SPREMITE SE ZA TEŠKE DANE Prelazak Marsa u znak Bika donosi nevolje, svađe, ljubavne raskide
Foto: Pixbay

Mars je veoma jaka planeta s jakom energijom koja ima veliki uticaj na nas. Njegov prelazak u sazvežđe Bika odraziće se na nas i našu sreću, raspoloženje i energiju. Već 5. jula crvena planeta počinje da akumulira negativnu energiju oko sebe. To će se nastaviti sve do 19. avgusta.

Evo šta nas sve čeka:

Promenićemo se nagore

Mnogi ljudi pod negativnim uticajem crvene planete postaće nepoverljivi i sumnjičavi. Ako su takvi inače, sada će ove osobine biti još ekstremnije i izraženije. Biće nam mnogo teže da komuniciramo, nećemo se dobro razumeti, što može imati negativne posledice po ljubavne, ali i poslovne odnose. U ljubavi i porodičnom životu možemo očekivati dosta nevolja.

Deca će imati tendenciju da se svađaju sa roditeljima, jer će roditelji postati previše sumnjičavi i kritični. U ljubavnoj vezi, ovakvo ponašanje će dovesti do ljubomore. Kao rezultat toga, od 5. jula do 19. avgusta biće mnogo sukoba, mnogi parovi će čak i okončati svoju vezu. Da biste sprečili da se ovo dogodi vama, pokušajte da držite svoje emocije pod kontrolom.

Takođe će mnogi postati sebičniji. Nećemo biti spremni da priskočimo u pomoć. Mislićemo mnogo više na sebe, što opet može dovesti do sukoba u vezama, jer niko ne voli kada od druge osobe ne dobija dovoljno ljubavi i pažnje. 

U ovom periodu astrolozi savetuju da ne postavljate ultimatume jer će situacija doći do eskalacije kada neko oseti da mu postavljate uslove. Takođe, ne menjajte planove, naročito ako su povezani s vašom voljenom osobom jer je to može navesti da posumnje u vašu vernost i iskrenost.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading