Vatrena LAVICA danas slavi ROĐENDAN: Naša astrološkinja otvorila je NATALNU kartu MILICE PAVLOVIĆ, sprema joj se nešto NEVEROVATNO

Vesti 11.08.2022 13:13 0

Pevačica Milica Pavlović rođena je 11. avgusta 1991. godine, te danas proslavlja svoj 31. rođendan

Vatrena LAVICA danas slavi ROĐENDAN: Naša astrološkinja otvorila je NATALNU kartu MILICE PAVLOVIĆ, sprema joj se nešto NEVEROVATNO

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Milica Pavlović je rođena u znaku Lava, ona kao Lavica sjajno se snalazi u poslu kojim se bavi. Za njenu posvećenost poslu zahvalne su njene planete u znaku Device.

Uticaj ovih planeta govori o njenoj ambicioznosti i potrebi da sve što radi, radi perfektno, profesionalno, odana i verna svojim fanovima i pravcu muzike kojim se bavi. Iako je Lavica, ona u znaku Lava ima samo dve planete, Sunce i Jupiter.

Sunce ima izazovni aspekt sa Plutonom što govori o tome da ima izražene osobine Škorpije kada su u pitanju odnosi u ljubavi i kada je u pitanju posao. Veoma je tvrdoglava kada počne nešto da radi ili da se posveti nečemu što radi. Jupiter u Lavu govori o tome da joj je najveća životna nagrada da se bavi poslom koji je vezan za scenu, nastup, publiku, posao kroz koji se vide putovanja, ambicije velike i stalna okrenutost drugima, masi, narodu.

Njen uspeh u poslu se upravo vidi kroz uticaj Sunca i Jupitera u Lavu, ali to je uticaj koji od nje stalno zahteva dokazivanje i veliki rad na sebi spolja i iznutra. 

Kada pogledamo njenu karijeru, tačno se vidi koliko rada i truda je uloženo u sve što je uradila i u sve što radi. Sa ovakvim aspektima ona može veoma dugo da traje zahvaljujući svom odnosu prema poslu i poštovanju svoje  publike. 

Kada pogledamo njene planete koje se odnose na ljubav i emocije, jasno se vidi njena zatvorenost i zašto njen ljubavni život je velika enigma za javnost. 

Vatrena LAVICA danas slavi ROĐENDAN: Naša astrološkinja otvorila je NATALNU kartu MILICE PAVLOVIĆ, sprema joj se nešto NEVEROVATNO

Alo

 

Njena Venera u znaku Device govori o tome da je veoma obazriva i rezervisana kada su u pitanju emocije i zato retko kada se upušta da otvoreno priča o tome. Mesec u znaku Device govori o njenom detinjstvu gde je naučila teže lekcije kada su u pitanju emotivni i porodični odnosi tako da je shvatila da je najbolje da se osloni na sebe i na svoju logičnu stranu.

Ona nije tip koji pati ili se vezuje za ljude koji pate, koji su previše emotivni, koji su generalno nestabilni. Ona je vatrena i strastvena Lavica, ali mnogo više na sceni, a kada je u pitanju njen privatni život - tada je prava Devica.

Milica svoj ljubavni život krije i ništa o njoj ne možemo saznati, samo onoliko koliko nam pruži. To je taj uticaj odrastanja gde je bila prepuštena najviše sebi i sama se snalazila. Odnos sa majkom je predstavljen Mesecom u Devici kao veoma poslovan i emotivno hladan, a opet odnos sa ocem se vidi kroz kvadrat Sunca i Plutona - večita borba i ogromna želja za osvetom. 

Ona će pronaći svoju ljubav. Za sada je ljubav posao i obožava ono čime se bavi. Osobe kojima dominira Devica kao znak imaju konstantno nepoverenje i često biraju samostalnost i samoću. Venera u Devici je veoma čista i jasna emocija prvo prema sebi i u ovom slučaju Milice, njoj je jako potrebno da dovoljno zavoli i prihvati sebe, a tek onda da dozvoli nekome da joj osvoji srce.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading