NOVČANI HOROSKOP ZA OVU NEDELJU Retrogradni Neptun mnogima će pomrsiti račune, čekaju nas prevare, gubici, smanjenje zarada
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/Younes Stiller Kraske

Sutra Neptun kreće retrogradno što će uticati na sve horoskopske znakove. Astrolozi svima savetuju da pripaze na novac i da se čuvaju prevara. Ali, iako nije najpogodnije vreme za finansijske aktivnosti, to nikako ne znači da morate da sedite besposleni. Naprotiv. 

Ovan

Budite oprezni tokom ove nedelje, a naročito u utorak. Zbog nagle promene energije, sreća vam može okrenuti leđa. Retrogradni Neptun doneće mnogo rizika za obmane, greške i novčane gubitke. Primirite se malo, nemojte da se prepirete na poslu s kolegama, održavajte strogo poslovan odnos sa saradnicima. Budite spremni na nepredvidive ishode.

Bik

Zvezde vam otvaraju put ka materijalnom uspehu, mada neće ići sve glatko. Pratite svoj instikt i verujte u uspeh! Negativan položaj Neptuna negativno će uticati na finansijka pitanja. Nije dobro vreme za zaduživanje bilo koje vrste, pogotovu ne dok prvo ne izmirite stara zaduženja. Savet je da se strpite i da sa ulagnjima sačekate pogodniji trenutak.

Blizanci

Položaj planeta može vas navesti da napravite greške i krenete putem koji ne vodi nikuda. To je naročito verovatno u utorak. Negativno raspoloženje može izazvati neuspeh u poslu, pa je neophodno da imate malo više vere u pozitivan ishod i da pre bilo kakve odluke dobro razmislite o posledicima.

Rak

Pokušajte da kontrolišete izlive emocija. Postoji velika šansa da se jave sumnje u vlastite sposobnosti, ali i u odabrani put, naročito profesionalni. Ukoliko uspete da i pored svega ostanete uzdignute glave, ova nedelja može biti u potpunosti posvećena privlačenju novca i sklapanju poslova. Posvetite se ulaganjima, ponajpre u obrazovanje i nove veštine.

Lav

Prema prognozama astrologa, do kraja nedelje moći ćete da povećate svoje prihode, ako se oslonite na svoje iskustvo i slušate samo sebe. Ipak, neće sve biti glatko. Postoji mogućnost da dođe do grešaka koje će prouzrokovati gubite, a to će se najverovatnije dogodili u utorak ili sredu. Budite oprezni.

Devica

Dok svi ljudi imaju poteškoća, vi možete da nastavite da se ponašate uobičajeno i da radite kao i do sada. Biće vam lako sve što budete radili. Mnoge Device dobiće unapređenje, kao i bonuse za ostvarene dobre rezultate, što im donosi finansijsku nezavisnost. Drugima će uspeh doći samo ako pokažu odlučnost.

Vaga

Ovo je odličan period za promenu posla, ali i za pravljenje planova potrošnje. Razmislite na koji način biste mogli da povećate svoje prihode. Ako imate svoju firmu, vreme je da malo reorganizujete način rada tako da bude efikasniji. Zahvaljujući položaju Venere, vi ste i dalje miljenik zvezda.

Škorpija

Intuicija će vas dobro služiti, osim možda u utorak: prvi dan retroradnog Neptuna uneće zabunu u poslovne aktivnosti. Međutim, to vas neće sprečiti da povećate svoje prihode! Sreća je na vašoj strani, a uloženi napori urodiće plodom do kraja nedelje. Okružite se ljudima u koje imate poverenja.

Strelac

Tokom ove nedelje povedite računa o potrošnji. Finansijska sreća može da vas zaobiđe zbog Neptuna u retro fazi. Međutim, Merkur je i dalje jak, pa postoje šanse i za prihode. Prilika će biti, sve je u vašim rukama i zavisi od vaše snalažljivosti.

Jarac

Astrolozi veruju da će mnogi Jarčevi uspeti da pronađu svoj pravi poziv ove nedelje. Kraj juna i početak jula ne obećavaju lak put do bogatstva, ali to može da se dogodi ukoliko uspete da nađete ono u čemu ste najbolji. Dajte prednost nepoznatim, novim stvarima, savladajte nešto novo što može da vam koristi u budućnosti. Što manje rutine bude u poslu, to će nedelja biti finansijski uspešnija.

Vodolija

Tokom ove nedelje dajte sebi oduška. Pronaći ćete izlaz iz finansijskih problema, pa se slobodno možete opustiti. Ipak, astrolozi savetuju da se ubuduće malo više pozabavite planiranjem potrošnje, učenju na koji način novac funkcioniše i kako dugoročno možete da profitirate. Ključ je u pametnom ulaganju.

Ribe

Energija planeta je sada takva da ćete moći da prevaziđete malodušnost i tromost. Prošli uspesi su upravo to- prišli, ne živi se od stare slave već valja ponovo zasukati rukave. Neptun je retrogradan, ali suprotna strana njegove negativnosti je to što izaziva promene u životu koje ne moraju nužno biti loše. Prihvatite sve što dolazi I što ne možete da promenite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading