HOROSKOP ZA 31. JUL Lavovi će imati priliku da upoznaju srodnu dušu, Škorpijama je ovaj period nepovoljan za poslovnu komunikaciju, Strelčevi će imati problema sa sinusima
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nepovoljan aspekt doneće vam konfliktne situacije u odnosu s nadređenima, kao i rivalstvo među njima samima. Očekuju vas promena u opisu radnog mesta, jer kroz reorganizaciju možete preuzeti privremenu dužnost nekog kolege.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom, i to preko posla. Ta osoba može biti neko ko će vas potpuno očarati. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu fazu krize poverenja, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje: Pojava ekcema nastalog usled stresa. Možete očekivati povlačenje istog.

Bik

Posao: Nepovoljan aspekt mogu da u vama podstaknu prilično veliko nezadovoljstvo načinom na koji se prema vama ponašaju nadređeni. Otvoreno ćete izraziti svoje neslaganje. Uprkos svemu tome, očekuje vas povišica plate i kasnija stabilizacija. Bićete zadovoljniji.

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje obnavljanje veze sa bivšom ljubavi, ali situacija neće biti odmah jasna i transparentna. Mogući su čak i povišeni tonovi. Drugim rečima, kroz trnje do pomirenja. Zauzeti Bikovi prolaze kroz kratkotrajne nesuglasice s partnerom.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Neophodno je da pripremite rezervni plan, jer može doći do zakašnjenja u predaji rada na kojem radite u poslednje vreme. Vanredan splet okolnosti može odložiti neku vašu dobru zaradu. Blizanci koji traže posao mogu da dobiju poslovnu ponudu za honorarnu saradnju.

Ljubav: Ozbiljno razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa svojim partnerom, ali pre toga želite da on nešto promeni u svojim stavovima i egzistencijalnim pitanjima. Očekuje vas ozbiljan razgovor o tome, ali su mogući i povišeni tonovi.

Zdravlje: Problemi sa vidom, proverite očni pritisak.

Rak

Posao: Glavna tema ovog perioda predstavlja sastanak s nadređenima i dogovor o daljem radu. Postoji velika mogućnost da ćete naići na otpor od strane nadređenih, posebno za kreativne ideje. Za to sačekajte bolji trenutak. Finansijski uspeh.

Ljubav: Zauzeti Rakovi doneće bitne odluke u ovom periodu. Rešiće problem u vezi u stilu "ili-ili". Ukoliko između vas više nema emocija, moguć je čak i raskid. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu da imaju sudbinsko poznanstvo sa osobom koja će im se svideti iz prve.

Zdravlje: Probavne smetnje. Povedite računa o tome šta unosite u organizam.

Lav

Posao: Nepovoljan aspekt vama može da donese zastoj u poslovanju, i to posebno ako se bavite privatnim biznisom. Lavovi koji se bave umetnošću imaće poseban uspeh. Očekuje vas popularnost u vašim profesionalnim krugovima. Lavovi koji planiraju da sarađuju sa inostranstvom mogu naići na prepreke.

Ljubav: Ovaj period će biti veoma romantičan, jer vam donosi brojne prilike da upoznate svoju srodnu dušu sa kojom relativno brzo možete da ostvarite ozbiljnu vezu. Lavovi koji su u vezi ulaze u turbulentan period.

Zdravlje: Problem sa bubrezima, bešikom.

Devica

Posao: Neko od vaših nadređenih može vam danas prirediti neprijatnu scenu. Veoma je važno da ostanete hladne glave, jer će se vrlo brzo ispostaviti da je u pitanje nesporazum ili spletke jednog kolege koji s vama gradi rivalski odnos. Pripazite na finansije, jer su mogući neočekivan izdaci.

Ljubav: Danas ćete uspešno rešiti ozbiljan problem u okviru vašeg odnosa sa partnerom ili u vašem odnosu sa ukućanima. Device koje su slobodne mogu da upoznaju izuzetno privlačnu osobu preko društvenih mreža. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Unosite što manju količinu šećera.

Foto: Pixabay

 

 

Vaga

Posao: Nepovoljan aspekt stvara tenziju u odnosu s nadređenima. Neophodno je da ispoljite diplomatski takt i ne nasedate na provokacije kolega koji grade rivalski odnos s vama. Međuljudski odnosi se mogu pogoršati i doneti vam neprijatan osećaj povišenih tonova.

Ljubav: Nesporazumi u vašem odnosu sa partnerom ili sa ukućanima mogu početi da vas ispunjavaju osećajem nezadovoljstva. Imate utisak kao da govorite različitim jezicima. Osećate potrebu za tim da nešto bitno promenite, ali će rešenje tog problema zavisiti i od ostalih.

Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Veoma nepovoljan period za poslovnu komunikaciju. Škorpije očekuju neka kompromisna rešenja, ali će im to pomoći da prebrode veliki problem. Ukoliko putujete negde, dobro se čuvajte nekih prevara, lažnih uniformisanih lica. Sačekajte bolji trenutak za finansijska ulaganja.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da imaju dilemu u vezi s osobom koja bi mogla da im postane partner. Sve kritički preispituju, ali im se ne dopada njegova nedoslednost u ponašanju. Zato je važno da sačekate da vam vreme kaže ko je ko.

Zdravlje: Učestala migrena, koja ne jenjava.

Strelac

Posao: Nepovoljan aspekt može blokirati neka vaša sredstva. U pregovorima s nadređenima, kao i rešenjima pravnih problema, očekuje vas zastoj ili neko odugovlačenje. Naoružajte se strpljenjem i ne nasedajte na provokacije kolega s kojima sarađujete.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom je pun topline, ali veoma nestabilan. Poseban blagoslov dešava se u trenutku kada do vas dolazi informacija o tome da ste zajedničkim snagama pobedili veliki problem. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Problemi sa sinusima, koji vas muče duže vreme.

Jarac

Posao: Nepovoljan aspekt odraziće se na vas zastojem. Pazite kako se danas izražavate pred nadređenima, jer vam se može desiti da dođe do većeg nesporazuma ili nesuglasica. Uprkos poteškoćama tokom dana, vi ćete uspeti da sklopite sporazum o dugoročnoj saradnji.

Ljubav: Jarčevi koji su nezadovoljni u vezi i koji prećutkuju neku nepravdu, malo teže se otvaraju pred drugima. Međutim, ovog puta možete naići na konfliktnu situaciju koju nećete moći sami da rešite. Zahvaljujući iskrenom razgovoru sa partnerom, stvari će se srediti.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Vodolija

Posao: Nepovoljan period za rizične poteze i ulaganja, tako da bi trebalo da usredsredite svoju energiju više na planiranje. Sprovešćete u delo svoje inovativne ideje i čuvati ih da ih u jednom trenutku upotrebite kao konkurentnu prednost. Dobar finansijski period.

Ljubav: Plašite se da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete iz neposrednog okruženja. Imate osećaj da nešto krije, a to može biti tačno. Budite oprezni kako ne bi došlo do skandala i kako se ne biste iskompromitovali. Vodolije u vezi očekuju povremene razmirice.

Zdravlje: Poremećaj centra za ravnotežu.

Ribe

Posao: Ovaj period iskoristite da osmislite dobar rezervni plan aktivnosti za narednu nedelju. Biće vam neophodno improvizovano rešenje u pogledu zastoja saradnje koja je veoma bitna za vaš posao. Poseban uspeh vas očekuje u okviru zdravstva i farmaceutske industrije, a s tim u vezi vas očekuje i povećan obim posla.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu upoznati svoju srodnu dušu na nekoj zabavi preko prijatelja. Povoljan period za novi početak. Zauzete Ribe prolaze kroz krizu poverenja, jer partner sve vreme ima osećaj da živite u svom svetu.

Zdravlje: Problemi sa stopalima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading