MLAD MESEC U RAKU PRAVI POMETNJU NA NEBU Sutra ujutro stiže važan astrološki događaj, koji će na 4 znaka imati dramatičan uticaj
Shutterstock

Sutra ujutro u 4:52 minuta stiže važan astrološki događaj, a to je ulazak mladog Meseca u vodeni znak Raka. Ova astrološka promena imaće značajan utisak na gotovo sve znakove zodijaka.

Rak simbolizuje dom i porodicu, te se očekuje da će ulazak meseca aktivirati upravo ova polja kod svih znakova, a posebno kod pripadnica lepšeg pola. Naime, mlad mesec dovešće do buđenja majčinskog instikta i podsetiće sve da treba da negujemo iskrenu ljubav.

Promene raspoloženja, nakupljene frustracije i emotivno nezadovoljstvo biće propratna manifestacija ovog aspekta koji dolazi sutra 29. juna u ranim jutarnjim časovima, a posebno će se odraziti na četiri horoskopska znaka.

RAK

Vama će najteže pasti mlad Mesec jer ćete itekako morati da preispitujete lične odluke i stavove. Ovo je period koji vas tera na brinete više o sebi, umesto o drugima, ali i da razmislite da li je put kojim idete pravi.

OVAN

Mlad Mesec će biti u vašem četvrtom polju doma i porodice. Nije isključeno ćete biti zabrinuti za jednu osobu iz porodice i to verovatno za roditelja. Ovo je takođe nostalgija za detinjstvom i nekim minulim vremenima koja više ne mogu da se vrate. Bićete ranjivi i emotivni.

JARAC

Ovaj aspekat ja za vas test na emotivnom planu. Ukoliko ste u braku ili imate partnera, morate da postavite nove prioritete u vašem odnosu. Tokom predstojećih dana u odnosu sa voljenom osobom je moguća kriza usled emotivnog nerazumevanja.

VAGA

Mlad Mesec u Raku je test na poslovnom planu. Ništa neće biti onako kako ste zamislili, pa ćete imati utisak da sav teret pada na vas. Potrebno je da imate više razumevanja prema zaposlenima. Poželećete da menjate radno mesto, poziciju ali i okruženje u kojem radite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading