OTVORITE CIGANSKE KARTE Evo šta nam predviđaju za jul mesec
Foto: Youtube/Printscreen

OVAN

Vi ćete moći da budete zadovoljni sa većinom dešavanja tokom meseca jula. Vi ćete posebno moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na planu ljubavi, jer vas na planu ljubavi vašeg života očekuje mnogo razloga za veliku sreću.

BIK

Vama će jul obeležiti promena zaposlenja. Vi ćete tokm jula prestati da obavljate posao koji vam ne odgovara i vi ćete početi da obavljate veoma kvalitetno zaposlenje. Vi ćete sa promenom koja vam predstoji moći da budete zadovoljni.

BLIZANCI

Dešavanja koja vam donosi jul će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vi hoćete tokom jula imati mnogo problema na poslu i zbog toga ćete često biti pod stresom, ali će vama isto tako jul doneti ostvarenje jednog vašeg ljubavnog sna.

RAK

Vi ćete tokom jula morati da izaberete između ljubavi i ponosa. Vas na planu vaše veze očekuju krajnje negativna dešavanja. Vaša voljena osoba će vas povrediti sa nekim postupcima, a vi ćete morati da odlučite da li ćete voljenoj osobi ukazati još jednu priliku ili ne.

LAV

Tokom jula vas očekuje mnogo problema i to kako na poslu, tako i na planu ljubavi. Nažalost, vama mesec jul neće ispuniti očekivanja, a vama će posebno teško pasti nešto jako loše što vas očekuje na planu ljubavi.

DEVICA

Vi ćete tokom jula jednu osobu poželeti kraj sebe u vezi. Naime, vi ćete upoznati osobu koja će vam se mnogo dopasti i vi ćete biti spremne na jako mnogo toga kako biste sa tom osobom započele vezu. Interesantan mesec vam predstoji.

VAGA

Vama će jul doneti pre svega uspehe i to na mnogim planovima vašeg života. Vas tokom jula uspesi očekuju kako na poslu, tako i na planu ljubavi. Jako mnogo toga će za vas biti dostižno tokom meseca jula.

ŠKORPIJA

Vama će jul biti veoma interesantan mesec. Jul vam pre svega donosi dešavanja na planu ljubavi zbog kojih ćete početi da verujete u vašu svetlu ljubavnu budućnost. Zaista ćete tokom jula mnoge dane provesti u lepom raspoloženju.

STRELAC

Nažalost, vama predstoji veoma naporan i težak mesec tokom kojeg vam neće biti ni malo lako. Vama će jul doneti ogromne probleme i to pre svega na planu ljubavi i zbog tih problema će vaša veza biti u opasnosti.

JARAC

Vama će mesec jul obeležiti novčani dobici. Ako vi tokom jula sa nečim nećete imati problema, onda ih nećete imati sa novcem. Vi ćete tokom meseca jula na razne načine dolaziti do novca i zbog toga ćete biti srećni.

VODOLIJA

Vama će se sasvim sigurno tokom jula ukazati prilika za novi ljubavni početak sa vašim bivšim partnerom. Vas ta osoba nije zaboravila i ta osoba će tokom meseca jula biti spremna na sve kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku.

RIBE

Vas tokom jula jedino problemi očekuju na poslu, dok vas na ostalim planovima vašeg života očekuju razlozi za sreću. A vama će mesec jul obeležiti ostvarenje jednog vašeg sna. Vama će se ostvariti jedan vaš veliki ljubavni san.

Komentari (0)

Loading