Žizrl Bundšen
Foto: EPA/EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Ovan

Posao: Povoljni aspekti doneće vam bolju organizovanost i širi uvid u tokove poslovanja. Odnos sa saradnicima biće otvoren i iskren, tako da ćete sa mnogo entuzijazma započeti nov projekat ili posao koji podrazumeva veliku investiciju.

Ljubav: Pravi trenutak da zajedno s partnerom rešite sve sporne stvari i pitanja i pređete na novi nivo komunikacije. Vaš odnos kreće uzlaznom putanjom. Slobodni Ovnovi danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje: Pojačana nervoza. Zadržavanje vode u organizmu, pijte odgovarajuće čajeve.

Bik

Posao: Povoljan aspekt doneće vam stabilizaciju u komunikaciji sa poslovnim partnerima i kolegama. Hrabro ćete se uhvatiti u koštac sa poslom velikog obima i postići natprosečne rezultate. Uspeh u trgovini.

Ljubav: Ovaj dan vam donosi skladnu atmosferu u odnosu s partnerom, tako da ćete oko svega uspeti lako da se dogovorite. Odnosi u porodici nisu baš dobri baš među svim ukućanima, pa ćete biti u poziciji mirotvorca. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom u kojoj će prepoznati svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Reumatični zglobovi, sklonost degerativnim promenama.

Blizanci

Posao: Na vas će posebno pozitivno da utiču povoljni aspekti, jer će vam to doneti novu priliku za posao ili prelazak na novu radnu poziciju. U ovom periodu uživate podršku neke uticajne osobe, koja će vam pomoći da napredujete u karijeri. Poslušajte savete.

Ljubav: Slobodne Blizance u ovom periodu očekuju brojne prilike za flert, ali i poznanstvo sa osobom koja će ih oduševiti svojom ličnošću. Zauzeti Blizanci danas mogu da se nađu u iskušenju na poslu, jer im se sve više dopada osoba koja nije slobodna.

Zdravlje: Pazite se virusa, naročito infekcija.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. AVGUST Pojačana nervoza za Ovnove, Škorpijama se popravljaju finansije, Jarčeve očekuje novo poznanstvo

Foto; iStock-Getty-Images

 

Rak

Posao: Uspeh u ovom periodu možete postići u okviru kreativnih zanimanja. Što se tiče onih koji rade u prosveti, tu će biti neophodno dosta prilagođavanja novim okolnostima i radnim uslovima. Aktivira se pozitivna energija koja se može manifestovati u vidu konstruktivnih dogovora i sporazuma.

Ljubav: Ovaj vikend vam donosi vedru atmosferu u odnosu s partnerom. Odvija se stabilizacija, jer  dobrom komunikacijom prevazilazite stare sporove. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju mogu da upoznaju preko posla.

Zdravlje: Proverite vid.

Lav

Posao: Dobre rezultate poslovanja ćete postići ako se bavite privatnim biznisom, a to će se posebno pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Odlična komunikacija s partnerima i kolegama doprineće konstruktivnoj atmosferu ovog dana. Novi uslovi rada zahtevaju prilagođavanje.

Ljubav: Pozitivna atmosfera prožima vaš ljubavni plan. Odnos s partnerom odiše poverenjem i ljubavlju, tako da ćete oboje imati razloga za zadovoljstvo. Slobodni Lavovi će imati prilike za flert, ali će im pažnju privući jedna ekscentrična Vaga.

Zdravlje: Bol u leđima.

Devica

Posao: Ukoliko sklapate nov posao ili bi trebalo da potpišete nov sporazum, ovaj period je izuzetno povoljan, kao i za sve sastanke i dogovore. Sve će vam daleko lakše polaziti za rukom. Uspešno rešavate administrativne i pravne probleme.

Ljubav: Novi planovi u okviru vašeg odnosa sa partnerom mogu se ticati rešenja jednog egzistencijalnog problema. To će vam poći za rukom da rešite u rekordnom roku. Slobodne Device počeće da se viđaju sa novom osobom koja će ih u startu oduševiti. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Pazite se virusa.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. AVGUST Pojačana nervoza za Ovnove, Škorpijama se popravljaju finansije, Jarčeve očekuje novo poznanstvo

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vaga

Posao: Tokom ovog vikenda uživate naklonost planeta što se tiče dogovora oko nekog novog projekta ili zajedničkog biznisa sa novim poslovnim partnerom. Pa ipak, pazite se rizičnih ulaganja i sačekajte pravi trenutak da krenete sa realizacijom.

Ljubav: Ovaj period će uglavnom biti harmoničan između vas i partnera. U jednom momentu ipak, može se desiti da raspolaganje zajedničkim budžetom može biti problematično, ali se to neće pretvoriti u raspravu. Slobodne Vage mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Lava.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Škorpija

Posao: Dolazi do pozitivnog preokreta u karijeri i stabilizacije u odnosima na poslu. Ideje koje plasirate u radnom okruženju nailaze na dobar odziv i podršku nadređenih. Finansije se popravljaju.

Ljubav: Ovaj vikend ima u sebi mnogo pozitivne energije u komunikaciji s partnerom. Pozitivna iznenađenja, poklon ili zajednički izlazak, sve opcije su u igri. Sve što budete rekli, kod vašeg partnera će naići na dobar odziv. Slobodne Škorpije očekuje uzbudljiv susret i lepi trenuci.

Zdravlje: Melanholični ste, lako povredljivi, pogađa vas svaka sitnica.

Strelac

Posao: Pružiće vam se izvanredna prilika da zaradite znatnu količinu novca. Jednostavno, stvari će vam polaziti od ruke, kako u pregovorima, tako i konkretnim poslovnim potezima. Bićete u svom elementu! Planete će vam biti naklonjene da pokrenete inicijativu oko poslovnog sporazuma.

Ljubav: Dobra energija okružuje atmosferu vaše ljubavne scene. Ovo je pravi čas da se više zbližite sa partnerom i rešite stare nerešene probleme. Slobodni Strelčevi mogu sresti veoma privlačnu osobu preko posla ili u okviru neke institucije.

Zdravlje: Stomačni problemi.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. AVGUST Pojačana nervoza za Ovnove, Škorpijama se popravljaju finansije, Jarčeve očekuje novo poznanstvo

Foto; iStock-Getty-Images

 

Jarac

Posao: Poslovni pregovori koji su ranije bili odloženi mogu obeležiti ovaj vikend. Bilo da je reč o poslovanju sa inostranstvom ili nekom velikom projektu, ovo bi trebalo da bude veoma konstruktivan period. Zadovoljstvom će vas ispuniti postignuti sporazum i finansijski uspeh.

Ljubav: Ovaj vikend vam donosi veoma pozitivnu atmosferu u odnosu s partnerom. Zajednički plan i rešenje velikog egzistencijalnog problema pomoći će vam da vreme provedete lepo i kvalitetno. Slobodne očekuje novo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vodolija

Posao: Na poslovnom planu može doći do promene kroz reorganizaciju koja se neko vreme pripremala iza zatvorenih vrata. Ti novi elementi u vašem radnom okruženju mogu se manifestovati u vidu vašeg unapređenja ili promene tima rukovodilaca. Finansijsko unapređenje.

Ljubav: Vaša veza može biti obeležena lepim trenucima i konstruktivnim dogovorima s partnerom. Među vama je bolja komunikacija i o svemu se lako dogovarate. Slobodne Vodolije svoju srodnu dušu mogu upoznati na kraćim putovanjima ili preko posla.

Zdravlje: Više se krećite zbog loše cirkulacije.

Ribe

Posao: Ovog vikenda  možete očekivati nove perspektive i laganije napredovanje u sprovođenju planova. Ono što je ranije izgledalo nemoguće, sada će početi da se ostvaruje. Povećan obim posla i finansijsko poboljšanje situacije.

Ljubav: Pozitivna energija zavladaće u atmosferi vašeg odnosa s partnerom. Ovaj vikend može obeležiti simpatičan znak pažnje od strane vašeg partnera. Sve prolazi u znaku lepih iznenađenja. Slobodne Ribe će konačno uspeti da priđu osobi koja im se dopada.

Zdravlje: Bolovi u nogama, kolenima, zglobovima. Moguća je reuma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading