VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Rak upada u besparicu, partnerovi izlivi ljubomore i teške reči pogodiće Škorpiju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Što se tiče poslovnih obaveza prvenstveno ste fokusirani na finansije. To znači da prioritet imaju poslovi koji donose zaradu, bilo da je ona stabilna ili vezana za neki kraći vremenski period. Sa nadređenom osobom može doći do neslaganja. Imate utisak da druga strana nije spremna za poslovne rizike, da su njene metode staromodne i da se plaši novina. Ukratko, vaš utisak je da vas ograničava, ali vas to ne sprečava da se uporno zalažete za svoje ideje. Drugi problem na poslu je vezan za vremenske odrednice. Smetaće vam što se poslovi odvijaju znatno sporije nego što ste očekivali. Obratite pažnju na papirologiju. Moguće su neke greške i propusti pa se lako može desiti da istu stvar radite ispočetka. Konkurencija vas može iznenaditi zlonamernim komentarima. Ipak, ne može vas istisnuti sa vodeće pozicije.

Ljubav

Ovo je odlična nedelja za ljubav, bilo da ste u vezi ili braku. Druga strana ima potrebu za vašom blizinom i intenzivnim kontaktom. Partnerka će biti strastvena ukoliko ste u vezi, a ukoliko ste u braku biće emotivna, pažljiva i željna razmene nežnosti. U pojedinim momentima možete se čak pitati čime ste zaslužili ovoliku ljubav i podršku druge strane. Zanimljivo je da će vaša partnerka početi da razmišlja o braku, ali neće o tome s vama otvoreno razgovarati. Ponosna je, ali i tradicionalista. Smatra da pitanje braka ipak treba da potegne muškarac, a ne žena. Iz tog razloga strpljivo će čekati vašu inicijativu. Što se vas tiče još uvek niste spremni za tu vrstu obavezivanja. Ipak, nemojte preterivati u želji za slobodom. Imajte na umu da partnerka nema previše strpljenja. Za sada je spremna da čeka.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Loš period traje već neko vreme i ukazuje da su problemi hroničnog tipa. Na primer, u tu grupu spadaju problemi vezani za kostu, kožu i zube. Ovi problemi ili traju duži vremenski period ili se ponavljaju, nestaju i ponovo pojavljuju. Tom problemu ste i sami doprineli, jer ste zanemarili simptome. Sem toga, glava je jako osetljiva. Problemi su vezani prvenstveno za sinuse i mogućnost pojave glavobolje ili čak migrene. Svakako se morate konsultovati sa lekarom. Ono što je ozbiljan problem je fizička neaktivnost. Delujete tromo, sporo, bez kondicije. Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe je da se fizički pokrenete, da počnete da se bavite rekreacijom. Na taj način ćete organizam lagano, ali sigurno vratiti u formu. Ne koristite invazivne vežbe!

Savet

Brzo se najesti, šteti želucu, brzo se obogatiti, šteti životu.

BIK

Posao

Oblast posla je dosta dobro prikazana. Imate prilično jasne ciljeve, ambiciozni ste i spremni da uložite svu svoju energiju u posao. Ovakav stav naravno da donosi uspeh. Zanimljivo je da vas i protivnici cene i smatraju da ste jak poslovni igrač. Kada su neke poslovne obaveze u pitanju ponašate se kao autoritet i realizujete obaveze krajnje efikasno. Poslovni saradnici znaju da su sa vama poslovi uvek na vreme završeni, sa uspehom. U poslovnim krugovima nemate konkurenciju. Međutim, u nekim situacijama preovladava vaša drugačija energija. Komunikativni ste, otvoreni, šarmantni pa neke obaveze odrađujete na spomenuti način. Ovaj pristup koristite sa koleginicama. Očigledno je da neke padaju na vaš šarm i da ste im miljenik. Vama je lepo: ne samo da ste završili posao nego ste se i prijatno osećali.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Problemi su vezani prvenstveno za oblast komunikacije. Jedan od problema je vaša zatvorenost. Štagod da mislite, u fazi ste kada to ne želite da otkrijete. S druge strane, prilično ste osvetoljubivi. Jako ste emotivni, ranjivi i lako vas je povrediti. U slučaju da vas neko povredi opet ne pokazujete emocije, ali sebi stavljate u zadatak da se drugoj strani kad - tad osvetite. Zbog vaše zatvorenosti druga strana ne zna na čemu je sa vama, niti može da proceni da li vas nešto muči, niti kakve emocije gajite. Ukoliko želite da se ljubavni odnos poboljša neophodno je da promenite način komunikacije. Problem je što vam to trenutno nije cilj. Za sada ne želite da se otvorite, jer još uvek nemate poverenje u partnera. Pitanje je samo da li će partner imati strpljenja!

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Jedino na šta treba obratiti pažnju je ishrana. Vi ste čuveni gurman i uživate i u spremanju i u degustaciji hrane. Imate sklonost ka slatkišima, pa bi bilo dobro da ograničite njihov unos. Ono što je dobro je da ćete tokom ove nedelje biti fizički aktivni. Nije u pitanju neko rigorozno bavljenje sportom, nego to više izgleda kao rekreacija. Realno ne može se reći da ste iskreno zainteresovani za bavljenje sportom, ali ćete zbog svesti da vam aktivnost koristi, da je zdrava, naterati sebe da je upražnjavate. Kako vam je jako bitno kako izgledate, bavljenje rekreacijom ćete iskoristiti za kupovinu nove, adekvatne garderobe. Imajte na umu da je vreme odmora stiglo i da vam je važno da budete vitki. Ne preterujte u odlascima u solarijum.

Savet

Velike ptice su ćutljive, a male najviše krešte.

BLIZANCI

Posao

Oblast posla je dosta loše prikazana. Loš period je odavno počeo i neće skoro da se završi. To znači da svi problemi koji su postojali u prethodnom periodu biće prisutni i tokom ove nedelje. Stagnacija i problemi su najkraći opis poslovne situacije. Što se tiče problema kao da se umnožavaju i vi pritom ne uspevate da rešite stare probleme, a kamoli novopristigle. Drugi problem je što ste u psihološkom smislu posustali. Samopouzdanje vam je na vrlo niskom nivou i imate utisak da ma koliko se trudili rezultata nema. Ovaj period stavlja u iskušenje vašu veru. Teško je verovati u bolje sutra kada mesecima nema nikakvog pomaka. Stalno se suočavate sa problemima, koji pristižu, naročito u finansijama, u smislu naplate, potraživanja. Jedino što možete da uradite je da budete uporni i ne odustajete.

Ljubav

Ljubav je oblast koja vam dobro ide. Zaljubljeni ste, topli, strastveni, zaštitnički nastrojeni. Imate želju da intenzivnim susretima sa partnerkom. To je ono što vam daje energiju da prevaziđete tekući period. Partnerka i sama ima neke probleme vezane za oblast karijere i jednog roditelja. S obzirom da zna za vaše poslovne probleme smatra da bi vam bilo previše da slušate i o njenim. Iz tog razloga navedene stvari zadržava za sebe. Ovo je povoljna nedelja za neki kraći zajednički put. Oboma bi vam prijalo da se izolujete, fokusirate jedno na drugo, opustite se i uživate. Partnerka u prvom momentu neće biti sigurna da li da prihvati predlog u vezi puta, ali vi ćete je ubediti. Svakako će vam prijati odlazak, promena sredine, naročito ako to vreme provedete u aktivnostima. Vašem organizmu odgovara boravak u prirodi.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Nepovoljan period je davno započeo, traje mesecima i neće uskoro da se završi. Sve što je važilo proteklih meseci važi i tokom ove nedelje. Kod muškaraca je ugrožen urogenitalni trakt, a kod žena genitalije. Glava je prikazana kao prilično osetljiv deo tela. Treba obratiti pažnju naročito na sinuse. Moguća je glavobolja ili čak migrena. Eliminatorni sistem je usporen pa bi bilo dobro da povedete računa o ishrani i na taj način ubrzate njegov rad. Jedini što je dobro prikazano je oblast terapije. Ukoliko ste na nekoj terapiji onda daje sigurne rezultate. Ozbiljan problem je vaša fizička neaktivnost. Za vas bi bilo najbolje kada biste se aktivirali.

Savet

Kad doživiš iskustvo, raduj se kao da si dobio nagradu.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao

Oblast posla je specifično prikazana. Pojedini poslovi se konačno pokreću naročito ako su vezani za oblast inostranstva, zakona, medija, izdavačkih kuća... Međutim, postoje i poslovi koji su u stagnaciji. To se naročito odnosi na poslove koji imaju veze sa oružjem i uniformom, znači vojsku, policiju, obezbeđenje, bezbednost i slično. Period je nepovoljan za finansije. Svesni ste da se količina novca smanjuje i da niste u prilici da ostvarite odgovarajuću zaradu. Iz tog razloga razmišljate o kreditu ili pozajmici. Ukoliko aplicirate za neki kredit ili pozajmicu očekuju vas teškoće. Može se desiti ili da vas odbiju ili da zatraže dodatnu dokumentaciju. U svakom slučaju, dobijanje finansijske pomoći neće teći glatko. Takođe, poželjno je da dobro razmislite da li će vam ta pozajmica rešiti problem ili ćete upasti u još veći.

Ljubav

U oblasti ljubavi su prisutne teškoće i to duži vremenski period. Nezadovoljni ste, neispunjeni i bez nade da će ikad biti bolje. Vi ste veliki emotivac i jako vam je bitna emotivna sigurnost i stabilnost. Kada je nemate onda to loše podnosite. Problem je što se slabo krećete, niste raspoloženi za izlaske i druženje. Sve one uobičajene aktivnosti koje dovode do novog poznanstva ste blokirali. Potrebno je da promenite sopstveno ponašanje ukoliko želite pozitivne promene u oblasti ljubavi. Problem je što nemate volju da se menjate. Trenutno vam je lakše da se osećate nezadovoljno, da se skrivate u kući nego da se aktivirate i promenite svoju situaciju. Upali ste u melanholiju, koja lako može preći u depresiju, a iz toga ćete na teži način izaći. Poslušajte prijatelje, izađite sa njima, smeši vam se novo poznanstvo.

Zdravlje

Oblast zdravlja je složeno prikazana. Definitivno je u toku loš period koji donosi probleme u mnogim oblastima. Glava je osetljiva, mišići, eliminatorni sistem, kao i urogenitalni, takođe. Ono što je dobro je da postoje načini da pomognete sebi. Prva varijanta je kroz upotrebu klasičnih lekova. Druga varijanta je oslanjanje na alternativnu medicinu. Otvoreni ste za tu vrstu iskustva. Može vam se desiti da u prvom momentu ne poverujete u promene, da ih opravdavate sugestijom ili na drugi način. Više iz radoznalosti nego iz ubeđenja odlazite na drugi tretman i konačno sebi priznajete da alternativna medicina zaista pomaže. Pozitivno iskustvo vam pomaže da prihvatite i neke manje znanje načine lečenja. Takođe ste spremni da stečeno iskustvo preporučite drugima iz vaše okoline, kao pozitivno saznanje.

Savet

Među ljudima razmisli o svojim rečima, kad si sam razmisli o svojim mislima.

LAV

Posao

Oblast posla je solidno prikazana. Nepovoljan period koji je dugo trajao je delimično završen što znači da su neki problemi i dalje prisutni, a da se drugi problemi uspešno rešavaju. U suštini su dosta loše prikazani poslovi koji su vezani za inostranstvo, odnosno za strance, stranu robu, strana predstavništva. U državnim institucijama određeni poslovi su lagano pokreću. Poslovi vezani za decu, sport, izlaske i zabavu se takođe pokreću. Na Lavove pozitivno deluje činjenica da posao više ne stoji u mestu i da su promene evidentne. Lav je svestan da napori u proteklih par meseci nisu doneli očekivane rezultate, ali da imaju dobru perspektivu da u narednom periodu postanu vrlo isplativi. Važno je da istrajete u svojim zamislima i da ne dozvolite da vas bilo ko pokoleba. Oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav

Da Lavovi nisu toliko fokusirani na posao bili bi mnogo više zadovoljni emotivnom sferom. Ovako deluje da svu energiju usmeravaju u oblast posla tako da im onda malo vremena i energije ostaje za emotivnu sferu. Ukoliko imaju partnerku vreme razumevanja i podrške sa njene strane se upravo završava. To znači da drugoj strani ponestaje strpljenja, da počinje da se oseća ignorisano i da će uskoro da vam otvoreno kaže u kojoj meri je nezadovoljna odnosom. Bilo bi dobro da izbegnete nadolazeće probleme tako što ćete na vreme reagovati i više vremena posvetiti partnerki. Ukoliko to ne uradite već krajem nedelje možete očekivati izlive ljutnje i besa druge polovine. Stavite se na njeno mesto, svakako ne biste voleli da imate sličan tretman. Priznajte greške, ispravite ih sa voljom, a ne pod pritiskom.

Zdravlje

Što se tiče oblasti zdravlja i ovde se dešavaju pozitivne promene. Dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja vezanog za određene bolesti. Tako na primer, osobe koje su imale probleme sa kostima, kožom i zubima konačno rešavaju probleme. Takođe bolesti vezane za jetru, žuč, reumu konačno kreću u smeru oporavka. Ono što je ostalo kao problematično je urogenitalni trakt kod muškaraca i genitalije kod žena. Kod oba pola fizička aktivnost je problem u smislu da je nema. Za Lavove je jako bitno da se fizički pokrenu. Ne misli se na neke rigorozne vežbe. Sama šetnja na primer, obavljena nekoliko puta u toku nedelje će imati pozitivno dejstvo na njihovo zdravlje. Potrebno je samo da izdvojite slobodno vreme za tu vrstu aktivnosti. Možda bi vam kućni ljubimac pomogao u tome, da se lakše aktivirate.

Savet

Mudrost koja prelazi meru gora je od mudrosti.

Shutterstock

 

DEVICA

Posao

Oblast posla je zanimljivo prikazana. Generalno se vidi mogućnost problema i zastoja. Međutim, jasno se vidi i prevazilaženje određenih problema što će pozitivno da utiče na Device. One su po prirodi jako vredne, organizovane i odgovorne, pa kada posao ne ide kako treba to automatski izaziva nervozu i brige kod njih. Problem je što poslovni problem, nezadovoljstvo doprinosi lošim odnosima u ličnom životu. Ne umeju da razdvoje poslovni od ličnog života. Greše! Prevazilaženje problema i ekspanzija na polju posla imaju pozitivan efekat i motiviše Device da se  posvete poslu i problemima sa mnogo više vere u uspeh. Pokretanje posla ne znači automatski i poboljšanje finansije tako da finansije manje više ostaju iste. Problemi koji i dalje ostaju nerešeni su uglavnom vezani za posao i saradnike iz inostranstva.

Ljubav

Što se tiče narednog perioda, Device su se podelile u dva tipa koja imaju totalno različita očekivanja od ljubavi. Prvi tip je u ovom periodu posvećen prošlosti, kaje se zbog učinjenih poteza koje sada vidi kao greške, ima utisak da nikad neće biti bolje. Ovaj tip ima prilično negativan stav i očekivanja na polju ljubavi. Drugi tip je totalno drugačiji i ima znatno pozitivnija očekivanja na polju ljubavi. Iako im se ništa konkretno i lepo ne dešava imaju veru da će biti bolje. Iako toga nisu svesne, ali taj bolji period će jako brzo stići. Jednostavno se ne bave tim mislima, zadovoljni su postojećom situacijom. Zanimljivo je da je kod njih oblast ljubavi povezana sa oblašću posla. Deluje da se već nekome dopadaju, nekom kolegi ili saradniku, ali da druga strana nema hrabrosti da im priđe.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Neki hronično problemi vezani za cirkulaciju i pritisak se konačno povlače i tim Devicama će biti bolje. Međutim, postoje Device koje imaju hronične probleme sa kostima, kožom i zubima. Kod njih je i dalje u toku nepovoljan period koji ukazuje na nepromenjeno stanje. Navedeni problemi ili dugo traju ili se ponavljaju. Ozbiljan problem je fizička neaktivnost Devica. Ne samo da se ničim ne bave, Device čak i ne razmišljaju da je potrebno da se pokrenu. Blaženo su nesvesne do čega njihova nebriga o organizmu može da dovede. Za početak, imaju osećaj slabosti, trome su, bez energije i volje. Ukoliko nešto ne urade odmah problemi će se dalje razviti. Naravno, ako načine napor i pokrenu se u smislu vežbi, odlaska u teretanu, plivanja, ubrzo neće moći izdržati bez pomenutih aktivnosti.

Savet

Pametan skriva svoje vrline u srcu, budala ih drži na jeziku.

VAGA

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Najbolje da iskoristite ovu nedelju za kraća putovanja, sastanke i dogovore, jer vas u navedenim oblastima čeka uspeh. Ovo je odličan period i za kontakte sa strancima. Vi ćete imati viziju, a oni novac i jasno postavljene ciljeve, tako da ćete zajedničkim radom da postignete uspeh. Uvek imate dodatnog keca u rukavu, pa vas ništa ne može iznenaditi. Zbog toga i možete ostvariti uspešno zaključenje ugovora, a poslovni partneri rado sa vama sarađuju. Što se tiče finansija, deluje da čekate neki novac, ali da on kasni. Ovo je nedelja kreativnosti. Ukoliko vaš posao ima veze sa umetnošću ili nekom humanitarnom oblašću, tipa medicina, farmakologija, fondovi i slično, očekuje vas uspeh. Odlična je nedelja za pronalaženje sponzora koji će vam u kratkom vremenskom roku uplatiti neophodna sredstva.

Ljubav

Oblast ljubavi je zanimljivo prikazana. Naredna nedelja nije povoljna za novu ljubav, nego za staru. Postoji mogućnost nekog iznenadnog kontakta ili slučajnog susreta sa bivšom simpatijom ili partnerom. Susret će sasvim neočekivano da probudi emocije. Ukapiraćete da iako se niste dugo videli i dalje vam je druga strana privlačna. Naravno da nećete pokazati svoje emocije i dejstvo koje druga strana na ima. Daćete mu do znanja da vam je drago što ste se videli, ali nećete predložiti novo viđanje. Sačekaćete da vidite namere druge strane. Ako pokaže interesovanje za novi susret pristaćete bez oklevanja. Zauzete Vage će uspešno prevazići konflikt sa partnerom. Poljuljali ste partnerovo poverenje, jer niste bili potpuno iskreni prema njemu. Ako primetite da je u dilemi, pokušajte što pre da pronađete rešenje.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Ukazuje na mogućnost neke terapije koja uspešno rešava zdravstvene probleme. Ukoliko treba da odradite neku kontrolu možete to uraditi sada. Ukoliko ste ranije imali zakazanu operaciju koja je odložena povoljna je nedelja ili za zakazivanje novog termina ili za samu operaciju. Kod muškaraca postoji mogućnost problema sa urogenitalnim traktom. Problem se manifestuje u vidu zadržavanja tečnosti u organizmu ili može doći do disfunkcije seksualnog aparata. Poseban problem predstavlja fizička neaktivnost. Niste svesni u kojoj meri se ona loše odražava na vaše zdravlje. Bilo bi dobro da naterate sebe da se u tom smeru pokrenete. U ovim vrelim letnjim mesecima počnite sa slabije zahtevnim vežbama, preporučuje se plivanje. Ono vas može potpuno oporaviti, a izgubljenu kondiciju možete brzo steći.

Savet

Čega nema u mislima, nema ni u očima.

ŠKORPIJA

Posao

Oblast posla je katastrofalno prikazana i problemi traju duži vremenski period. Ovde nije samo problem što posao stagnira. Uradili ste sve što je u vašoj moći i trenutno nema nikakvih rezultata. Problem je što u psihološkom smislu ne stojite najbolje. Poslovni neuspeh negativno utiče na vaše samopouzdanje. Izgubili ste elan i volju za borbom i takmičenjem. Posao odrađujete pro forme i čak ste prestali da očekujete da donese bilo kakve rezultate. Odnos sa kolegama nije najbolji i deluje da ste komunikaciju sveli na neophodni minimum. Došli ste na nivo da nemate šta jedni drugima da kažete čak i kada je posao u pitanju. Svima je jasno da je potrebno čudo da se posao pokrene. Poželjno je da povratite samopouzdanje i da obavite ono što se od vas očekuje. Takođe je neophodno da obezbedite dobru komunikaciju sa saradnicima.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Prolazićete kroz različite emotivne faze tokom ove nedelje. Biće perioda kada ćete biti u potpunosti zadovoljni vezom i imati utisak da je druga strana, kao i veza savršena. Naravno to neće dugo trajati. Problemi se vide na polju komunikacije. Partnerka će biti nervozna, posesivna i ljubomorna i ponašati se u skladu sa svojim osećanjima. Dolaziće do svađa, izliva ljubomore sa njene strane, prilično teških reči koje će imati za cilj da vas povrede. U tim momentima biće vam jasno da dotična nije tako idealna kako ste donedavno mislili. Svojom smirenošću i racionalnim pristupom problemu uspećete da smirite partnerku. U međuvremenu razmislite da li vam takav odnos odgovara, da li trošite vreme uzalud. Poželjno je da otvoreno porazgovarate sa partnerkom, kako kasnije ne biste došli u još goru situaciju.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Aktuelne su hronične bolesti kojima ste bili skloni u prethodnih nekoliko meseci. Znači, jako su osetljive kosti, koža i zubi. Pričuvajte se isčašenja, uganuća, preloma i slično. Obavezno obratite pažnju na saobraćaj, moguće su povrede. Poseta stomatologu je obavezna bilo da imate neki problem ili radi redovne kontrole. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela. Mogući su problemi sa sinusima, glavobolje, migrene, a bilo bi dobro i da se pričuvate slučajnih povreda. Genitalije su osetljive kod ženskog roda, a urogenitalni trakt kod muškaraca. Muškarci će imati ili nedostatak seksualne želje ili probleme sa potencijom. U cilju poboljšanja zdravlja prvi korak je da se fizički angažujete i poboljšate kondiciju. Preporučuje se plivanje kao najbolja alternativa.

Savet

Sve dok staješ na svoje noge, nemoj se žalostiti ako posrćeš.

Foto; iStock-Getty-Images

 

STRELAC

Posao

U toku je odličan period za posao. Jako ste vredni, samouvereni, energični, ambiciozni. Tačno znate šta želite da postignete i na koji način. Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla i u pozitivne rezultate uopšte ne sumnjate. Posao vam donosi i odgovarajuću odnosno zadovoljavajuću zaradu. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom, obrazovanjem, sportom, zakonom, uspeh je zagarantovan. Postojaće neki manji problemi koje ćete uspešno da prevaziđete. Oblast finansija nije najbolje prikazana. Bez obzira na priliv novca, osećate dozu brige za finansije. Sredstva su ograničena. Ne može se reći da ste materijalno ugroženi, ali je finansijska moć daleko slabija od one na koju ste navikli. Ipak, budite opušteni, jer ovaj sušni period neće potrajati. Ubrzo ćete povratiti izgubljene finansije zahvaljujući poslovima koje ćete zaključiti.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Sam odnos između vas i partnerke je povoljno prikazan. Problem je što delujete neopušteno i zabrinuto. Nije ljubav to što vas muči nego finansije. Osećate nesigurnost po pitanju finansija. Fali vam finansijska stabilnost. Kada imate novac samouvereni ste. Kada nemate novac počinjete da sumnjate u svoje sposobnosti. Partnerka ne primećuje probleme koji vas muče. Ona ima izuzetno visoko mišljenje o vama. Kada bi joj rekli šta vas brine dala bi vam stopostotnu podršku. Savet je da ne mešate oblast finansija i ljubavi. Partnerka vas voli bez obzira na vaše finansije. Uživajte slobodno u ljubavi. Relativno brzo se završava loš finansijski period. Ne opterećujte se takvim stvarima, jer time možete da ugrozite vaš odnos. Partnerka će osetiti vaše povlačenje, a razlog tome će tražiti u gubitku interesovanja.

Zdravlje

Oblast zdravlja je relativno solidno prikazana. Postoje neki zdravstveni problemi, ali oni spadaju u grupu hroničnih problema odnosno problema koji se povremeno javljaju. Od proleća je počeo malo nepovoljniji period kada su koža, kosti i zubi u pitanju. Nepovoljan period je i dalje aktuelan što znači da su i problemi mogući. Glava je osetljiva. Mišići su vam oslabili. Jedan od ozbiljnijih problema je to što vi odbijate bilo kakvu fizičku aktivnost. Zbog toga je došlo do pada kondicije. Imunitet vam je oslabljen. Unosite više vitamina i minerala. Sada imate bogatu ponudu voća i povrća. Takođe pojačajte unos vode. U suštini na neke probleme možete da utičete. Na primer, što se tiče kondicije isključivo od vas zavisi da li ćete je obnoviti ili ne. Ukoliko želite bolje zdravlje to je prvi korak koji treba da napravite.

Savet

Kuća bez knjige je kuća bez duše.

JARAC

Posao

Oblast posla nije najbolje prikazana. To znači da vas očekuju izazovi, problemi i donošenje novih odluka. Komunikacija je prikazana kao ogroman problem. Sa kolegama nećete moći da nađete zajednički jezik. Svako će se tvrdoglavi držati sopstvenih ideja. Vi ste neko ko teško menja odluke i ne voli promene. Ova nedelja donosi direktni napad na sve one stvari na koje sta navikli. Ovo je nedelja odluka. Problem je što nećete imati puno vremena za razmišljanje. Drugo, štagod da odlučite pokajaćete se. Niste raspoloženi za rizik. Velike su šanse da se odlučite za neke stare metode koji ne donose rezultate, ali ste vi na njih navikli. Krajem nedelje biće vam jasno da je izbor bio pogrešan. Stoga je poželjno da se posavetujete sa iskusnijom osobom, kako biste doneli pravu odluku. Ipak, saslušajte druge, razmotrite njihove predloge.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana naročito kod Jarčeva koji su u vezi. Njihove emocije su stabilne. Jarčevi su topli, strastveni, ponosni na partnerku i prezadovoljni vezom. Oni smatraju da su konačno našli osobu koja im u svemu odgovara. Problem je u tome što partnerka nema identičan pogled na vezu, a zaljubljeni Jarčevi toga nisu svesni. Partnerka ima dozu nesigurnosti po pitanju odnosa. Blokirana je, ima strah od emotivnog otvaranja. Sem toga, problem je što nije spremna da priča o strahu koji oseća. Nije se čak ni mentalno otvorila prema partneru. Ovo je tip odnosa gde će Jarac nesvesno biti u prilici da nauči partnerku da mora da prevaziđe svoje blokade. On odlično zna kako da partnerka prevaziđe tu krizu, povodeći se svojim iskustvom. Jer, Jarac nije znak koji bi lako pokazao svoja osećanja.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Osetljivi su organi koji su i u ranijem periodu bili problematični. Tako na primer, mogući su problemi sa nervima. Disajni organi su osetljivi. Može doći do neke upale, na primer, grla. Kosti, koža i zube još od proleća su organi koji mogu mogu da donesu česte probleme. Glava je osetljiva. Motorika nije najbolja. Jarčevi deluju malo usporeno. Evidentno je da ih fizička aktivnost ne privlači, niti da razmišljaju o tome. To je jedan od prvih stvari koje treba da uvedu ukoliko žele da im organizam ojača. Drugi problem je pasivnost Jarčeva. U slučaju pojave simptoma pre će da sačekaju da se oni povuku nego što će posetiti lekara. Problem je u manjku zainteresovanosti za sopstveno zdravlje. Odvojite potrebno vreme za posetu lekaru, kao i za potrebne analize.

Savet

Ako hoćeš svi da te mrze, reci svima ko je ko.

VODOLIJA

Posao

Oblast posla je solidno prikazana. Ukoliko planirate kraća poslovna putovanja i sastanke bićete zadovoljni postignutim dogovorima. Ukoliko vas zanima dobijanje kredita, pozajmice ili nalaženje sponzora ovo je takođe povoljna nedelja za navedene delatnosti. Problemi su mogući jedino kada je saradnja sa strancima u pitanju ili ako se bavite privatnim biznisom. U prvom slučaju stranci neće biti spremni za kompromise i lavovski će se boriti za svoje ciljeve. U drugom slučaju, nećete biti zadovoljni radom zaposlenih. Moguće da ćete prekinuti saradnju sa dosadašnjim bliskim saradnicima, jer su se pokazali kao prilično neaktivni. Za sada je to najbolje rešenje. Krajem nedelje akcenat će biti na oblasti finansija. To znači da možete očekivati priliv novca, ali u isto vreme i isplatu zarada zaposlenima.

Ljubav

Slobodne i Vodolije u vezi čeka naglašeno nepovoljan period kada su odnosi u pitanju. Vodolije će prolaziti kroz asocijalnu fazu. To znači da ih neće zanimati niti komunikacija, niti druženje i izlasci. Ukoliko su slobodni, odgovara im što im niko neće prigovarati. Sada im je potrebna samoća, žele da budu posvećeni potpuno sebi, svojim mislima. Problemi nastaju ukoliko su u vezi. Partnerka neće imati razumevanje za ovakvo ponašanje, niti će ga shvatiti na pravi način. Imaće utisak da je partner nezainteresovan za vezu. Smatraće da ukoliko ne želi da je vidi ili čuje to je siguran znak da mu nije stalo. Vodolijama bi bilo bolje da objasne kako se tačno osećaju da ne bi partnerka pogrešno protumačila njihovo ponašanje. U suprotnom, može doći do nemilih scena, koje mogu dovesti do prekida odnosa.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Mogući problemi su vezani za oblast ishrane. Potrebno je da povedu računa da ne preteruju sa slatkišima. Generalno su mogući problemi sa hormonima, a žene bi mogle da posete ginekologa. Ne vide se ozbiljni problemi, tako da je ovo više savet za redovnu kontrolu. Ono što je dobro je da su Vodolije svesne da im je neophodna fizička aktivnost. Početkom nedelje će biti raspoloženi za rekreaciju, ali to ih neće dugo držati. Već sredinom nedelje osetiće posledice rekreacije i zaključiti da im je sada gore nego pre nego što su krenuli sa vežbama. Kada je raspoloženje u pitanju biće prisutne oscilacije od toga da se super osećaju do toga da su depresivne. Najbolje je da se obratite psihologu, kako biste izneli svoje strahove, bojazni, jer oni mogu biti uzrok mnogih problema, depresije.

Savet

Ko voli neko drvo, voli i njene grane.

RIBE

Posao

Pred Ribama je solidna radna nedelja. Što se tiče poslovnih obaveza biće raspoložene za komunikaciju. Ovo je odlična nedelja za sastanke, razmenu mailova, uspostavljanje novih poslovnih poznanstva i postizanje dogovora. Ribe će biti šarmantne, komunikativne i otvorenog uma. Uspeće drugu stranu da opuste, da razumeju njihov način razmišljanja, šta očekuju od poslovne saradnje i da im na osnovu toga daju ponudu koju druga strana neće moći da odbije. Uvek su spremne na iznenađenja, ponude koje daju se ne mogu odbiti. Oblast finansija nije najbolje prikazana. Tačnije u ovoj oblasti se vide teškoće, ograničenja i brige koji će potrajati još neko vreme. Generalno im ova nedelja nije najbolja za finansije. Zahvaljujući dobrim ekonomisanjem uspevaju da isplivaju iz poteškoća. Potrebno je samo strpljenje.

Ljubav

Što se tiče ljubavi kod Riba u braku biće prisutni ozbiljni problemi. Oni su prvenstveno vezani za oblast komunikacije. Partnerka će biti tvrdoglava i nervozna. Vraćaće se na neke stare priče. Postoje stvari kojima nije u prošlosti bila zadovoljna i sada će iznova da se žali na njih. Pošto problemi nisu rešeni u ranijem periodu, sada postaju još veći. Sada se nisu mogli izbeći. Poželjna je što veća otvorenost. Moguće je da se odnose na finansije, tačnije na Ribin odnos prema novcu. Ribe će iskreno pokušati da shvate partnerkino neraspoloženje i da saznaju šta je tačno dovelo do nervoze i izlive besa. Međutim, suviše su stabilne da bi pale na provokacije partnerke i burno odreagovale. One reaguju na svoj miran način. Partnerka će svoje neraspoloženje da istresa na deci i tu će već Riba odreagovati.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. U slučaju da ste na nekoj terapiji ona ima odlično dejstvo. Možete se osećati jako dobro i razmišljati da je prekinete. Nemojte to raditi pre nego što se konsultujete sa lekarom. Ovo je inače period revitalizacije. U vašem slučaju oblast duhovnosti je povezana sa zdravljem. Ukoliko ste religiozna osoba, molitva i energetsko čišćenje će učiniti pravu stvar za vaš organizam. Takođe, ovo je period kada bi mogli da se okrenete alternativnoj medicini, na primer, bioenergiji. Ukoliko vas zanima travarstvo ovo je jedan od načina na koji možete pomoći sebi. Jedina stvar na koju treba da obratei pažnju je ishrana. Možete biti malo opušteniji i neumereni prilikom ishrane. Ipak, izbegavajte slatkiše, kao i masnu, začinjenu, brzu hranu, jer definitivno ne prija vašem želucu.

Savet

Kada pravda nestane sa lica zemlje, čovek postaje bezvredan.

 

 

 

Komentari (0)

Loading