HOROSKOP ZA PUN MESEC U JARCU Od 13. jula kreću teške vibracije,  moraćemo se suočiti sa neprijatnim stvarima
Foto: Shutterstock

Horoskop otkriva da nas 13. jula očekuje Pun Mesec u Jarcu i podstiče nas da preuzmemo odgovornost za nove pravce našeg života, otvaraju se neke nove mogućnosti. Sada se suočavamo sa istinom - posebno onom koja je skrivena u nama samima.

Otkrivamo šta je to što nas sabotira da živimo ispunjeno kako želimo.

Suočavanje sa onim što ne funkcioniše, kao i sa onim što nas blokira - bilo da su to strahove, odnosi, prošla iskustva, nedostatak samopouzdanja - može prepokrenuti stvari i približiti nas onome što želimo da budemo. Suočite se sa izazovima i stignete na vrh planine na koju želite da se popnete.

Moćna lunarna energija punog Meseca pomaže nam da se spustimo na dno okeana naših misli i emocija, i otkrijemo nešto novo i veličanstveno. Imaćete razumevanje i tolerancije da sagledate stvari iz novog ugla - shvatate da posle svake prepreke postajete jači, odgovorniji, moćniji.

Energija Jarca, u kojem se nalazi pun Mesec uči nas da poštujemo sve što jesmo, da cenimo različite perspektive i da svoje vreme i energiju usmerimo na ono što zaista želimo od života.

Pluton lebdi blizu ovog punog Meseca, stvarajući neke teške vibracije. Možda ćemo morati da se suočimo sa nekim neprijatnim stvarima. Ovaj pun Mesec takođe može doneti spoznaju da nekim stvarima treba da dođe kraj, posebno oko ciljeva ili stvari koje blokiraju naše ciljeve. Možda ćemo morati da sazrimo, prepustimo se i shvatimo da određene ideje, akcije ili poduhvati trenutno nisu mogući ili održivi.

Iako je ovo enrgija ostvarenja, ona takođe donosi i svest o stvarima od kojih možda ipak treba da odustanemo. Možda ćemo shvatiti da naši snovi i težnje trenutno nisu održivi, da nam ne donose ono što želimo i očekujemo - možda je vreme da ih menjamo.

Zauzimanje zrelog, praktičnog pristupa može nam pomoći da se lakše krećemo u bilo kojoj odluci. Otpuštanje, zatvaranje vrata, rastanak mogu biti teške stvari, ali ovaj pun Mesec je naša prilika da ponovo napišemo naše sledeće poglavlje, da preoblikujemo svoje snove i ciljeve koji nisu uspeli, i da znamo da svi mi iskustvo je deo života i deo nas čini jačima. U ovom životu zaista nema pogrešnih puteva, samo lekcije koje nas čine mudrijim, boljim i sposobnijim ljudskim bićima.

Merkur je takođe u blizini ovog punog Meseca, pa je moguće da ćemo morati da radimo više na komunikaciji, da tumačimo reči, poruke i informacije, da podelimo ono što zaista osećamo. Svesnu komunikaciju može biti teško postići, ali praktična, utemeljena i zrela energija punog Meseca u znaku Jarca pomoći će nam da biramo reči sa namerom.

Pun Mesec sa sobom donosi i dozu kreativnosti, energije koja pokreće stvari. Moguće je da ćemo biti krteativni i vbešti sa rečima, da ćemo stvoriti neke nove uvide. Imaćete nadu da menjate mnoge stvari u svom životu. Moguća su i putovanja, nove avanture, poznanstva.

Iako će biti nekih manjih izazova, ovaj Super pun Mesec u Jarcu od 13. jula zaista može poboljšati stvari!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading