POZNATI NUMEROLOG OTKRIVA Da li nas i 2022. godine očekuje "crni" avgust
Foto: privatna arhiva

Numerolog otkriva da ovaj mesec neće doneti dramatične promene, ali upozorava i da nikako nije vreme da se opustite! Gledano kroz istoriju, mnoge loše stvari su se desile poslednjeg letnjeg meseca, uglavnom vezano za finansije, a da li nas ove 2022. godine opčekuje "crni" avgust?

Saznajte kakva je numerološka prognoza za avgust 2022!

"Osam (avgust je 8. mesec u godini) može da se posmatra kao simbol beskonačnosti i ponavljanje raznih situacija, pa nije neobično što često određene probleme za koje smo verovali da smo rešili, iznova preživljavamo", kaže ruski numerolog Vladimir Kuznjecov.

Ali, po njegovom mišljenju, ove 2022. godine avgust neće opravdati titulu "crnog" meseca.

"Ove godine će poslednji letnji mesec biti relativno neutralan. Neće biti većih nesreća koje su uzrokovane ljudskim faktorom niti tragedija koje će uzdrmati planetu. Ali ekonomske promene su moguće", kaže. Ovaj mesec može da se podeli na tri perioda: dva će biti nepovoljna za privredu, a jedan pozitivan.

Prvi potresi očekuju se od početka meseca do 10. avgusta. Drugi loš talas je od 26. avgusta do 1. septembra i biće vezani za finansije. Uticaće na svakog ponaosob, na nekog manje, a na nekog više. Međutim, po rečima numerologa, sredina meseca će u smislu novca biti prilično povoljna i pozitivna.

"Sredinom meseca desiće se ekonomski rast, najuspešniji period je od 16. do 21. avgusta. Ovo vreme je povoljno za finansije, za privredu. Ukoliko je ovo vaša delatnost ili ste posredno povezani sa ovakvim poslovima, očekujete dobitak", ističe numerolog.

Komentari (0)

Loading