EVO KAD ĆETE IMATI NAJVIŠE ŠANSE ZA LJUBAV, NOVAC, USPEH Horoskop otkriva koji je vaš najsrećniji dan u avgustu
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan: ponedeljak, 29. avgust

Hiron, asteroid koji je posvećen isceljenju rana iz prošlosti, pridružuje se severnom čvoru u Biku i donosi vam veoma važan uvid. Očekuje vas neizmerno snažna energija koja će vam omogućiti da promenite sebe i način na koji doživljavate svoju okolinu.

Bik: petak, 19. avgust

Poslednji deo meseca vam omogućava da uklonite prepreke sa svog puta i da se fokusirate na ono što želite da kreirate. Osećaćete veliku želju da delujete u skladu sa sobom. 19. avgust donosi vam jasnoću i mir koji će vam pomoći u narednim nedeljama.

Blizanci: subota, 20. avgust

Ovog dana, Mars prelazi u vaš znak, daje vam zeleno svetlo za nešto što želite da kreirate. Ovo je odlična prilika da uložite više energije i vremena u projekat ili vezu u koju zaista verujete svim srcem. Ako sledite sebe, univerzum će vas podržati.

Rak: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji će dovesti do dublje intimnosti sa sobom i onima koji su vam bliski. Iskoristite dan tako što ćete brinuti o sebi i stavljati svoje blagostanje na prvo mesto. Između ostalog, takođe ćete bolje razumeti šta vam treba od drugih, šta vam može pomoći da poboljšate svoje odnose.

Lav: četvrtak, 11. avgust

Venera, planeta ljubavi i obilja, ovog dana ulazi u vaš znak. Pred vama je zanimljiv i čaroban mesec, a Venera vam donosi još izvanrednih prilika u životu. Obratite pažnju na njih i iskoristite one za koje vaša intuicija kaže da su pravi za vas.

Devica: četvrtak, 4. avgust

Merkur prelazi u vaš znak, što će pomoći u poboljšanju komunikacije. Ne samo da ćete moći jasnije da govorite i razmišljate, već ćete lakše razumeti i druge, što će značajno poboljšati vaše odnose kako u ličnom tako i u profesionalnom smislu.

Vaga: četvrtak, 25. avgust

Krajem meseca Merkur prelazi u Vagu, što će vam dati osećaj da odjednom svi govore vašim jezikom. Bićete otvoreniji za jasnu komunikaciju, što će brzo doneti pozitivne rezultate u vašim odnosima.

Škorpija: petak, 5. avgust

Prva mesečeva četvrt u vašem znaku donosi vam mnogo motivacije da ostvarite svoje snove. Za to vreme bićete optimističniji i samopouzdaniji, što je odlična prilika da se uhvatite u koštac sa svim što zaista želite da ostvarite.

Strelac: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji omogućava vam jasniju komunikaciju. Biće vam lakše da slušate druge, a zahvaljujući jasnom izražavanju drugima možete preneti preciznu poruku. Ali ne zaboravite da slušate sebe i sledite svoje želje i potrebe.

Jarac: četvrtak, 25. avgust

Merkur u Vagi donosi vam niz pozitivnih promena u karijeri i finansijama. Ovaj dan je odlična prilika da razmislite o tome šta zaista želite da radite i da neustrašivo krenete ka ostvarenju ciljeva koje osećate svim srcem. Zauzmite se za sebe i dajte sebi život kakav zaslužujete.

Vodolija: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji je odlična prilika za samorefleksiju. Razmislite o svojim ciljevima na početku godine i razmislite kako možete da ih ostvarite i da li je možda potrebno bilo koji od njih promeniti. Pustite nešto što vam više nije potrebno i oslobodite se prepreka koje su vam ometale put u prvoj polovini godine.

Ribe: sreda, 24. avgust

Retrogradni Uran u Biku će uticati na vašu komunikaciju i omogućiti vam da kreativno izrazite ono što oseća vaša duša. Za to vreme imaćete još više razumevanja prema drugima kao i prema sebi, što će vam olakšati da dobijete ono što vam je potrebno.

Komentari (0)

Loading