HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. JUN Zakulisne radnje i manipulacije odvijaće se iza leđa Škorpija, kreće novo ljubavno poglavlje za Devicu
Foto: Pixabay

Ovan

Posao: Nepovoljan aspekt može da dovede do nekih komplikacija u poslovnoj komunikaciji. Važno je da izbegnete rasprave i pogrešne poteze koji vam mogu doneti finansijski gubitak na dugoročnom nivou. Dominantna tema su finansije, tako da ćete ovog puta ostvariti jedan veliki poslovni cilj.

Ljubav: Period preispitivanja u vašem odnosu sa partnerom. Vaša osećanja su pomešana, ali je i  strast i potreba za nežnostima pojačana. Slobodne Ovnove  očekuje susret s jednom Vagom u ovom periodu. Međutim, budite realni, ne očekujte više no što su mogućnosti.

Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa doneće vam bitna dešavanja na finansijskom planu. Uspećete bolje da se organizujete i da povučete pravi, ali i veoma mudar, poslovni potez, koji će vas povesti u pravcu poslovnog uspeha.

Ljubav:  Postoji mogućnost da između vas i partnera dođe do zahlađenja,  budući da svako od vas ima previše obaveza. U ovom periodu dajte sve od sebe da mu posvetite više vremena. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Osetljivost, lakša upala grla. Osećaj nezadovoljstva.

Blizanci

Posao: Veliki broj planeta boravi u vašem polju kreativnosti i rada sa decom, što će doprineti uspehu u tim oblastima. Ispoljavate efikasnost na poslu, pa ćete zato ćete biti pohvaljeni i nagrađeni od strane pretpostavljenih. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom i ugostiteljstvom.

Ljubav: Razmišljate o tome da unesete bitne nove elemente u vaš odnos sa partnerom. Uspešno ćete prevazići jedan problem,  a poći će vam za rukom i to da ostvarite jedan zajednički cilj. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. JUN Zakulisne radnje i manipulacije odvijaće se iza leđa Škorpija, kreće novo ljubavno poglavlje za Devicu

Shutterstock

 

Rak

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju završetaka doprineće tome da završite rad na jednom dugoročnom projektu. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade u ugostiteljstvu,  a takođe postoji mogućnost da naiđete na odličan prijem prilikom prezentacije.  Uspeh vas očekuje kroz javne nastupe i u okviru pregovora.

Ljubav: Ovaj period donosi oživljavanje vašeg društvenog života. Mnogo više ćete izlaziti zajedno sa partnerom, a to će doprineti stabilizaciji opšte atmosfere između vas.  Obnoviće se stari žar.

Zdravlje:  Probavne tegobe, posavetujte se sa gastroenterologom.

Lav

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacija doneće vam sredinom meseca uspeh u okviru poslovne komunikacije. Vaša intuicija će biti pojačana, tako da ćete investirati u prave stvari koje će vam kasnije doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas sklapanje nove saradnje.

Ljubav: Ovaj period je povoljan za rešenje problema i nesporazuma između vas i partnera.  Provodi ćete mnogo više vremena zajedno i tako nadoknaditi onaj period kada ste bili zatrpani poslovnim obavezama.

Zdravlje: Tahikardija. Veliki apetit, prejedanje, može dovesti do toga.

Devica

Posao:  Ovaj period Devicama donosi uspeh kroz finansijsku situaciju, kao i mogućnost unapređenja kroz profesionalno usavršavanje. Poseban uspeh očekuje Device koje se bave kreativnim zanimanjem, prosvetom ili rade više sa ženama.  U ovom periodu očekuje vas važan poslovni sastanak.

Ljubav:  Ovaj period može vam doneti ostvarenje zajedničkog plana koji ste ranije doneli sa partnerom. Usaglasili ste stavove oko zajedničke budućnosti,  a ti stavovi su u spletu novih okolnosti dobili drugo značenje. Kreće vaše novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Nervoza stomaka.

Vaga

Posao: Ovaj period je povoljan za napredak u karijeri, budući da u vašem znaku boravi veliki broj planeta. To će vam doneti priliku da ostvarite svoju raniju ambiciju i postignete važan cilj, što će vam doneti značajan finansijski dobitak.

Ljubav: Skrenuli ste partneru pažnju na sve ono što vam smeta u vašem odnosu. Sada ste doneli odluku da na mnogo lepši način provodite zajedničko vreme. Poći će vam za rukom da sprovedete jedan važan egzistencijalni cilj ili da odete na neko zanimljivo putovanje.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina preko svežeg voća i povrća.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. JUN Zakulisne radnje i manipulacije odvijaće se iza leđa Škorpija, kreće novo ljubavno poglavlje za Devicu

Foto: privatna arhiva

 

Škorpija

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju tajni može vam doneti zakulisne radnje i razne manipulacije koje se mogu odvijati vama iza leđa. Razgovor iza zatvorenih vrata i osećaj za pravac poslovanja omogući će vam da donesete pravu odluku, kao i da investirate na dobar način.

Ljubav: Ovaj period postavlja vas u jednu test fazu,  kada će se na ispitu naći osećanja vašeg partnera, ali takođe i vaša osećanja. Šta uistinu osećate jedno prema drugome. Promenljivost raspoloženja može da doprinese čestim razmiricama.

Zdravlje: Uradite osnovne analize, moguć je problem sa pritiskom.

Strelac

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju poslovne saradnje doneće vam uspeh u poslovnim sastancima i širenju kruga saradnika. Možete započeti novu saradnju i poboljšati komunikaciju sa kolegama, tako da ćete poseban uspeh postići u okviru trgovine ili uvoza i izvoza.  Svojom sugestivnošću, dobićete uslove koji vama odgovaraju.

Ljubav: Ovaj period donosi izazov pred vas i partnera. Preispitujete svoja osećanja, a ona su i dalje veoma jaka. Očekuje vas trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje: Stalan boravak isped kompjutera doveo je do trajnog oštećenja vida.

Jarac

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju karijere donose vam uspeh u okviru privatnog biznisa ili ako želite da načinite korak napred u karijeri. Pravi je trenutak da sprovedete u delo svoje originalne ideje. Ovaj period doneće vam dobre rezultate reorganizacije koja se sprovodi u okviru vaše firme. Finansijski dobitak.

Ljubav: Ovaj period doprinosi harmonizaciji vašeg odnosa sa partnerom, tako da ćete mnogo više vremena posvetiti jedno drugome. Poći će vam za rukom da kroz zajednički dogovor ostvarite jedan veliki poduhvat.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Tokom ovog perioda posvetićete se profesionalnom usavršavanju i saradnji sa inostranstvom. To ne samo da vam donosi napredak, već i pohvale od strane nadređenih i vaših kolega. Ako se dugo spremate da ostvarite neki originalni plan ili ideju za početak biznisa, ovo je pravi trenutak da krenete sa sprovođenjem u delo.  

Ljubav: Ovaj period vam može doneti dvostruku ljubavnu scenu, pa su moguće dileme i pomešana osećanja. Zbog komplikovanih odnosa, može povremeno doći do razmirica, a jedini izlaz će se nalaziti u kompromisu.

Zdravlje: Hormonski poremećaj.

Ribe

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju platnog prometa na vaš posao će uticati tako što će uneti novu dinamiku u vaš finansijski plan. Započećete rad na nekom novom, dosta teškom radnom zadatku, koji će vam kasnije doneti finansijski dobitak,  ali i pohvale od strane saradnika. Povoljan finansijski period.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera sada su prošlost. Uspešno ste uskladili različite stavove u pogledu bitnih stvari, a s vremenom se vaše razlike mogu dovesti na razumnu meru. U tom smislu, biće neophodan kompromis.

Zdravlje: Reuma.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading