HOROSKOP ZA PETAK, 15. JUL Povoljna finansijska situacija za Blizance i Vage, Strelac odlaže putovanje sa partnerom
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Povoljan aspekt ukazuje na talas snažne pozitivne energije upravo na polju finansija. Komunikacija sa poslovnim partnerima kreće se uzlaznom putanjom, pa u ovom periodu možete da postignete značajne dogovore. Započećete rad na novom projektu.

Ljubav: Prevazići ćete neki problem ili spornu situaciju koja je ostala nedorečena između vas i partnera. Važno je da budete potpuno otvoreni da ne bi došlo do distanciranja između vas. Pred vama je lep i harmoničan period. Planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje: Obratite pažnju na period izlaganja Suncu.

BIK

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh kroz kreativna rešenja i inventivne poslovne ideje. Vaš osećaj za to u kom pravcu treba razvijati dalje poslovanje biće maksimalno izoštren, zato samo sledite svoju intuiciju. Povoljna finansijska situacija.

Ljubav: Ovaj vikend je kao stvoren za romantiku jer Bikovima pozitivni aspekti donose dobru energiju i unose toplinu u njihovu vezu s partnerom. Ovo je period u kojem plovite kroz mirnije vode. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa jednom Škorpijom.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu, oticanje zglobova.

BLIZANCI

Posao: Povoljni aspekti donose vam brzinu razmišljanja i mudre poslovne poteze. To će vam pomoći da u ovom periodu funkcionišete tačno i precizno, uz savršenu organizaciju i metode rada. Možete uspešno rešiti neki administrativan problem. Povoljna finansijska situacija.

Ljubav: Blizanci prolaze kroz lep period, jer u komunikaciji sa partnerom postoji razumevanje i uzajamna podrška. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo s veoma zanimljivom osobom preko prijatelja. Ta osoba će se ispostaviti kao prava srodna duša.

Zdravlje: Povedite više računa o nezi tena.

HOROSKOP ZA PETAK, 15. JUL Povoljna finansijska situacija za Blizance i Vage, Strelac odlaže putovanje sa partnerom

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Povoljan period za poslovnu komunikaciju i pregovore oko novog posla ili projekta, kao i ideje. Poseban uspeh vas očekuje u privatnom biznisu i trgovini. Veoma je važno da sada poslušate svoju intuiciju, jer će vas nepogrešivo voditi u dobrom pravcu. Finansijska situacija je sve bolja.

Ljubav: Povoljni aspekti tokom ovog perioda mogu da donesu harmoniju u odnos s partnerom. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u ekscentričnu osobu protivrečnog ponašanja. Neophodno je da ne budu skloni idealizaciji.

Zdravlje: Nesanica, gubitak sna negativno deluje na imunitet.

LAV

Posao: Povoljan aspekt donosi vam početak biznisa koji vam može doneti značajna finansijska sredstva. Budući da su aspekti veoma pozitivni, to će vam doneti uspeh u realizaciji jedne vaše ranije zacrtane originalne poslovne ideje koja će vas plasirati iznad konkurencije. 

Ljubav: Period harmonije i ljubavi između vas i partnera. Očekuje vas uspeh u zajedničkom poduhvatu koji je neko vreme stagnirao zbog specifične situacije. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u neku strastvenu vezu s osobom s posla. Ali, ona može biti i zauzeta.

Zdravlje: Odlično se osećate.

DEVICA

Posao: Povoljan aspekt čini da se Device u ovom periodu nalaze u svom elementu. To će vam doneti pozitivnu energiju i usklađenost misli i delovanja što se tiče bitnih odluka i procedure rada na poslu ili na novom projektu.

Ljubav: Device koje su u vezi prolaziće kroz skladan period u kojem će odnos između njih i partnera biti pun poverenja. Moguća su jedino odlaganja u nekim zajedničkim planovima koje ste ranije zacrtali kao cilj. Slobodne Device mogu da upoznaju zanimljivog Jarca ili Bika.

Zdravlje: Nezadovoljstvo prelazi u melanholiju, praćenu depresijom.

HOROSKOP ZA PETAK, 15. JUL Povoljna finansijska situacija za Blizance i Vage, Strelac odlaže putovanje sa partnerom

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Povoljan aspekt donosi vam priliku da ostvarite značajna finansijska sredstva. Uspešno ćete završiti rad na nekom projektu ili teškom radnom zadatku. Uspeha ćete imati u pregovorima, pa će pozitivna atmosfera okruživati poslovne sastanke i dogovore sa saradnicima.

Ljubav: Pred vama je strastvena ljubavna avantura sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. U početku se vaša veza može dešavati donekle tajno, jer nećete želeti da za vašu vezu saznaju drugi. Vage koje su u vezi očekuje lep period.

Zdravlje: Vrtoglavica, kao posledica variranja pritiska.

ŠKORPIJA

Posao: Povoljan aspekt donosi vam  poboljšanje komunikacije koja će uticati na proširenje vašeg kruga saradnika, ali će se odraziti i na poboljšanje finansijske situacije. Očekuje vas reorganizacija u timu rukovodstva i uvođenje novih načina rada. Finansijska situacija će se popraviti.

Ljubav: Pozitivan aspekt doprineće skladnijem odnosu s partnerom. Mnogo lepih intimnih trenutaka obeležiće ovaj vikend. Vaš partner je prihvati neke vaše sugestije i promeniti ono što vam je smetalo u ponašanju. 

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije, što se odražava na okruženje.

STRELAC

Posao: Povoljan aspekt omogući će vam da uspostavite kvalitetnu komunikaciju na poslu, ali i da uvedete kreativne ideje u poslovanje. Dominantna tema jesu investicije. Uspeh vas očekuje u trgovini, pa vam investicije donose dugoročni finansijski uspeh.

Ljubav: Strelčeve ovog vikenda očekuje odlaganje nekog zajedničkog putovanja s partnerom. Spremni ste na to da sačekate bolji trenutak. Vaš odnos je harmoničan i pun razumevanja. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Zdravlje: Pojava ekcema, obratite se dermatologu.

HOROSKOP ZA PETAK, 15. JUL Povoljna finansijska situacija za Blizance i Vage, Strelac odlaže putovanje sa partnerom

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Povoljan aspekt doneće vam priliku da krenete sa realizacijom neke inventivne ideje i popravite svoje odnose s kolegama i nadređenima na poslu. Pripremite dobar plan, jer će vam to omogućiti da izdržite pritisak povećanog obima posla. Bolja finansije.

Ljubav: Ovaj period vam donosi ozbiljan razgovor s partnerom. Ukoliko postoji neka tabu tema, u ovom periodu ćete mnoge stvari raščistiti sa partnerom. Ovaj vikend donosi odlaganje nekog zajedničkog  plana. Slobodne Jarčeve će očarati jedna Škorpija.

Zdravlje: Lako gubite živce, reagujete bez vidnog razloga.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period otvara vam novu poslovnu perspektivu da unapredite svoje finansije, jer postoji mogućnost da imate više izvora prihoda. Odlična poslovna prilika dolazi iz inostranstva, a reč može biti o radu preko interneta. Jake planete borave u vašem znaku i donose vam bolju organizaciju i jaču volju.

Ljubav: Vodolije očekuje susret sa zanimljivom osobom u znaku Ovna, i to preko društvenih mreža. To može biti osoba iz sveta umetnosti. Vodolije koje su u vezi prolaze kroz harmoničan period u kojem uživaju u lepim trenucima.

Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Ovaj vikend je povoljan za poslovne razgovore sa poslovnim saradnicima. Dobri rezultati i unosni ugovori dolaze kroz oblasti kao što su veb dizajn, trgovina i komunikacije. Pred vama je odličan period što se tiče saradnje sa inostranstvom, što može biti i preko interneta.

Ljubav: Slobodne Ribe nalaze se pred dilemom, jer flertuju na svakom koraku, a dopadaju im se dve osobe u isti mah. Poslušajte svoje srce. Ribe koje su u vezi prolaze kroz harmoničan period u kojem uživaju u romantičnim trenucima s partnerom.

Zdravlje: Problemi s alergijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading