NAJSREĆNIJI DAN JULA ZA SVAKI ZNAK HOROSKOPA Lav će imati priliku za novi početak, Ovan veliku šansu u igrama na sreću
Foto; iStock-Getty-Images

Jupiter, planeta sreće će u julu krenuti retrogradno, dajući nam šansu da sami zaključimo kakav bi život trebalo da nam bude.

Mnoge planete će u julu menjati znakove i očekuje nas dosta zanimljivih dešavanja, a astrolozi otkrivaju koji će dan ovog meseca biti najsrećniji za svaki horoskopski znak i zašto.

Ovan

Najsrećniji dan će vam biti 28. jul, kada će Jupiter, planeta sreće, krenuti retrogradno u vašem znaku. Imaćete prilike za novi posao, putovanja, ali i velike šanse da nešto dobijete na igrama na sreću.

Bik

Najsrećniji dan za vas će biti 5. jul, kada Merkur ulazi u znak Bika. Merkur je planeta koja vlada mislima i komunikacijom, tako da će vam sada biti mnogo lakše da izrazite sve što želite. Osim toga, kao da će i drugi biti na istoj "talasnoj dužini", lako se sporazumevate i dolazite do nekih sjajnih ideja.

Blizanci

Najsrećniji dan za osobe rođene u ovom znaku je 4. jul. Bićete veoma oslonjeni na intuiciju, koja će vam u svakoj situaciji pomoći da procenite šta je dobro. Iskoristite to da promislite o svojim najvećim snovima i njihovom ostvarivanju.

Rak

Najsrećniji dan za Rakove je 17. jul. Venera tog dana ulazi u znak Raka, a reč je o planeti koja vlada ljubavlju, kao i finansijama. Drugim rečima, biće vam sjajan period za novac, ali vas i u ljubavi očekuju neki lepi trenuci, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Foto; iStock-Getty-Images

 

Lav

Najbolji dan za Lavove u julu će biti 28. Tog dana će mlad Mesec biti u znaku Lava, pa ćete imati priliku za neki novi početak. Da bi taj početak bio uspešan, potrebno je da verujete u sebe, a ne da se sabotirate zbog nekih grešaka iz prošlosti.

Devica

Najsrećniji dan za Device je 25. jul, kada će im posebno biti aktivno plje ljubavi i romantike. Drugim rečima, vaši romantični snovi postaju stvarnost. Odličan je period za neke promene koje ste odavno želeli, ne samo u vezi, već i u drugim sferama života.

Vaga

Vaš najsrećniji dan je 6. jul, kada će posebno biti izražena vaša sposobnost da se uspešno suočite sa svim izazovima. Možda ćete morati da donesete neke teške odluke koji se tiču izlaska iz nekih situacija ili prekida nekih odnosa, ali ti odnosi i situacije vas odavno ne usrećuju.

Škorpija

Najsrećniji dan u julu za vas je 31. Uran, planeta neočekivanih promena, doneće vam nešto sjajno na polju ljubavi. Tražili uspeh u karijeri ili novcu, zbog čega je možda pomalo trpeo vaš ljubavni život, ali sada ćete biti korak bliže ostvarenju svojih romantičnih snova.

Foto; iStock-Getty-Images

 

Strelac

Najsrećniji dan u julu za Strelčeve je 4. Veći deo godine ste se fokusirali na karijeru i to vas je nekako odvuklo od onoga što vam je stvarno važno i potrebno u životu. Sada ćete biti puni entuzijazma da to promenite, samo ne dozvolite da vam se sopstveni strahovi ispreče na tom putu – zvezde su svakako na vašoj strani!

Jarac

Najsrećniji dan za vas je 13. jul, kada će pun Mesec biti u vašem znaku. Sada ćete imati priliku da vidite šta je dobro u vašem životu, a šta nije. Nikada nije kasno da promenite nešto, da ostvarujete nove snove.

Vodolija

Vodolijama će najsrećniji dan u julu biti 28. Mlad Mesec u Lavu pomaže im da započnu neko novo poglavlje u privatnom životu. Iza vas su neke situacije koje nisu bile baš lake i lepe, ali ste iz njih nešto naučili i spremni ste da idete napred. Pokušajte samo da se ne držite previše stvari koje ne možete da promenite, fokusirajte se na ono što možete.

Ribe

Najsrećniji dan za Ribe je 25. jul. Očekuju vas neke nove prilike na ljubavnom planu, ali i neki unosni ugovori ili povišice na poslu. Ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete. Ukoliko ste imali neku dilemu u vezi sa određenom osobom u svom životu, sada će se to razrešiti i krenućete napred.

Komentari (0)

Loading