Mlad Mesec u Raku će najviše POGODITI na OVA 4 znaka: Uticaće na SVAKI segment života, teraće vas da PREISPITATE odluke

Vesti 25.06.2022 22:00 0

Leto je u punom zamahu - od bujnog cveća, preko visokih temperatura, pa sve do svog prvog mladog Meseca.

noć

Shutterstock

Mlad Mesec 28. juna prelazi u delikatnog i intuitivnog Raka, skrećući pažnju na najličnije delove naših života. Iako ova lunacija može biti lagana i zabavna za neke, ovi drugi osetiće značajne promene u sferama doma i porodice. 

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najjače uticati mlad Mesec u Raku 28. juna.

Ovan

Mladi mesec aktivira vaš privatni život, Ovnovi, podstiče vas da procenite koliko dajete i primate od svojih najmilijih. „Postoji velika mogućnost za bolju emocionalnu povezanost sa članovima porodice ili cimerima, ali i potencijal da budete emocionalno izmanipulisani od strane roditelja ili bilo koga sa kim žive“, kažu astrolozi. Dobra je ideja da usporite i fokusirate se na sebe.

Vaša veza sa porodicom u ovom trenutku može se manifestovati kao preterano zaštitnička, ali je najbolje da uštedite energiju.  Jupiter, planeta koja upravlja bogatstvom, podstiče vas da se bavite sobom. „Od Ovna se traži da se više fokusira na sopstvene potencijale rasta i da se ne oslanja previše na svoju porodicu ili životnu situaciju“, dodaju astrolozi.

Rak

Vaš kompleks spasioca se pojačava tokom mladog Meseca, Rakovi, ali umesto da vas inspiriše da pomažete drugima, on vas podstiče da razmislite o sopstvenom žrtvovanju za druge i koliko ono vredi. Upravo sada, radi se o vašoj sposobnosti da se fokusirate na sebe i dozvolite drugima da se brinu o vama - ova lunacija se ipak dešava na vašem domaćem terenu.

Mlad Mesec u Raku će najviše POGODITI na OVA 4 znaka: Uticaće na SVAKI segment života, teraće vas da PREISPITATE odluke

Unsplash

 

„Od Raka se traži da se fokusira na sopstvene emocionalne pokretače i isceljenje jer je to jedini način na koji mogu osetiti poboljšanje u svim aspektima života“, objašnjavaju astrolozi.”

Vaga

Postaje intenzivno u vašem poslovnom životu, Vage, ali dok se borite za uspeh, mlad Mesec od vas traži da se setite ljudi na poslu koji su vam pomogli da stignete do tamo. Ova lunacija može da izrazi vašu takmičarsku stranu koja može loše da se odrazi na vaše kolege. „Vage imaju veliku sposobnost da manifestuju novi posao ili napreduju tokom ovog mladog Meseca“, objašnjavaju astrolozi. „Lillit se spaja s ovim mladim Mesecom u Vaginoj desetoj kući karijere, te ukazuje na sjajnu novu poslovnu priliku.”

Ipak, dok idete do svojih ciljeva, vodite računa o tome da igrate pošteno. „Gledajte na druge ljude kao da su sa vama na istom putu, a ne kao da stoje ispred vas stvarajući prepreku vašem uspehu,” savetuju astrolozi.

Jarac

Mlad Mesec uzdrmaće vaše najintimnije veze, Jarčevi. Najbolje je da preispitate šta se dešava - da li su se pojavili novi problemi ili stari koji su se intenzivirali? Iako obično donosite odluke na osnovu racionalnih ideja, možda ćete se naći u situaciji da sledite svoja osećanja, a ne um. „Ako su Jarčevi u vezi koja je u poslednje vreme bila u teška, ovo bi mogao biti trenutak prelomni trenutak - ili za novi početak ili za raskid. Jupiter u kvadratu mladog Meseca u četvrtoj kući Jarca može probuditi stare ljutnje. Zaustavite sve nezdrave obrasce u vašem životu, ali zdravo i mudro” savetuju astrolozi.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading