NE PIŠE IM SE DOBRO Druga polovina avgusta donosi loša dešavanja za ova 3 znaka
Shutterstock

Promene koje dolaze odnose se na ljubav, pa dobro obratite pažnju ako ste rođeni u nekom od horoskopskih znakova koji slede u nastavku. Evo kome će se ljubavni konci pomrsiti:

Ovan

U narednih nekoliko dana obavićete dugo očekivan razgovor sa svojim partnerom. Iznećete sve razloge zbog kojih ste nezadovoljni, a to može da doprinese poboljšanju odnosa. Neuredan život, u smislu kratkih ljubavi, mogao bi u ovom periodu da rezulita onim što ne želite. Čuvajte se i uozbiljite, krajnje je vreme. Imate ljubav kojom ne možete javno da se hvalite, jer vam ne odgovara ni po obrazovanju, ni po statusu, a pri tome je i tajnog karaktera, jer je partner zauzet. To će vam sve manje prijati.

Lav

Lavovima se u drugoj polovini avgusta predviđa ne tako lep period kada je ljubav u pitanju. Nisu nestale emocije, niti posvećenost, samo ste zastali u trenu, prisećajući se da neka obećanja nisu još uvek ispunjena. Kako biste odstranili neraspoloženje, porazgovarajte sa partnerom o očekivanjima, kao i o razočaranju. Vaš pesimizam može da pokvari raspoloženje kod partnera i to krajem meseca, kada ste isplanirali zajednički odlazak na odmor, na neku dalju destinaciju. Moguć povratak bivše ljubavi koja će da pomrsi konce.

Devica

Nesuglasice oko stvari koje su nebitne mogu da izazovu dublje povrede i kod vas i kod partnera. Pokušajte da nađete zajedno rešenje, kako nijedno od vas ne bi patilo. I kod slobodnih Devica vladaju nepoverenje i intrige. Prevideli ste neke očigledne stvari i povredili osobu koja to ne zaslužuje. To vam se dešava sve češće, postali ste zabrinuti, jer više niste u stanju da kontrolišete svoje emocije. Pojedini iz ovog znaka krunisaće vezu brakom, iako su već izgubili nadu.

Komentari (0)

Loading