Za TRI DANA kreće PUN MESEC u Vodoliji: Ova TRI ZNAKA neće moći da se izbore sa TURBULENTNIM emocijama, pokosiće ih ovi ASPEKTI

Vesti 08.08.2022 16:15 0

11. avgusta kreće pun mesec i doneće raznorazne promene pojedinim znakovima

Za TRI DANA kreće PUN MESEC u Vodoliji: Ova TRI ZNAKA neće moći da se izbore sa TURBULENTNIM emocijama, pokosiće ih ovi ASPEKTI

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

 

Sa astrološkog aspekta, ovaj Supermesec nateraće nas da preispitamo svoje želje, ali i da se prisetimo svih onih ideja i misli koje smo nekako gurnuli u zapećak. Takođe, ovaj period podstiče stratsvene projekte i daje nam samopouzdanje da preuzmemo kreativne rizike, piše "Bustle".

Lav

Lav će biti u jako nestabilnom odnosu jer je u ovom periodu jako zatvorenom odnosu, a kada je u pitanju Supermesec, to nikako nije povoljno. Očekuje vas dilema između onoga što vam poručuje razum, a što srce. Ostanite verni svojim potrebama i željama, i pokušajte da pronađete kompromisno rešenje, ono uvek postoji, čak i ako ga ne vidimo najjasnije.

Škorpija

Škorpije koje su otvorenog srca, teško će se nositi sa ovim agresivnim periodom. Takođe, ovaj period će obojiti vaše ozbiljne namere, odnosno potezi koji bi mogli da se odnose na čitav vaš život. To može da bude kupovina ili najam životnog prostora ili obnavljanje ili revidiranje odnosa sa nekim veoma bliskim u okviru porodice - roditeljima, braćom i sestrama... Takođe, ovo može i da se odnosi na potencijalni prelazak u zajednički prostor sa emotivnim partnerom, te napuštanje roditeljskog doma.

Vodolija

Ovo će za Vodolije biti veoma intezivan period, u kom će dobiti snagu da prihvate sve svoje ekscentričnosti i da ih ubuduće bez stida pokažu svetu. Budite slobodni da se ponašate nekonvencionalno i da se otvarate emocionalno. Iako ćete biti veoma ozbiljni, to ne znači da ćete se osećati loše; upravo suprotno - pratiće vas osećaj da je sve ispravno i baš onako kako treba da bude.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading