HOROSKOP ZA UTORAK 19. JUL Lavovi će dobiti povoljnu poslovnu ponudu , slobodne Strelčeve očekuje sudbinski susret , Vage će imati problema sa bolovima u leđima
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Postojeći aspekti mogu da vam poremete planove što se tiče nekih investicija. Zato bi trebalo da osmislite rezervni plan.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi ovog dana prolaze kroz krizni period. Imaćete ozbiljan i prilično napet razgovor s partnerom. Slobodni Ovnovi mogu upoznati svoju srodnu dušu na nekom društvenom skupu.

Zdravlje: Srčani problem.

Bik

Posao: Planetarni aspekti vas tokom ovog perioda vraćaju na radne zadatke i projekte koje ste ranije započeli i koje sada prvo morate završiti da biste krenuli napred.

Ljubav: Revalorizujete svoj dosadašnji ljubavni život i ne smatrate sebe srećnikom po pitanju prethodnog perioda, ali vam planete pružaju novu šansu da ispravite stvari i sprovedete svoju pravdu.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Blizanci

Posao: Planete na vas deluju tako što vas na neki način restartuju, posebno u pogledu vaših ranijih visoko zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Želite više da radite na sebi i preispitate šta je to što najviše želite za sebe. Na tom putu može doći do ljubavnog eksperimenta sa samim sobom, pa možete vrlo lako završiti u tajnoj vezi.

Zdravlje: Proverite hormone.

Rak

Posao: Period povoljan za vas nezaposlene, jer ćete imati više od jedne ponude. U tome će vam pomoći uticajna osoba. Uspešno ćete prevazići problem s dokumentacijom.

Ljubav: Postojeći aspekti mogu vam doneti ljubomorne scene od strane partnera. Moguće su rasprave i razmirice s partnerom. Možete imati i problem s članom porodice koji se tvrdoglavo drži pogrešnog društva.

Zdravlje: Aritmija.

Lav

Posao: Ovaj dan može vam doneti još jednu u nizu dobrih poslovnih prilika, koju bi trebalo maksimalno da iskoristite, jer se ne pruža često. Poslovna saradnja sa inostranstvom će se nastaviti, kao i rad na velikom projektu.

Ljubav: Rešili ste da se više posvetite partneru i to već daje rezultate. Slobodni mogu imati dinamičan period i brojne ljubavne avanture.

Zdravlje: Melanholija.

HOROSKOP ZA UTORAK 19. JUL Lavovi će dobiti povoljnu poslovnu ponudu , slobodne Strelčeve očekuje sudbinski susret , Vage će imati problema sa bolovima u leđima

Foto: Pixbay

 

 

Devica

Posao: Sve ukazuje na nastavak posla od ranije i isplatu zaostalog novca. Nepovoljan aspekt deluje upozoravajuće u pogledu novih investicija i iziskuje strpljenje, da sačekate povoljniji trenutak.

Ljubav: Partner kao da živi u svom svetu i deluje vam veoma udaljeno. Recite bez uvijanja šta je to što vam smeta i stvari će ubrzo doći na svoje mesto.

Zdravlje: Nervoza stomaka.

Vaga

Posao: Ovo je period preispitivanja ciljeva. Želite suštinski nešto da promenite, jer ste nezadovoljni. Dosta vam je loše atmosfere i pogoršanih međuljudskih odnosa.

Ljubav: Osećate da je vašem odnosu s partnerom neophodno nešto novo, neki novi žar, uzbuđenje, dinamika. Na to vaše nezadovoljstvo, partner može da dolije ulje svojim sumnjama i ljubomornim nastupom.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

Škorpija

Posao: Ovaj dan vam donosi nove poslovne prilike, pa će ponude dolaziti sa svih strana. Dan je idealan da razradite neki tajni plan od ranije.

Ljubav: Dopada vam se to što se partner toliko trudi oko vas, to vas čini emocionalno ispunjenim. Slobodne Škorpije mogu upoznati osobu preko društvenih mreža. Ta osoba će im se s vremenom sve više dopadati.

Zdravlje: Problemi sa promuklošću.

Strelac

Posao: Ovaj dan predstavlja priliku za sumiranje rezultata i nećete biti posebno zadovoljni, jer ste od jednog posla očekivali mnogo više.

Ljubav: Planetarni aspekti pružaju vam šansu da ispravite ono što ne valja u vašem odnosu s partnerom. To će doprineti poboljšanju kvaliteta vaše veze. Slobodne Strelčeve očekuje sudbinski susret i početak novog poglavlja.

Zdravlje: Bol u ramenu.

Jarac

Posao: Ovaj period će vam doneti mnogo noviteta u načinu rada, pa samim tim možete očekivati veću efikasnost u radu, i to ne samo vas, nego i čitavog vašeg tima.

Ljubav: Ovaj dan protkaće vaš odnos s partnerom nežnijim nijansama i dubljim razumevanjem. Vaše veće zalaganje i posvećenost partneru, naići će na dobar odziv kod partnera.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene prostorije.

Vodolija

Posao: Povoljan period za one koji se bave kreativnim zanimanjem i primenjuju inventivne zamisli u svom radu. Nepovoljan uticaj možete osetiti kroz spletke ili tajne koje se dešavaju.

Ljubav: Ovaj period zaoštrava razlike u stavovima između vas i partnera, pa situacija s vremena na vreme može biti dosta napeta. Nesuglasice ćete uspeti da rešite kompromisom.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

HOROSKOP ZA UTORAK 19. JUL Lavovi će dobiti povoljnu poslovnu ponudu , slobodne Strelčeve očekuje sudbinski susret , Vage će imati problema sa bolovima u leđima

Foto: privatna arhiva

 

 

Ribe

Posao: Uspešno ćete izlaziti na kraj sa povećanim obimom posla i pojačanim tempom rada, jer će vam upravo to dati dodatnu energiju i elan. Pohvale neće izostati.

Ljubav: Ribe očekuje uzbudljiv period u odnosu s partnerom, ali će se smenjivati nestvarno lepi trenuci sa razmiricama.

Slobodne Ribe mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na kraćim putovanjima.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading