HOROSKOP ZA SUBOTU, 13. AVGUST: Ovna očekuje povoljan dan na poslu, Bik će upoznati atraktivnu osobu, a Devica mora hitno kod lekara
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Pozitivan aspekt može da vam donese pojačanu inspiraciju za kreativne ideje, tako da je neophodno da tokom ovog perioda radite više na sebi i svom ličnom razvoju.

Ljubav: Pred vama je harmoničan period u vezi s partnerom, jer ste uspešno prevazišli krizu poverenja koja je neko vreme bila između vas. Slobodni mogu upoznati svoju srodnu dušu preko posla.

Zdravlje: Podložni ste virusima.

Bik

Posao: Očekuju vas brojni sastanci, ali neka putovanja mogu biti otkazana u poslednji čas. Dosta pozitivne energije obeležiće ovaj dan, pa je bolje da taj povoljan splet okolnosti iskoristite.

Ljubav: Ovaj vikend vam donosi poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom preko prijatelja ili na nekom društvenom skupu. Osmislićete uspešan plan kako da je osvojite.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Najbolje bi bilo da izbegnete rizična ulaganja, jer vam se neka prilika može učiniti sjajnom, a da to zapravo ne bude.

Ljubav: Blizanci koji su slobodni u ovom periodu imaju šanse da upoznaju osobu u kojoj će prepoznati mnogo srodnosti.Blizanci koji u vezi uspeće da zajedno s partnerom ostvare jedan krupan cilj, i tako stabilizuju svoju vezu.

Zdravlje: Naduvenost stomaka.

Rak

Posao: Ako budete imali prezentaciju ili govor, to će biti izuzetno uspešno, kao i komunikacija s nadređenima. Možete očekivati promene u strukturi zaposlenih i uvođenje nove organizacije.

Ljubav: Imate uslove za sudbinski susret sa osobom s kojom možete provesti deo života. Međutim, u okviru porodice može da se pojavi neki problem s ukućanima koji će zahtevati rešenje.

Zdravlje: Bol u leđima.

Lav

Posao: Cilj koji ste zacrtali najednom može biti ostvariv, jer će mnoge osobe biti spremne da vam pomognu. Očekuje vas finansijski dobitak.

Ljubav: Partner se već neko vreme oseća zapostavljenim i vi ste rešili da mu se više posvetite. Slobodni Lavovi mogu imati uzbudljiv ljubavni život i brojne ljubavne avanture.

Zdravlje: Tahikardija.

Devica

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju komunikacije doneće vam novu saradnju, proširenje kruga saradnika. Vaša pozicija će zadobiti dodatna zaduženja.

Ljubav: Slobodne Device očekuje sudbinski susret sa veoma privlačnom osobom i to preko posla. Device koje su u vezi očekuje skladan period kojem će ispoljiti razumevanje i ljubav jedno prema drugome.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Dosta zakulisnih radnji je bilo ranije i sada ne znate šta da mislite. Budite obazrivi u razgovoru sa kolegama, jer neko može preformulisati vaše reči.

Ljubav: Vage koje su u vezi imaju jednu dosta složenu ljubavnu situaciju, jer im se mogu pojaviti dve osobe koje im se dopadaju podjednako.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Škorpija

Posao: Povoljan aspekt stavlja vas u ulogu nekoga ko na tajanstven način može uspeti da realizuje poslovni cilj. Pravi je trenutak da se osamostalite i započnete nešto novo.

Ljubav: Pojačana je vaša privlačnost, pa će vas pripadnici suprotnog pola i te kako primećivati. Škorpije mogu upoznati osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled. Zauzete prolaze kroz skladan period.

Zdravlje: Prehlada.

Strelac

Posao: Vaši odnosi s kolegama i nadređenima se poboljšavaju, tako da ćete imati razloga za zadovoljstvo.

Ljubav: Skladna atmosfera između vas i partnera doprineće vašoj većoj bliskosti i učiniti da se kvalitet vaše veze podigne na viši nivo. Slobodne Strelčeve očekuje sudbinski susret sa osobom koju znaju preko posla.

Zdravlje: Spazam mišića.

Jarac

Posao: Uskladićete odnos s nadređenima i kolegama na poslu. Vaše zadovoljstvo može kulminirati zbog poboljšanja finansijske situacije, kao i zbog pohvale i podrške neke uticajne osobe.

Ljubav: Vrlo dobro znate šta tražite kod partnera, tako da će njegova spremnost da se prilagodi vašim očekivanjima biti pravi znak da mu je iskreno stalo do vas.

Zdravlje: Bolovi u kostima.

Vodolija

Posao: Dan nije loš za reorganizaciju i ubrzanje realizacije od ranije prihvaćenih obaveza, ne forsirajte brze izmene planova, učiniće to već neko drugi iz poslovnog okruženja pre vas.

Ljubav: Bilo neka stara ili potpuno nova simpatija kuca na vaša ljubavna vrata, ali komunikacija bi mogla ići traljavo i sporo za vaše kriterijume.

Zdravlje: Moguća napetost, dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Složena situacija u okviru saradnje s jednim poslovnim saradnikom. Postoji mogućnost da vaši poslovi krenu odlično, a potom naglo stanu zbog vanredne situacije.

Ljubav: Partnerski odnos će biti pun podrške i razumevanja. Slobodne Ribe mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža ili na kraćem putovanju. Novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Problemi sa alergijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading