju o svom finansijskom stanju, ali njihovo zadovoljstvo je vrlo primetno, a umeju i da iznenade okolinu raznim poklonima. Krajem nedelje očekuje ih odlaganje poslovnih sastanaka i službenog putovanja ili čak otkazivanje. Vodolije su prilično uporne pa ih takve teškoće neće pokolebati. Odnos sa saradnicima neće biti najbolji. Problem je u tome što će obe strane smatrati da je ideja druge strane lošija.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana ni kod slobodnih, ni kod zauzetih Vodolija. Slobodne Vodolije nisu zainteresovane za druženje, komunikaciju, upoznavanje novih ljudi. U fazi su kada im je potrebna samoća. Sada su spremne samo na druženja koja su stara, sa osobama koje jako dobro poznaju. Odlazak u komšiluk, na šolju kafe im je pristupačno, zbog blizine. Pred zauzetim Vodolijama su dve mogućnosti: takođe mogu biti nezainteresovani za druženje, uključujući i partnerku ili ako bude došlo do komunikacije velike su šanse da doše do konflikta. Partner je prikazan kao prilično ljubomorna i posesivna osoba pa će Vodolijinu potrebu za samoćom pogrešno da shvati. Prva misao će biti da se pojavila nova osoba u životu Vodolije i da je to razlog izbegavanja. Vodolijama će prilično da zasmeta nerazumevanje partnera.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja ono nije najbolje prikazano. Mogući su dobro poznati problemi vezani za pritisak i nerve. Nervi su prilično slabi. Postoji mogućnost nerviranja, pa se kao posledica može javiti skok pritiska. Nerviranje je povezano sa odnosom sa bračnim partnerom ili sa oblašću suđenja. Vodolijama je srce osetljivo. Emotivne su i umeju burno da reaguju, ako su pogođene, razočarane, naročito partnerovim postupkom. Sklone su depresiji iz koje teško izlaze. Zdravstveni problemi imaju potencijal da se jave iznenada ili da se ponove. Glava je takođe prilično osetljiva. Ono što Vodolije mogu da urade za sebe je da izbegnu bilo kakav oblik nervoze i stresa. Treba da shvate da problemi mogu da se reše i da je za njih mnogo bolje da čuvaju zdravlje nego da se nerviraju zbog problema koji su prolaznog tipa.

Savet

Živećemo dobro, živimo li pošteno i ne činimo li ono, zbog čega druge osuđujemo.

RIBE

Posao

Pred Ribama je prilično problematična radna nedelja. Očekuje ih neslaganje sa kolegama, promena planova i veće nerviranje. Oblast finansija nije najbolje prikazana. Situacija je toliko loša da su Ribe po ogromnim stresom. Mogu početi da razmišljaju o uzimanju kredita ili pozajmice, ali ih plaši vraćanje duga. Ne zadužuje im se na duži vremenski period i nisu sigurni da li će moći novac redovno da vraćaju. Strah od pozajmice je ovde presudan, stoga nije poželjno da ulazite u rizik. Saradnja sa inostranim saradnicima je jako loša i može da se prekine svakog trena. Ribama intuicija govori da su problemi prolaznog tipa i da će situacija relativno brzo da se popravi. Ribe generalno imaju naglašenu intuiciju i veruju šta im šesto čulo poručuje. Ali, svejedno, prilično su uznemireni, jer su nemoćni da sada nešto promene.

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana. Dok slobodne Ribe očekuje zanimljivo poznanstvo, zauzete Ribe uživaju u stabilnom odnosu. Slobodne Ribe će privući starija, zrela, ozbiljna i odgovorna osoba. Ribe će imati utisak da je druga strana emotivno stabilna i da će im pružiti osećaj emotivne sigurnosti. Zauzete Ribe imaju partnera koji im upravo daje osećaj sigurnosti koji je Ribama jako bitan, kako bi bile opuštene i uživale u ljubavi. Ribe će biti raspoložene za kućnu varijantu druženja, a partner neće imati ništa protiv. Ribe će u zanosu čak pomisliti i na mogućnost braka, ali naravno neće to spomenuti voljenoj osobi. Ribe imaju potrebu da ih druga strana vodi, pa će inicijativu prepustiti drugoj polovini. Sada je vreme i da ozbiljno počnu da razmišljaju o zajedničkom odlasku na odmor, na neku udaljenu destinaciju.

Zdravlje

Oblast zdravlja je problematično prikazana. Mogući su različiti, mada poznati problemi. Kod Riba srce je prilično ugroženo. Problemi mogu da nastanu iznenada, a može se desiti da se neki stari problemi ponove. Nervi su jako osetljivi, pa je moguća nervoza ili neko veće nerviranje. Cirkulacija je loša. U suštini je za Ribe najbitnije da brzo reaguju, a ne da misle da će problemi sami da nestanu. Povoljan aspekat ukazuju na pozitivno dejstvo lekova. Može se desiti da u slučaju ponavljanja starih zdravstvenih problema, Ribe imaju utisak da znaju šta im je činiti i samoinicijativno odrede sebi terapiju. U ovom periodu Ribe će generalno biti sklone upotrebi lekova i to bez nadzora. Mogu pribegavati i drugoj vrsti opijata, kao što je alkohol. Takođe se javljaju problemi sa stopalima, kao i zglobovima.

Savet

Životni izazovi ne postoje da vas slome, nego da vas stvore.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading