NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 8. DO 14. AVGUSTA Ovnovima propadaju planovi, Device na meti manipulatora, Ribe gube kontrolu
Foto: Shutterstock

Naredna nedelja donosi nove izazove horoskopskim znakovima. Posebno povedite računa o 8. avgustu, to je takozvani datum u ogledalu. S druge strane, 11. avgusta Venera će ući u Lava.

Posebno iskoristite subotu i nedelju jer su to dani moći u avgustu! Evo šta sve horoskopske znakove čeka od 8. do 14. avgusta 2022. godine!

Ovan

Slabost Venere će uzrokovati da mnogi predstavnici ovog znaka izgube energiju, ali to ne bi trebalo da dovede do fatalnih događaja i velikih problema. Položaj planeta mogao bi da da probudi liderske kvalitete u vama. Sada je najbolje da preuzmete samo zadatke koji imaju šanse da se završe. Grandiozni planovi u ovom trenutku mogu samo da vas razočaraju.

Bik

Ova nedelja biće izuzetno dinamična. Astrolozi veruju da je tokom ovog perioda moguće privesti kraju stare projekte koji dugo čekaju svojih 5 minuta. Dobro bi bilo da unesete harmoniju u porodične odnose, da uspostavite nove prijateljske kontakte. Pozitivni pomaci su mogući i u ljubavnoj sferi, ali ne zavisi sve od vas.

Blizanci

Situacija će se razvijati povoljno za vas, naročito u oblasti posla i finansija: treba da kupujete i ulažete! Postavićete nove ciljeve i snove. U sferi odnosa, trebalo bi više da slušate svoj instikt jer će vam on ukazati kada je to što radite dobro, a kada nije. Posvetite se porodici i partneru, oni ne smeju da trpe zbog obima posla.

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 8. DO 14. AVGUSTA Ovnovima propadaju planovi, Device na meti manipulatora, Ribe gube kontrolu

Foto; iStock-Getty-Images

 

Rak

Planete će u velikoj meri povećati vašu osetljivost i sentimentalnost. Ovo može uzrokovati trenutni gubitak motivacije i sreće. Astrolozi vam savetuju da se opustite i ne vidite u svemu neku zaveru ili sumnju. Hitne stvari ne ostavljajte za kasnije, šta go da je u pitanju, piše Sensa.

Lav

Početak nedelje i njen kraj doneće vam lepe vesti! U ljubavnoj sferi, imaće sreće mnogi koji su u potrazi za srodnom dušom. Vaša harzima će biti neodoljiva, nećete moći da se odbranite od udvarača. U narednom periodu treba da delujete odlučno, jer će najviše sreće imati upravo oni koji znaju šta žele od života. 

Devica

Nije važno u kojoj oblasti radite, uspećete u svemu! Oduševićete svoje voljene slasnim specijalitetima, a na poslu sklopiti unosne dogovore. Izbegavajte pohlepne ljude u širokom luku, oni vam nisu prijatelji. Među njima će biti mnogo manipulatora. Astrolozi vam savetuju da ne preuzimate previše obaveza, pronađite balans.

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 8. DO 14. AVGUSTA Ovnovima propadaju planovi, Device na meti manipulatora, Ribe gube kontrolu

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vaga

Sredinom nedelje moguć je neočekivan obrt u vašem životu- nekima neće biti baš najprijatniji. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ova nedelja može biti više nego uspešna! Sada je važno da delujete, a ne da odustanete kada je najvažnije!

Škorpija

Posvetite se svom fizičkom i mentalnom zdravlju- pronađite vremena za digitalni detoks, ugasite telefone i idite u prirodu! Da biste imale više snage i samopouzdanja, potrudite se da odbacite uverenja i stavove koji vas opterećuju i zbog kojih nazadujete. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, razmislite o online upoznavanju.

Strelac

Ako vam je karijera veoma bitna, sada je ipak trenutak da malo usporite tempo. Nije sve u poslu! Postoji mogućnost da vas tokom ove nedelje obuzmu mnoge dileme i nesigurnosti. Pokušajte da ih kontrolišete. Ne dozvolite da pod njihovim uticajem žrtvujete svoje interese zarad drugih: možete propustiti svoju sreću.

Jarac

Bilo bi dobro da krajem nedelje sredite i očistite stan, kako biste samim izbacili i negativnu energiju. Ovo će vam pomoći da se bolje nosite sa problemima. Sledi vam dinamičan period u kome ćete steći dosta novih poznanika. Druga nedelja avgusta donosi vam šansu da ispravite greške iz prošlosti i oslobodite se negativnosti.

Vodolija

Oslobodite se negativnih misli koje vas sprečavaju da ostvarite svoje snove, kao i tereta prošlosti u vidu bivših ljubavi, toksičnih veza, nevolja. Sklonite se od ljudi koji tračare. Najvažniji i najpovoljniji dani biće ponedeljak, utorak, subota i nedelja. Šta god da radite, ne žurite i budite promišljeni.

Ribe

Dolazi vam nedelja puna aktivnosti, promena i svetlih trenutaka. Mnoge Ribe će ići na poslovna putovanja ili putovanja lične prirode. Sada je bolje da ne odlažete važne stvari i uhvatite se ukoštac s problemima, koliko god da su veliki, jer će već sledeće nedelje negativna energija Venere imati veću moć nad Ribama nego sada. Važno je verovati u sebe i ne odustati od svojih snova ako nešto krene naopako.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading