Nisu svi isti: Na koji način horoskopski znakovi ispoljavaju nezadovoljstvo u vezi?
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi svoje partnere počinju da isključuju iz svakodnevnog života i izbegavaju razgovor sve dok ne postane neizbežan. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podeli sve, od onih smešnih detalja iz svog života do teških stvari, ali i sto tako želi i da sazna sve o životu voljene osobe. Ovnovi su jasni kad su u pitanju njihove namere. Ako se nađete u situaciji da se pitate da li se u vašoj vezi dešava nešto loše, znajte da je to znak za uzbunu.

Bik

Kad su nesrećni trude se da to pred drugima sakriju. Energija koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora biće sve veća kako njihovo nezadovoljstvo vezom bude drastičnije. Bikovi su estetičari, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Blizanci

Kada im loše ide na ljubavnom planu Blizanci se "pogube", pa su često dekoncentrisani, smeteni i brinu o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Probleme onda imaju i na poslu, plaču bez ikakvog razloga, istresaju se na prijatelje, a sve zbog toga što ne znaju kako da se nose sa činjenicom da su u problemu. Blizanci ne sakrivaju svoje nezadovoljstvo, ali su često jako neodlučni. Pokuvaju da pripiši svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. To rade sve dok se ne nađu u situaciji da moraju da se suoče s tim što se događa.

Rak

Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrćni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećanja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak u velikom problemu.

Lav

U početku su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

Devica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i nesrećni su u ljubavi, teže da se bavi svim i svačim kako bi skrenuli pažnju sa problema koji ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, znajte da su u problemu ako se više nego inače bave nekim određenim delom svog života.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da svoju pažnju posvećuju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve uraditi da ga vrate u normalu.

Škorpije

Kada zapadnu u ljubavne probleme Škorpije odbijaju da se ponašaju kao da problemi postoje. Ipak, oni ne mogu dugo da ignorišu to i da se pretvaraju da im je dobro. Njihova intenzivna osećanja i nesposobnost da se s njima nose brzo izlaze na videlo - najčešće u obliku svađe.

Strelac

U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkud i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče.

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome što ih muči i pokušaće da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nevoljenima, nema nazad - veza se ne može spasiti, samo se eventualno može malo odugovlačiti. Smeta im kad nemaju jasnu sliku o sebi i svojoj vezi, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno potrudiće se da 'poprave' ono što ne valja.

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno pokušavaju da ih ostvare. Spremni su da se presele u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Vodolije su strašno ambiciozne, orijentisane na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su tajno nesrećni je da nemaju vremena za svog partnera, jer se bave karijerom.

Ribe

One žele "slobodu". Inače Ribe vole da isprobaju sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi najviše ih zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se "stvarno" tamo nudi. U trenutku kad Riba počne da se više baviti svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading