ASTROLOŠKA PROGNOZA TAMARE GLOBE Strastan i buran kraj leta očekuje Škorpije, Blizanci će izgubiti novac
Facebook printscreen

Tamara Globa, najpoznatija astrološkinja na svetu otkriva šta svakom znaku horoskopa donosi period do kraja leta, a zvezde imaju važne vesti za Device i njima otkrivaju da će jedna veoma zanimljiva osoba ući u njihov život…

Ovan

Ovna u avgustu 2022. očekuju zanimljive stvari i uspehe u ljubavi. Ali, koliko su vam zvezde naklonjene na tom polju, toliko "zatežu" na drugoj strani, pa vas očekuju finansijski problemi. Na početku meseca ćete biti pomalo umorni i razdražljivi, ali kako avgust odmiče, bićete sve energičniji i raspoloženiji. 

Bik

Bikove u avgustu ne očekuju neke drastične promene, kaže Tamara Globa. Biće nekih lepih poznanstava i susreta sa ljudima koje niste odavno videli. Situacija u ljubavi je stabilna, a savet astrološkinje za one koji su u potrazi za ljubavlju je da više pažnje obrate na ljude koje već poznaju. Oprezno trošite novac, nije dobar period za neka veća ulaganja. Mogući su neki manji zdravstveni problemi.

Blizanci

Blizance očekuju ogromne promene, pre svega su mogući finansijski, ali i neki lični gubici. Dobra vest je da, prema rečima Globe, pripadnici ovog znaka uspevaju da reše sve svoje probleme prilično lako. Što se tiče ljubavi, biće avantura, ali ne i veza koje bi mogle da potraju.

Rak

Prema prognozi čuvene astrološkinje, Rakovima će avgust 2022. biti veoma zabavan i uglavnom će vreme provoditi sa prijateljima i porodicom. Zvezde su im naklonjene kada je u pitanju ljubav, pa je moguće da baš sada upoznaju "onu pravu" ili "pravog". Ukoliko budete manje pričali, a više radili i trudili se, i na poslu vas očekuju uspesi!

Lav

Ljude rođene u ovom znaku ne očekuju neke naročite promene u avgustu. Globa ističe da je ovog meseca izražena vaša sebičnost, što odbija ljude od vas, pa savetuje da obratite pažnju na tu svoju osobinu. Zauzeti će imati problema u vezi ili braku, mogući su čak i raskidi, ali i dosta novih ljubavi. Novac vam u avgustu neće predstavljati problem, što vam je veoma bitno.

Devica

Device očekuje uspešan mesec, te da će im se na mnogim poljima pružiti nove prilike. Kada je reč o ljubavi, očekuje ih dosta romantike, ali i svađe, a slobodnima predstoje zanimljiva poznanstva koja mogu da prerastu u nešto više. Na poslu vas očekuje uspeh, ali je Globin savet da pazite na šta trošite novac jer vam lako "klizi kroz prste".

Vaga

Avgust će biti naporan za ljude rođene u znaku Vage. Na polju ljubavi nema promena, pa slobodni neka ne očekuju da ovog meseca nađu ljubav. Posao je jedini aspekt gde vas ne očekuju problemi, štaviše, moguća su i unapređenja i povišice! Savet astrološkinje je da izbegavate stres koliko možete i povedete više računa o zdravlju.

Škorpija

Strastan i buran kraj leta očekuje Škorpije, ovaj mesec će za njih biti prekretnica! U vezama su moguće svađa i ljubomorne scene, a slobodni upoznaju osobu koja će im "zavrteti pamet". Finansijska i poslovna situacija je stabilna, a ovaj mesec je idealan i da kupite nešto o čemu odavno sanjate.

Strelac

Strelčevi će u avgustu imati priliku da isprave neke svoje ranije greške. Situacija u porodici im je veoma harmonična, a odnosi sa bliskim ljudima svakog dana postaju se snažniji. Slobodni bi ovog meseca mogli da upoznaju osobu sa kojom mogu da grade budućnost. Nije dobar period za neke nove projekte jer bi mogli da vam donesu finansijske probleme. Štaviše, savet je da više štedite.

Jarac

Prema prognozi astrološkinje, u prvom delu meseca su moguće svađe i porodični problemi, a drugi deo avgusta će biti daleko prijatniji. Kod slobodnih Jarčeva je izražena potreba za ljubavlju, a do kraja meseca će imati priliku da upoznaju nekoga ko im u svemu odgovara. Očekuju ih nove poslovne prilike i finansijske mogućnosti, ali bi trebalo da više pažnje posvete svom zdravlju.

Vodolija

Uspešan mesec je pred Vodolijama, kaže Tamara Globa. Imaće dosta novih mogućnosti, među kojima i novih projekata koji bi mogli da im donesu dobru zaradu. U porodičnim odnosima su moguće manje svađe, a slobodne Vodolije bi mogle ponovo da osete privlačnost prema nekoj osobi iz prošlosti. Međutim, savet astrološkinje je da prošlost ostavite iza sebe.

Ribe

Lep kraj leta očekuje Ribe, prijatna iznenađenja i velike promene. Veoma ste lepo raspoloženi, pa lako prelazite preko nekih nesuglasica i opraštate svima. Rešavate neke stare probleme u porodici, a slobodne Ribe upoznaju osobu sa kojom mogu da grade budućnost. Čeka vas mnogo romantike. Imaćete priliku da kupite nešto što odavno želite.

Komentari (0)

Loading