HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. JUL Rak dobija dobre vesti u vezi sa poslom, Devicu čeka razočaranje u vezi, Strelac će imati problem sa grlom
Foto: Pexels

OVAN

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam mogućnost previda što se tiče rukovanja novcem. Mogući su nesporazumi s nekim kolegama. S druge strane, doneće vam početak nove ili nastavak stare saradnje. Moguće je potpisivanje ugovora.

Ljubav: Nov početak na ljubavnom planu obeležiće vaše poznanstvo s nekom osobom preko društvenih mreža. U svakom slučaju, može biti reč o osobi koja je ekscentrična i originalna. Ovnovi koji su u vezi povremeno mogu imati nesporazume s partnerom.

Zdravlje: Probavne tegobe, zahvaljujući prekomernim unosom masne, brze hrane.

BIK

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na nekog problematičnog saradnika koji može igrati dvostruku igru i graditi rivalski odnos s vama. U svakom slučaju, budite oprezni u komunikaciji. S druge strane, možete očekivati poboljšanje odnosa sa nadređenima.

Ljubav: Planetarni aspekti donose lakšu komunikaciju između vas i partnera, pa će u ovom periodu to da stabilizuje vaš odnos. Jedan vaš zajednički plan ostvariće se kasnije. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Problemi sa zubima, kao i celom usnom dupljom. Potrebna je intervencija stomatologa.

BLIZANCI

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju tajni, znači da ćete uspeti da sprovedete u delo neki svoj tajni plan o originalnom projektu u ovom periodu, ali i da ćete time pobediti konkurenciju. Uspeh očekuje Blizance koji se bave trgovinom i rade s klijentima.  

Ljubav: Odlučili ste da nešto bitno promenite u vezi s partnerom i da mu pokažete da ne pristajete na vezu bez perspektive za nešto ozbiljnije. Slobodni Blizanci uživaju podršku planeta za novo poglavlje na ljubavnoj sceni.     

Zdravlje: Proverite vid. Imate već neko vreme probleme sa dioptrijom.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. JUL Rak dobija dobre vesti u vezi sa poslom, Devicu čeka razočaranje u vezi, Strelac će imati problem sa grlom

Alo/Privatna arhiva

 

RAK

Posao: Planetarni aspekti utiču na vas već od vikenda, a nastavlja da deluje  egzaktno početkom nedelje donoseći vam bitne vesti u vezi s poslom ili novom pozicijom koju biste mogli da obavljate ubuduće. U svakom slučaju, priprema vam se nešto novo, i to uz podršku jedne uticajne osobe.  

Ljubav: Slobodni Rakovi počeli su da se viđaju sa osobom koju su upoznali preko društvenih mreža. Osoba s kojom se viđaju ispunjava njihove kriterijume. Pa ipak, zadržite realan pristup. Najbolje bi bilo da sačekaju sud vremena.

Zdravlje: Sitnice vas deprimiraju.

LAV

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju karijere ukazuje na to da ćete ostvariti napredak ka cilju koji vam je veoma bitan. Planete vas podržavaju u tome da primenite savremenu tehnologiju u cilju postizanja veće efikasnosti. Uspeh ćete postići kroz trgovinu i investicije.

Ljubav: Ovaj vikend vam stvara priliku za novu ljubav. Svoju srodnu dušu možete da upoznate preko društvenih mreža. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz harmoničan period. Jedan zajednički plan s partnerom ostvarićete kasnije nego što ste planirali.

Zdravlje: Unosite veću količinu vode.

DEVICA

Posao: Planetarni aspekti počinju na vas da utiču već tokom ovog dana, a kulminira početkom nedelje, u ponedeljak. Pa ipak, već tokom vikenda ćete postati organizovaniji i dovesti u red svoje prioritete. Ako ste prekinuli program usavršavanja ili ste odložili neki ispit, ovaj dan i početak nedelje doneće vam bitne vesti u vezi s tim.  

Ljubav: Počeli ste da se viđate s jednom osobom koju ste upoznali preko posla, ali vam povremeno deluje dosta labilno. Ne znate na čemu ste. Budite realni da ne bi došlo do razočaranja.

Zdravlje: Problemi sa kolenima.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. JUL Rak dobija dobre vesti u vezi sa poslom, Devicu čeka razočaranje u vezi, Strelac će imati problem sa grlom

Alo/Privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Ovaj period obeležiće nepovoljan aspekt u vašem polju privatnog biznisa. To vam može doneti nesporazume sa saradnicima, ali i s klijentima ako radite s njima. Obazrivo upravljajte novcem, jer su mogući previdi.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period dubokog preispitivanja. Pitate se kuda vaša veza zapravo vodi i o svemu daleko ozbiljnije razmišljate. Ne interesuje vas ništa što je površno. Vage koje tragaju za svojom srodnom dušom, mogu da je upoznaju preko društvenih mreža.

Zdravlje: Loša cirkulacija, naročito ona perifernog tipa.

ŠKORPIJA

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju saradnje, javnosti i komunikacije, ukazuju na mogućnost nove saradnje ili nastavka jedne saradnje koju ste možda ranije prekinuli zbog spleta okolnosti. Ovo je povoljan period da prekinete tu neizvesnost i stabilizujete uslove poslovanja. 

Ljubav: Očekuje vas početak veze sa zanimljivom i privlačnom osobom koja vas obasipa pažnjom i nežnošću. Kao da ni sami još ne verujete u jedan tako lep scenario, možete se čak naći u nedoumici. Najbolje sačekajte odgovor vremena.

Zdravlje: Povišen pritisak uzrokuje glavobolju.

STRELAC

Posao: Planete u vašem polju privatnog biznisa ukazuje na to da je nastupio pravi trenutak da sprovedete u delo svoju originalnu poslovnu ideju i jedan dugoročni poslovni cilj. Očekuje vas početak rada na novom projektu, ali i primena nove tehnologije u radu koja će poboljšati rezultate. 

Ljubav: Pred vama je lep period u odnosu s partnerom, uprkos povremenim nesporazumima koji će kratko trajati. Vaša veza se stabilizuje. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom i početak strastvene veze.  

Zdravlje: Upala glasnih žica. Izbegavajte hladne napitke.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. JUL Rak dobija dobre vesti u vezi sa poslom, Devicu čeka razočaranje u vezi, Strelac će imati problem sa grlom

foto: pinterest.com

 

JARAC

Posao: Jarčevi mogu da ostvare zavidne rezultate u kreativnim zanimanjima i prosveti. Međutim, novi elementi u radnom okruženju zahtevaju dodatno prilagođavanje s vaše strane. Puni ste energije  i spremni da dobrom organizacijom prevaziđete prepreke.

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa novom osobom preko društvenih mreža ili na kraćem putovanju. Postoji mogućnost da brzo uđete u ljubavnu vezu sa tom osobom. Jarčevi koji su u vezi prolaze kroz period u kojem žele da promene nešto u vezi s partnerom i uvedu nove elemente.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju završetaka donosi vam nestabilne uslove ukoliko ste započeli rad na nekom projektu. Glavni izazov je da projekat na vreme završite. U svakom slučaju, u posao ćete uvesti nove elemente koji će vam omogućiti da prevaziđete nestabilne uslove.

Ljubav: Atmosfera nesporazuma i nesuglasica potresa vaš odnos s ukućanima, pa je neophodno da pronađete kompromisno rešenje u odnosu s njima. Osećate se neshvaćeno. Vaš odnos s partnerom će se s vremenom stabilizovati.

Zdravlje: Više se krećite. Zanemarili ste bilo kakvu aktivnost.

RIBE

Posao: Nepovoljan aspekt može vam doneti problem u komunikaciji s nekim saradnicima i kolegama. Povedite računa o tome kako upravljate novcem da ne bi došlo do previda koji bi vam naneo gubitak. Planete u polju komunikacije doneće vam nove saradnike i proširiti vašu delatnost na nove ogranke. 

Ljubav: Situacija između vas i partnera povremeno je neizvesna i neodređena, pa je neophodan kompromis i ozbiljan razgovor. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža. 

Zdravlje: Opstipacija creva. Promenite način ishrane.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading