NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP Jarčevi planiraju velike kupovine, odlične prihode imaju i Vodolije, a ovaj znak je nad finansijskom provalijom
Foto; iStock-Getty-Images

Druga polovina nedelje zahteva oprez jer će od četvrtka Merkur biti u jakoj poziciji u Devici. Takođe, uporedo smo pod uticajem retrogradnog Urana.

Evo šta nedeljni novčani horoskop od 1. do 7. avgusta donosi vašem znaku:

Ovan

Pozitivan uticaj Merkura obezbediće priliv energije, nove poslovne aktivnosti i dodatnu motivaciju, pa astrolozi savetuju da to dobro iskoristite za postizanje svojih ciljeva. Početak nedelje nije dobar za započinjanje novih stvari niti za velike kupovine. Budite oprezni, zvezde nisu na vašoj strani kada je u pitanju rizik.

Bik

Da biste povećali prihod, pokušajte da investirate u hartije od vrednosti ili akcije. Astrolozi vam savetuju da se sve hitne poslove uradite odmah na početku nedelje, jer će njen kraj biti pun događaja pa vam ne ostane vremena niti energije za sve važne stvari. Nemojte ulaziti u dugove, odlagati planove nti trošiti van budžeta.

Blizanci

Najopasniji dan za finansijski sektor je upravo 1. avgust, pošto će u ovo vreme Mars biti u konjunkciji sa Uranom. Početkom nedelje, zbog retrogradnog Jupitera, moguće su i svađe sa kolegama. Krajem nedelje možete da očekujete značajne pomake na profesionalnom planu i nove poslovne ponude. Ovo je vreme kada vi nastupate!

Rak

Tokom ove nedelje radite na premeni svojih planova umesto da se brinete za konkurenciju. To će vam pomoći da izbegnete finansijske nevolje. Nedelja će biti izazovna- nemojte se zaduživati već dobro isplanirajte trošenje novca jer se skoriji priliv ne očekuje. Ako treba da donesete odluku, zanemarite inuticiju, neće vas dobro služiti!

Lav

Pratite tragove Univerzuma, kako ne biste propustili obećavajuće prilike koje će se pojaviti. Do četvrtka pokušajte da vratite dugovanja, ispunite sve svoje finansijske obaveze i po potrebi završite ranije započete poslove. Negativan aspekt Marsa i Urana u ponedeljak može vam doneti strahove i sumnje koji će vas sprečiti da povećat svoje prihode i pokažete svoj stopostotni potencijal.

Devica

Šesto čulo pomoći će vam da održite materijalnu stabilnost tokom ovde nedelje. Ipak, moraćete malo da se pomučite i uložite vreme i trud. Krajem nedelje čekaju vas prijatna iznenađenja. Moći ćete da kupujete, unvestirate, menjate valute. Pratite berze, imaćete dobre šanse. Zvezde su na vašoj strani.

Vaga

Ako želite da se obogatite ili povećate prihod, moraće da učinite nešto dobro za ljude oko sebe. Univerzum očekuje da pokažete dobrotu. Glavni zadatak biće vam rešavanje problema. Tokom retrogradnog Jupitera možte da očekujete manje energije i vitalnosti, što će se odraziti i na vašu produktivnost, samim tim i na priliv novca.

Škorpija

Finansijska sfera života biće u fokusu ove nedelje. Odbijte sve sumnjive ponude, velike kupovine i zaduživanje. Nije dobro vreme za to. Fokusirajte se samo na posao. Učinite sve da kontrolišete negativne emocije jer vas one mogu dovesti do novčanih problema, posebno ako radite s klijentima.

Strelac

Merkur će u četvrtak preći u znak Device, što će vam vratiti motivaciju i samopouzdanje. Vaš život se u narednom periodu menja, pre svega u finansijskom sektoru. Ne treba očekivati brze rezultate, ali će vam proces rada biti prijatan i možete očekivati povećanje prihoda. Snažna pozicija Merkura dobro će uticati na vašu produktivnost i pružiće vam nove mogućnosti.

Jarac

Velike su šanse da napredujete na korporativnoj lestvici, kao i da pronađete nove izvore prihode. Da biste u potpunosti iskoristili obećavajuće prilike, astrolozi vam preporučuju da ne dozvolite da problemi u drugim oblastima života utiču na posao. Tokom ove godine možete da planirate velike kupovine, nove projekte i važne sastanke.

Vodolija

Postoji velika šansa da ispravnim odlukama koje ćete doneti povećate svoj prihod. Ipak, početkom nedelje očekuju vas poteškoće sa finansijama. Položaj Merkura vam donosi dobre šanse, možete slobodno da trošite. Astrolozi vam savetuju da radite na svom samopouzdanju i da pokažete inicijativu. Ovo će biti odličan trenutak da razgovarate o pitanjima koja vas brinu sa svojim nadređenima i da napravite procenu troškova za mesec koji sledi.

Ribe

Budite pažljiviji prilikom potpisivanja dokumenata kako ne biste napravili grešku i pokažite inicijativu za nove stvari. Početkom nedelje možda ćete biti previše razdražljivi, a možda čak i lenji. Zbog toga posao može da ispašta. Izbegavajte neplanirane kupovine i neopravdane rizike. Položaj planeta nije dobar za igranje na kartu sreće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading