MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA JUL Evo kome će presesti odmor, a ko će postići svoje ciljeve, dobiti povišicu
Foto: privatna arhiva

Drugi letnji mesec mnogim znakovima doneće iznenađenja- nekima prijatna, nekim šokantna, dok će neki znakovi imati miran period, bez mnogo trzavica. 

Pacov

Za rođene u godini Pacova u julu su izvesne nepredviđene okolnosti na koje neće moći da utiču. Budite oprezni sa ljudima koji će vas okruživati ovog meseca. Zbog pojedinaca ili zbog okolnosti, vaši planovi mogu biti poremećeni, pa je zato važno da imate rezervni plan, naročito kada su u pitanju putovanja. Ne dozvolite da vam propadne odmor.

Bivo

U julu vas očekuju promene- postoji mogućnost da se u vašem životu pojave novi ljudi, kao i da ga neko napusti. Razmislite šta vam je zaista najvažnije u životu i koji su vam prioriteti. Budite oprezni, u julu morate da se oslonite samo na sebe kako biste izbegli nevolje. Postoji mogućnost da odete na put, ali prvo proverite sva dokumenta.

Tigar

Iza vaših leđa mogu se odvijati događaji i stvari za koje niste ni slutili. Budite oprezni, neko iz vašeg poslovnog ili privatnog okruženja vam ne želi dobro. To može da utiče na odnose, ali i na finansije i zdravlje. Pre bilo kakvih odluka, sve dobro proverite i analizirajte. Pokušajte da ne donosite emocionalne odluke.

Zec

Očekuje vas sjajan mesec. Slobodni predstavnici ovog znaka mogu upoznati svoju drugu polovinu, a oni koji su već u paru osetiće toplinu i brigu. U poslu može doći do obostrano korisnog partnerstva. Ne odbijajte ponude koje će vam stići, nove prilike mogu da vam donesu dobar prihod. Možete računati i na podršku prijatelja za sve što vam bude trebalo.

Foto: Shutterstock

 

Zmaj

Zmajevi će imati mnogo posla u julu, ali ćete uspeti da se nosite sa svim zadacima. Velike su šanse da vam se u ovom mesecu ostvari san ili želja o kojoj ste dugo razmišljali. Ali pre toga, moraćete da razjasnite neke situacije iz prošlosti. U tome će vam pomoći prijatelj.

Zmija

U julu ćete imati dosta posla oko birokratije, papira i ugovora. U prvi plan će doći finansije. Takođe ćete morati da napravite veoma važan izbor koji može biti vezan za putovanje, preseljenje ili pak zdravlje. Srećom, možete da radite dve stvari u isto vreme i budite sigurni da ćete uspeti sve da uspešno privedete kraju.

Konj

Jul će za vas biti sjajan mesec. Očekuju vas profit, uspeh, prosperitet i bezbrižnost. Neko će biti isprošen, neko će postići svoje ciljeve, dobiti povišicu, a neko može saznati da će se ostvariti kao majka. Svi vaši planovi se sprovode, samo se držite svog cilja.

Foto; iStock-Getty-Images

 

Koza

Početak meseca biće veoma uspešan. Možda ćete dobiti poklon ili zanimljivu ponudu. Pokušajte da kontrolišete svoj strah od nepoznatog, sumnje samo pogoršavaju situaciju. Moguće su male prepreke i nesuglasice, ali je u vašem interesu da očuvate mir i ne reagujete na provokacije. Šta god da se desi nije vredno vaše energije i živaca.

Majmun

Predstavnici znaka u julu će poželeti da se povuku i koncentrišuna neku važnu stvar. Šta god da se desi ovog meseca, ishod će biti u vašu korist. Postoji mogućnost putovanja. Imate šanse da veliki uspeh, tako da ćete skoro sigurno biti ponosni na sebe i svoj postignuti rezlutat, piše Sensa.

Petao

U julu posebnu pažnju treba da obratite na dokumenta koja potpisujete, na dogovore, ali i na svoje reči, jer mogu biti pogrešno shvaćene. Da ne biste postali žrtva prevaranta, bilo putem telefona, interneta ili licem u lice, još jednom proverite sve informacije i budite oprezni. Povedite više računa o zdravlju, dosta ste izloženi stresu.

Pas

Tokom jula ćete se baviti nekretninama, finasijskim planovima i proračunima. Imate na umu podizanje kredita. Bez brige, odobriće vam. Mesec će obilovati veselim događajima, između ostalog, bićete pozvani na svečani događaj: venčanje, krštenje ili rođendan. Možete očekivati i povećanje profita.

Svinja

Prva polovina meseca biće prilično napeta. Bilo bi dobro da racionalnije i praktičnije gledate na svet, a ne da živite u oblacima. U drugoj polovini meseca očekuju vas promene koje se tiču karijere. Možda ćete dobiti čak dve ponude za posao odjednom, ili ćete odlučiti da oba radite u isto vreme.

Komentari (0)

Loading