VELIKI HOROSKOP ZA JUL 2022. GODINE Nezadovoljstvo poslom i zaradom čeka Ribe, Vodolije će imati ozbiljan sukob sa partnerom, Device će dobiti važno priznaje
Foto: Shutterstock

Ovan 

Dobićete poslovnu ponudu za unapredjenje. Velika je mogućnost da će to biti nova firma, novo radno mesto. Prihvatite, ako se premišljate jer vam se skoro neće ukazati ovako povoljna prilika.
U julu je fokus na ljubavi. Imate osobu iz okoline koja vam se već duže vreme udvara. Sad vam može privući pažnju. Velike su šanse da se ovog meseca konačno zaljubite.
Imaćete razgovor sa starijim članovima porodice od kojih možete dobiti odličan savet za pitanja koje se tiču vaše budućnosti. Čuvajte se osoba rodjenih u znaku Devica.
Pazite na ishranu i nastavite da budete aktivni.

Bik

Na poslu se može desiti da ostanete jedina osoba na koju može da se računa. Saradnici će iz nekog razloga biti odsutni i vi ćete preuzeti kontrolu. Iskoristite ovu priliku da se pokažete u najboljem svetlu jer bi vam moglo značiti za buduće unapredjenje. Imate mogućnost da putujete u inostranstvo zbog posla.

Mogući su sukobi sa članovima porodice. Gledajte da zadržite hladnu glavu i reagujete diplomatski. Ovan će dokazati da vam je iskreni prijatelj.
Ako ste na početku veze, budite iskreni s partnerom u vezi toga šta od njega očekujete.
Pokušavate da se vratite u formu jer ste nezadovoljni svojim izgledom i kondicijom. Razmislite, možda je vreme da isprobate neku novu aktivnost.

Blizanci 

U julu možete dobiti neku nagradu i priznanje za svoj dosadašnji rad. Bićete prilično zauzeti jer ćete morati da preuzmete i neke nove projekte. Finansijska situacija je stabilna. Nećete imati previše vremena da trošite novac, sem na ono što je neophodno.
Ovog meseca nećete imati vremena za porodicu onoliko koliko želite. Zabava neće izostati, ali su to verovatnije neke formalne stvari gde morate prisustvovati. Želite da radite nešto za svoju dušu.
Zdravlje vam je odlično i održavajte ga tako što ćete redovno vežbati.

VELIKI HOROSKOP ZA JUL 2022. GODINE Nezadovoljstvo poslom i zaradom čeka Ribe, Vodolije će imati ozbiljan sukob sa partnerom, Device će dobiti važno priznaje

Foto: Shutterstock

 

Rak 

Poslovne prilike su povoljne. Sve ide po planu i nećete imati mnogo trzavica oko toga. Potrudite se da stižete na vreme na poslovne sastanke.
Mogu vas iznenaditi nenajavljeni gosti i tako poremetiti vaše planove. Umesto da radite ono što ste planirali, bavićete se njihovim problemima. Možda ćete morati i da odložite godišnji odmor.
Partner vam je privržen i velika podrška. Podelite sve obaveze sa njim. Neće vas izneveriti.
Zdravstveno stanje je promenjivo. Mogući problemi sa organima za varenje, pa povedite računa šta jedete.

Lav

Trebalo bi malo da prištedite. Previše se rasipate i želje su vam veće nego mogućnosti. Ako ste vlasnik firme, postoji mogućnost da imate zastoj u poslu. Nerviraćete se jer vam novac neće stizati onako kako ste zamislili.
Oni koji imaju neke sudske sporove, pogotovo oko nasledstva, sada mogu to okončati.
Ne dozvolite da vas isprovociraju komentari okoline. Čini vam se kao da svi znaju bolje od vas kako treba da uredite svoj život.
Slabost koju osećate je prolaznog karaktera. Od polovine meseca ćete imati više energije.

Devica 

Ovoga meseca ćete dobiti priznanja na poslu. Vaš rad se isplatio i bićete primećeni od nadredjenih. Unapređenje je vrlo izvesno.
Device ovoga meseca mogu odlučiti da svoju vezu krunišu brakom. Neće vam biti dosadno. Imaćete puno poziva za druženje i zabave. Susreti sa prijateljima koje niste odavno videli.
Na putovanju možete sresti osobu s kojom ćete imati nešto više od flerta.
Bićete fizički aktivniji nego inače. Potrebno vam je osveženje i da se pokrenete.

VELIKI HOROSKOP ZA JUL 2022. GODINE Nezadovoljstvo poslom i zaradom čeka Ribe, Vodolije će imati ozbiljan sukob sa partnerom, Device će dobiti važno priznaje

Foto: Shutterstock

 

Vaga 

Brige koje ste imali oko novca i posla polako odlaze. Situacija se smiruje i ulazite u miran period kada ćete moći da uživate u plodovima svog rada. Priuštite sebi odmor jer vam je preko potreban.

Bićete vrlo zanimljivi suprotnom polu. Očekuju vas ljubavne avanture i flert. Vage koje su u vezi ili braku će osvežiti svoj odnos. Imaćete osećaj da ste se ponovo zaljubili.
Starijem članu porodice može biti potrebna vaša pomoć. Odvojite vreme za druženje sa prijateljima i ne izbegavajte ih.


Pazite se povreda ruku. Budite oprezni prilikom obavljanja poslova koji zahtevaju da koristite oštre predmete.

Škorpija 

Na poslu vam je zatišje. Ne brinite, neće vam se dešavati ništa loše. Iskoristite ovaj mesec da sredite papirologiju i podvučete crtu kako biste znali šta ćete dalje.
Razmirice i na poslu i u porodici pokušajte da rešite diplomatskim putem.
Sredinom meseca se pojavljuje osoba, najverovatnije preko posla, s kojom možete naći zajednički jezik. Poslovni odnos će prerasti u prijateljski. Ponudiće vam pomoć u rešavanju finansijskih problema.
Očekuje vas više kratkih putovanja zbog posla. Iskoristite ih i da se odmorite i predahnete.
U dobroj ste formi. Posvetite se redovnim treninzima i ne zanemarujte svoje zdravlje.

Strelac

Finansijsko stanje je stabilno iako ćete poželeti da promenite nešto na poslu. Za vlasnike nekretnina je povoljan period za izdavanje ili prodaju. Ako planirate renoviranje, sada je pravi trenutak za to.
Ako ste planirali duže putovanje, možda je bolje da odložite jer možete imati neprilika.
Na ljubavnom planu vas očekuje turbulentan period. Iz dana u dan će se situacija menjati, a to će vam unositi nervozu. Razmislite da li treba da i dalje budete u odnosu koji vas ne zadovoljava.
Obratite pažnju šta jedete i pijete. Previše ste se opustili, pa možete da nabacite koji kilogram.

VELIKI HOROSKOP ZA JUL 2022. GODINE Nezadovoljstvo poslom i zaradom čeka Ribe, Vodolije će imati ozbiljan sukob sa partnerom, Device će dobiti važno priznaje

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Jarčevi će u julu započeti nove i važne projekte. Budite pažljivi kada potpisujete dokumenta. Može vam se desiti da vam ponude nešto što za vas neće biti povoljno. Imate puno energije, pa vam rad koji predstoji neće pasti teško.
Partner se može osetiti zanemareno jer je vaš fokus usmeren na posao. Potrudite se da odvojite vreme za porodicu i ljubav i ne ulazite u rasprave. Biće vam teško jer nemate razumevanja.


Zdravstveno stanje je promenjivo. Umorni ste i treba vam više sna. Podložni ste respiratornim infekcijama.

Vodolija 

Vreme je za odmor. Ovog meseca poslovne obaveze ćete staviti u drugi plan. Nije vreme za započinjanje novih poslova. Uradite ono što ste započeli i dajte sebi malo oduška. Promena sredine će vam dobro doći i osvežiti vas.
Lavovi i Ovnovi biće vam dobro društvo i podrška. Ne odbijajte ponude za druženje sa njima.
U drugoj polovini meseca odnos sa partnerom će biti napet. Pazite da sitne čarke ne prerastu u ozbiljan sukob. Bićete posvećeni mladjim članovima porodice.
Zdravlje je dobro. Možete iskoristiti ovaj mesec za godišnje preglede.

Ribe

Imate potrebu da promenite posao. Niste zadovoljni radnim okruženjem i zaradom. Sačekajte još malo i ne donosite odluke brzopleto. Sada nije vreme da impulsivno reagujete.
Manji priliv novca u prvoj polovini meseca. To može biti novac od dužnika na koji ste zaboravili. Dobro će vam doći.U julu je sva vaša pažnja usmerena na ljubavne odnose. Ako ste sami, može vam se pojaviti zanimljiva osoba. Oni koji imaju partnera uživaće zajedno. Bilo da ste sami ili u društvu, osetićete naklonost i ljubav. Povoljan je mesec za putovanja.
Ribe koje pate od hroničnih bolesti, sada mogu da očekuju poboljšanje. Ne budite predugo na suncu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading