ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U VODOLIJI Moguće su nestabilnosti i turbulencije, posebno u finansijama, a nešto se zauvek završava
Foto: Shutterstock

Sedeći pun Mesec očekuje nas 14. avgusta, a horoskop ističe da se mnoge stvari mogu završiti, ali za naše dobro. Avgustovski pun Mesec je u znaku Vodolije. Ovaj vazdušni znak predstavlja isceljenje, slobodu, sakuplja emocionalnu i psihičku energiju - čisti je i šalje svetu oko sebe.

Energiju Vodolije možete iskoristiti za vreme ove lunarne faze tako što ćete se osloboditi i očistiti ono što je negativno , teško, opterećuje vas, i menjate ga za nešto lakše, više nade i ljubavi. Pun Mesec može pomoći da napunite srce ljubavlju, ali i zatvorite ga za bol.

Sada se mogu završiti neki odnosi, zatvaraju se neka vrata i konačno dolazimo do kraja nekog od naših životnih putovanja. Možda sada tačno znamo u kom pravcu treba da se okrenemo. Možda sada znamo kojim putem treba da putujemo da bismo stigli do odabrane destinacije.

Saturn će biti posebno aktivan pod uticajem punog Meseca. Kad god je Saturn aktivan, može nas pritisnuti da preuzmemo veću odgovornost za svoje postupke i da osiguramo da se krećemo u skladu sa svojim višim ja.

Važno je da budete u skladu sa svojom dušom, da se posvetite svom unutrašnjem ja. Lekcije koje donosi Saturn ponekad mogu biti oštre, ali uvek donose prilike za veći rast. Sa Saturnom, sve dok ste voljni da se pojavite, obavite posao i preuzmete vlasništvo nad pravcem svog života, on će vam pružiti podršku i pomoći vam da dostignete visine o kojima niste ni sanjali. Kada radite posao koji Saturn stavlja pred vas, to može doneti uspeh, počasti i nagrade.

Avgustovski pun Mesec je takođe blisko povezan sa konjunkcijom severnog čvora Urana, što je glavna kosmička energija ovog meseca. Moguće su nestabilnosti i turbulencije, posebno u finansijama. Ovo vas može podstaći da napravite drastične i velike promene, kao i da se prilagodite nekom novom putu života, piše Sensa.

Kada je energija Saturna jaka, emocije mogu buiiti pojačane. Možemo se osetiti uznemireno, nelagodno ili imati osećaj da je promena na putu. Najbolje rešenje za ovakvu situaciju jeste da se podsetite da vaš um, telo i duh imaju moć da budu u balansu, da se prilagode svakoj situaciji i iz nje izvuku najbolje.

Neka vaše srce sija kao pun Mesec, i onda će sve prepreke biti lakše premostive!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading