HOROSKOP ZA VIKEND Lepo iznenađenje od prijatelja za Blizance,  poslovno, ljubavna afera dešava se Lavu
Foto: privatna arhiva

Ovan

I dalje je kod vas glavna tema rad u timu. Nedelja je bila naporna i neke lekcije ste savladali. Za vikend razmislite o svemu i posložite misli.

Bik

Porodični odnosi kao partnerski sada za vikend će imati kulminaciju. Vi ostanite dosledni sebi i nemojte dozvoliti da vam izazovu bes jer tada vi sve rušite.

Blizanci

Nedelja za vama je bila poslovno naporna. Vi koji imate decu posvetite im se. Za vikend očekujte lepo iznenađenje od prijatelja.

Rak

Za vikend očekujte kritiku od prijatelja. Već duže vreme izbegavate razgovor.

Lav

Tajna poslovno ljubavna afera se dešava. Partner to oseća. Nemojte prokockati preko noći nešto što ste godinama stvarali.

Foto; iStock-Getty-Images

 

Devica

Naredna nedelja vas stavlja na ispit! Da li ste naučili da kažete NE? Za vikend obavite razgovor sami sa sobom.

Vaga

Posle naporne ali uspešne radne nedelje vreme je da se posvetite sebi i svojim dragim ljudima. Vikend provedite sa njima.

Škorpija

Većina vas je donela odluku da prekine emotivnu vezu jer više nije bilo rešenja. Vi najbolje znate kako da povratite energiju tako da za vikend radite samo ono što vaša duša pozeli.

Foto: Printscreen/instagram

 

Strelac

Više nema negativne energije oko vas. Distancirali ste se od takvih ljudi. Od kojih ne možete kao npr kolege sa posla vi ste napravili štit. Za vikend vas očekuje super poziv za provod koji ne trebate da propustite.

Jarac

Polako svi vaši strahovi jenjavaju. Shvatili ste da se sve to tešava samo u vašoj glavi. Vikend posvetite sebi i svom telu i umu.

Vodolija

Završila se radna nedelja i vi možete malo da se opustite. Tempo je bio jak i nastavići se i naredne nedelje. Savet je da za vikend što više imate kvalitetnog sna kako bi ste se oporavili i pripremili za narednu radnu nedelju.

Ribe

Očekujte za vikend iznenadni susret sa osobom koji dugo niste videli. Može se desiti da vam se jave osećanja. Samo pratite svoju intuiciju.

Komentari (0)

Loading