MERKUR ULAZI U SAZVEŽĐE DEVICE Evo ko će postići vrtoglavi uspeh do 25. avgusta
Foto: Shutterstock

Merkur će danas, 4. avgusta ući u sazvežđe Device, gde će ostati sve do 25. u istom mesecu. Astrolozi su saglasni da je ovo vreme jedno od najpovoljnijih za rad i finansijsku aktivnost. 

Energija Merkura će biti veoma jaka, stoga iskoristite svoje šanse da razvijate posao i ostvarite što bolje finansijske rezultate. Evo na koji način će Merku u Devici uticati na znake horoskopa:

Ovan 

Radite na tome da uspostavite nove veze. Važno je da upoznate nove ljude i da radite timski. Astrolozi vam savetuju da lične ciljeve u ovom trenutku stavite u drugi plan, da se foksurate na opšte dobro. Dugoročno gledano, ovo je veoma važno.

Bik

U narednom periodu možete bezbrižno da trošite, kao i da uložite novac. Samo dobro analizirajte šta je isplativo. Ovo je idealan period za učenje, sticanje novih znanja i upoznavanje sa zakonima novca. Astrolozi vam savetuju da ne gubite vreme uzaludno, već da ga iskoristite za učenje.

Blizanci

Ove tri nedelje biće najproduktivnije za vaš znak u poslednjih nekoliko meseci. Najveći stepen sreće čeka one koji budu maksimalno koncentrisani i spremni za vredan rad. Kontakti s klijentima biće više nego sjajni, obezbedićete nove kupce i proširiti posao. Ako tražite novo radno mesto, moći ćete da dobijete najbolje uslove i pogodnosti.

Rak

U narednom periodu vaša intucija će biti na najvišem nivou. Po pitanju finansija, potrudite se da pažljivo proučite sve korake, pre nego što bilo šta preduzmete. Ako počnu da se dešavaju neki nepovoljni događaji, Merkur će vam pomoći da sve prođe što bezbolnije.

Lav

Predstavnike ovog znaka čekaju poslovna putovanja. Iskoristite ih da sklopite nova poznanstva koja vam mogu biti od koristi u poslu. Do kraja Merkurovog boravka u Devici, najverovatnije ćete shvatiti kuda treba da idete dalje i koje odluke da donesete.

Devica

U ovom periodu bićete veoma produktivni, bez obzira na svoje polje aktivnosti. Ako radite neumorno i predano, onda će se vaš život i finansijska situacija dramatično promeniti nabolje.  Ostavićete više nego povoljan utisak na druge.

Vaga

Tokom perioda jakog Merkura, mnogo lakše ćete moći da odvojite istinu od laži. Na finansijskom planu, ovo će vam u velikoj meri pomoći da napredujete na lestvici karijere. Ako vaš posao podrazumeva dosta komunikacije s ljudima, to će vam doneti mnogo uspeha.

Škorpija

Avgust se može smatrati vremenom kada će se uspostaviti nova pravila. Skoro je izvesno da ćete morati da pronađete nove izvore inspiracije i motivacije za posao. Oni koji se još nisu pronašli u ovom životu, sada imaju priliku da to urade. Dobro je vreme za postavljanje ciljeva.

Strelac

Strelce očekuje veliki broj prijatnih iznenađenja. Na primer, neko će moći da kupi nešto veoma skupo uz sjajan popust. Neki drugi Strelčevi uspeće da ostave utisak na svoje nadređene i dobiju povišicu ili unapređenje. U narednom periodu vaša harizma će biti na zavidnom nivou, a to je veoma važno za finansijski uspeh.

Jarac

Merkur će vas učiniti produktivnijim jer ćete za manje vremena moći da uradite mnogo više. Takođe, ovaj period je povoljan za završetak već započetih projekata. Samo budite strpljivi i fokusirani na svoj cilj.

Vodolija

Tokom jakog Merkura moći ćete da ostavite najbolji utisak na klijente, šefove, ali i na kolege. Ovo je vreme kada će ćete moći da izađete iz sopstvene zone udobnosti i krenete u pravcu ostvarenja svojih snova. Veoma je važno da imaju svoj cilj, jer bez toga će vam Merkur biti potpuno beskoristan.

Ribe

Kad god treba da donesete odluku, konsultujte svoju intuiciju- ona će vas u narednom periodu posebno služiti. Merkur vam neće dozvoliti da napravite fatalnu grešku. Period je dobar za kreativnost- moći ćete da razvijate nove ideje i napredujete.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading