HOROSKOP ZA SREDU, 10. AVGUST Blizanci imaju tajne neprijatelje, Rakovi problem s nadređenima, Ribama veza na ispitu
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Aktivira se energija što naglašava vaše polje finansija. Međutim,to vam donosi i pobunu protiv autoriteta, želju da se oslobodite svih stega. S druge strane, komunikacija s kolegama može biti pogoršana. Sada je važno strpljenej i diplomatija, ali vi kao da niste spremni na to.

Ljubav: Može se pojaviti stari problem u vezi s partnerom. Ako nastavi da se ponaša na isti način, to može ponovo da probudi sumnju u vama, pa će biti neophodan otvoren razgovor. Potrudite se da taj problem poverenja rešite na vreme na miran način.

Zdravlje: Reuma.

Bik

Posao: Ovaj dan donosi vam specifičnu energiju nepredvidljivih preokreta. S jedne strane možete imati dobitke, dok s druge strane možete pretrpeti izdatke. Na situacije će reagovati više emotivno nego racionalno, pa bitne odluke ostavite za kasnije. Finansijska situacija se uprkos svemu poboljšava.

Ljubav: Ovaj period može da vam donese nesporazume sa partnerom, tako da ćete provesti jedan nestabilan period. Slobodnim Bikovima donosi dobru priliku za vezu s osobom koja ih privlači na fizičkom planu, za koju će se kasnije ustanoviti da ima niz mana.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Blizanci

Posao: U vašem polju tajnih neprijatelja i neprevidljivih dešavanja dolazi do odluke zasnovane na emotivnom, a ne racionalnom nivou. S druge strane, nepovoljan aspekt ukazuje na pogoršanje komunikacije sa nadređenima.

Ljubav: Blizanci mogu da očekuju period samopreispitivanja u odnosu s partnerom i potrebe za dubokom promenom. Vaš odnos je opterećen različitim načinom razmišljanja o bitnim životnim stvarima. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Pazite se virusa. Naročito u ovom periodu kada intenzivno vlada korona.

HOROSKOP ZA SREDU, 10. AVGUST Blizanci imaju tajne neprijatelje, Rakovi problem s nadređenima, Ribama veza na ispitu

Foto: privatna arhiva

 

Rak

Posao: Nepovoljan period za pregovore i bitne odluke budući da vam energija nepovoljnog aspekta donosi pogoršanje komunikacije sa saradnicima. Posebno bi trebalo da se čuvate razgovora s nadređenima, ali i sa kolegama, jer bi se razgovor mogao pretvoriti u raspravu.

Ljubav: Prisutna je povoljna energija i deluje stabilizujuće, ali će loši aspekti uneti element iznenađenja u vašu komunikaciju s partnerom. Pokušaj da obnovite vezu sa osobom iz prošlosti neće biti uspešan.

Zdravlje: Stomačne tegobe. Moguća je virusna infekcija, kao i povišena temperatura.

Lav

Posao: Višestruki aspekti vam s jedne strane donose dobre vesti što se tiče unosne saradnje, ali s druge strane, odlaganja zbog smetnji u saobraćaju ili tehničkim poteškoćama. Nepovoljan aspekt donosi nesporazume s kolegama, ali i s nadređenima.

Ljubav: Sumnja partnera, kao i suprotstavljeni stavovi mogu da obeleže vaš odnos. Međutim, uspećete da prevaziđete razlike i da počnete da se stabilizujete kroz iskren razgovor. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u tajnu vezu sa osobom koju znaju s posla.

Zdravlje: Više se odmarajte. Provedite vikend u nekom spa centru.

Devica

Posao: Obazrivo upravljajte novcem i ne ulazite u rizične investicije, mogući su previdi i pogrešne procene poslovnih tokova. Nalazite se u osetljivom periodu što se tiče odnosa sa nadređenima. Vaši zahtevi neće naići na dobar odziv. Očekuje vas dodatno potpisivanje ugovora.

Ljubav: Zauzete Device prolaze kroz period analize njihove veze. Moguće su situacije u kojima će doći do neslaganja, a uzrok može biti razlika u planovima vezanim za raspolaganje kućnim budžetom. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivog Bika ili Lava.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA SREDU, 10. AVGUST Blizanci imaju tajne neprijatelje, Rakovi problem s nadređenima, Ribama veza na ispitu

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vaga

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam pogoršanu komunikaciju sa nadređenima. Oni mogu vršiti pritisak na vas što se tiče zacrtanih rezultata ili krajnjih rokova, ali ćete biti u situaciji da se suprotstavite. To vam može doneti trajnije zahlađenje. 

Ljubav: Pred vama je problematičan dan u okviru porodičnih odnosa. Jedan stari problem može da se pojavi ponovo i to će morati da se reši po hitnom postupku. Slobodne Vage mogu da upoznaju privlačnu osobu preko posla, ali da zapravo uđu u tajnu vezu.

Zdravlje: Pojava smetnji u vidnom polju oka. Javljaju se povremeni bljeskovi.

Škorpija

Posao: Povoljni aspekti donose vam sklapanje unosne saradnje ili novi krug saradnika s kojima ćete uspeti da razvijete posao. Oprez u komunikaciji s nadređenima, jer bi u ovom periodu stvari mogle krenuti kako ne bi trebalo. Moguća je reorganizacija u firmi, kao i promena u samom timu rukovodstva.

Ljubav: Ovaj period vam donosi nezadovoljstvo vašom vezom. Spremni ste na krupne odluke ukoliko partner nešto suštinski ne promeni u svom ponašanju i navikama. Slobodne Škorpije mogu upoznati svoju srodnu dušu preko društvenih mreža. 

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Ovaj dan vam može doneti poteškoće ako se bavite trgovinom ili je vaš posao povezan sa saobraćajem. U tom slučaju, mogući su zastoji i odlaganja. Ukoliko ste nameravali da putujete u inostranstvo, taj plan će biti odložen za kasniji period.  

Ljubav: Ovaj period vam donosi poteškoće u komunikaciji s članovima porodice. Neko od njih može da prolazi kroz problematičan period, tako da ćete biti u situaciji da pomognete savetom. Slobodni Strelčevi su spremni da načine korak i zbliže se sa osobom koju su upoznali preko prijatelja.

Zdravlje: Prehlada.

HOROSKOP ZA SREDU, 10. AVGUST Blizanci imaju tajne neprijatelje, Rakovi problem s nadređenima, Ribama veza na ispitu

Foto; iStock-Getty-Images

 

Jarac

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam atmosferu poput hoda po žici u odnosu s kolegama i nadređenima. Pogrešna reč mogla bi da ima negativne posledice po vas. Situacija na poslu je veoma napeta i da se očekuju velike promene u timu zaposlenih, a da je sve neizvesno.

Ljubav: Jarčevi mogu imati kratkotrajne nesuglasice s partnerom i videti greške u njegovom ponašanju. Ovaj dan će vam doneti otvoren razgovor s partnerom. Slobodne Jarčeve očekuje zanimljivo poznanstvo i sastanak sa jednom Devicom.

Zdravlje: Bolovi u vratu. Potrebna vam je lagana rehabilitacija.

Vodolija

Posao: Ovaj dan nalaže oprez, jer vam komunikacija s nadređenima i s kolegama neće biti uvek laka. Nepovoljan aspekt pogoršaće međuljudske odnose na poslu, pa je neophodno da se držite po strani. Uprkos tome, na finansijskom planu beležite uspon.  

Ljubav: Vodolije tokom ovog dana mogu da imaju romantičan sastanak sa osobom koju upoznaju preko društvenih mreža i da se tom prilikom desi da u toj osobi prepoznaju svoju srodnu dušu.  Zauzete Vodolije mogu prolaziti kroz krizu poverenja u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Poremećaj centra za ravnotežu.

Ribe

Posao: Naoružajte se strpljenjem, jer možete sklopiti odličan posao, ali da se početak rada na tom projektu pomeri za dosta kasnije zbog vanrednog spleta okolnosti. Pred vama se zapravo otvaraju dve opcije, odnosno dva potencijalna izvora prihoda. Poslušajte članove svog tima što se tiče daljih poteza.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da se oduševe osobom koju upoznaju na putovanju, ali da im posle teško padne veza na daljinu. Ribe koje su u vezi, prolaze kroz krizu poverenja u odnosu s partnerom. Kao da se sve vreme odvija dvostruka igra.

Zdravlje: Meteoropata ste.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading