NEDELJNI HOROSKOP Teška odluka pred Rakom, Bika prati besparica, Strelac pod pritiskom
Shutterstock

OVAN

Posao

Na poslovnom polju možete da očekujete neki napredak i pozitivne vesti vezane za pomoć koju očekujete od strane druge osobe. Možete da očekujete da ćete biti i te kako zadovoljni okolnostima i da se na svoje saradnike možete sada osloniti, jer su prema vama iskreni i žele da vam pomognu oko posla. Ovaj period će vas navesti na razmišljanje o stvaranju jednog produktivnog, stabilnog tima. Početak nedelje je povoljan i ostvarite manje pomake po pitanju budućih poslovnih planova. Ako smatrate da postoji nešto što treba menjati na poslovnom polju pogotovo ako se bavite privatnim poslom, sačekajte da vam se sklope kockice i nemojte da brzate sa donošenjem odluka ove nedelje. Ne ulazite u bilo kakve kombinacije sa nepoznatim osobama, jer ćete pogrešiti. Vreme je da pokažete strpljenje. Strpljen - spašen!

Ljubav

Pred vama je period u kojem iz prijateljstva možete da dođete do ljubavi. Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za početak nove veze sa osobom koja je već prisutna u vašem životu. Bićete srećni i zadovoljni, jer vam nov partner pruža svu ljubav koja vam je potrebna i jer imate osećaj da jedno sa drugim možete biti iskreni. Ako imate neku platonsku ili tajnu ljubav, dosta ćete maštati o toj osobi, ali mašta i stvarnost se gotovo nimalo ne poklapaju u vašem slučaju. Budite realni! Niste još uvek spremni da sebi neke stvari priznate i to vas emotivno sputava i koči, želeli to da prihvatite ili ne. Ako ste u braku, ova faza je mirna i nećete imati neke veće promene sa voljenom osobom. Čak možete dodatno poboljšati vaš odnos, jer ćete više slobodnog vremena da posvetite jedno drugom.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati poteškoće vezane za cirkulaciju, vene, noge, stopala, zglobove kao i nerve. Tokom ove nedelje će se kod vas aktivirati tegobe koje inače nisu tipične za vas. Posavetujte se sa lekarom oko svih problema koji vas muče i nemojte da zanemarujete važnost vašeg zdravstvenog stanja. Vreme je da se posvetite sebi, ali i da više odmarate. Pošto ste osetljivi i slabi sada vam ne prija veća fizička aktivnost već treba da čuvate svoju energiju. Moguće su i tegobe vezane za upale, bolove kao i za malaksalost i nedostatak energije. Izbegavajte veće naprezanje u bilo kom pogledu. Potrudite se da živite zdravije i da slušate savete stručnjaka. Važno je da vodite brigu o sebi. Obavezno slobodno vreme posvetite sebi, činite sebi zadovoljstvo, kroz odmor, boravak u prirodi, druženjem sa dragim osobama.

 

Savet

Mudri su mudri samo zato što vole.

BIK

Posao

Ova faza vam nije nimalo dobra za nove odluke na polju posla, vidi se da ćete imati probleme ako budete brzali ili ako budete bili pod tenzijom. Potrudite se da ove nedelje ništa ne forsirate i da pravite kompromise i dogovore sa saradnicima. Potrudite se da zanemarite svoj ego i da saslušate i druge iz vašeg okruženja. Možda dođete do zaključka da su njihovi predlozi prihvatljiviji od vaših. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje poslovne poteškoće. Moguće su i neke administrativne prepreke. Pred vama je period u kojem morate da budete jako oprezni po pitanju formalnosti i papirologije, ali i ako planirate putovanja. Moguće su poteškoće u platnom prometu. Potrudite se da se bolje organizujete i da ne pravite sitne greške, koje bi kasnije mogle skuplje da vas koštaju kada je polje posla u pitanju.

Ljubav

Nastupa faza koja nije naročito povoljna za vaše polje ljubavi. Vrlo je moguće da osećate da postoje problemi između vas i voljene osobe, ali i da su mnoge stvari među vama i dalje nekako prećutne i da vlada atmosfera tihog neprijateljstva. S jedne strane se i plašite da otvoreno priznate sve ono što vas muči. Ipak, razgovor je neophodan i ubrzo dolazite do zaključka da jedino na taj način možete rešiti problem, koji tinja među vama. Nedelja je nepovoljna i za nova poznanstva, jer kod vas vlada neraspoloženje. Potrebno je vama neko vreme da svoju energiju napunite i da se prvi unutar sebe dobro osećate da bi mogli da se posvetite novoj ljubavi. Jednostavno sada nije momenat da se na silu ulazi u bilo kakve veze. Moguće je da postoji i neka osoba iz prošlosti koja vas koči ili koju niste do kraja preboleli i iz tog razloga ne možete da nastavite dalje.

Zdravlje

Na polju zdravlja u narednom periodu možete da imate promenljivo stanje. Unutrašnje borbe i nesigurnosti vam stvaraju stres, koji negativno utiče na vaš san pa možete imati probleme sa nesanicom, hroničnim umorom i osećajem malaksalosti. Uz to dolaze i glavobolje kao i loša koncentracija. Zapadate u depresiju, neraspoloženje, koje se manifestuje kroz bezvoljnost, nedovoljnu posvećenost onome što obavljate. Porazgovarajte sa lekarom o načinima koje možete da upotrebite da biste se oslobodili stresa koji kao da je počeo hronično da vas prati. Potrebno je i da izdvojite neko vreme za odmor, relaksaciju, da se sebi posvetite i da nađete način da se izborite sa unutrašnjim nemirima. Potrebna vam je i savet i podrška bližnjih. Ove nedelje će vam prijati i boravak pored vode i bilo koji vid opuštanja.

Savet

Samo hrabrost na putu čini da se put ukaže.

NEDELJNI HOROSKOP Teška odluka pred Rakom, Bika prati besparica, Strelac pod pritiskom

Foto: privatna arhiva

 

BLIZANCI

Posao

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje uspeti da ostvarite napredovanje na polju zarade. Pred vama je period u kojem ćete moći da pokažete svoje sposobnosti brzog razmišljanja i dobre organizacije. Jedino vam sam početak nedelje može doneti manje nepredviđene komplikacije, ali uspećete da ih rešite. Nakon finansijskog priliva koji vam dolazi sredinom nedelje i vaša motivacija raste, pa ste spremniji da se posvetite poslu. Dobićete još jedan podsticaj, vetar u leđa,a ideje će vam samo navirati. Sada iskoristite povoljan period. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni povoljnim okolnostima na poslovnom polju. Ovu nedelju maksimalno iskoristite kako bi svoje ciljeve ostvarili. Važno je da budete posvećeni poslu, skoncentrisani, kako vam neke sitnice ne bi promakle, a time i zapali u nemilost kod nadređenih.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete imati ljubavne probleme tokom ove nedelje. Moguće je da sa voljenom osobom imate nestabilan odnos i dosta neslaganja po pitanju nekih osnovnih zajedničkih planova. Morate doneti određene zaključke o tome šta zapravo želite i koji su vam prioriteti. Važno je da ne činite ništa protiv volje, jer ćete biti nezadovoljni. Ovo je period u kojem se ne osećate dobro u svojoj koži, pa možete da imate i probleme sa samopouzdanjem, pa odatle mogu da krenu i problemi sa ljubomorom. Vreme je da se više posvetite svojim unutrašnjim, emotivnim potrebama i da poradite na samopouzdanju kako bi partnera manje opterećivali ličnim frustracijama. Ako ste slobodni, ne osećate dovoljno sigurnosti da prvi priđete osobi koja vam se dopada i čekate da ona napravi prvi korak ka vama, a to može da potraje duže nego što vi očekujete.

Zdravlje

U narednom periodu na polju zdravlja možete da imate manje nestabilnosti. Važno je da vodite računa o sebi kako ne bi došlo do većih komplikacija. Tokom cele nedelje vas prati pad imuniteta, s tim što ćete početkom nedelje imati fazu veće malaksalosti. Možete da očekujete da ćete imati probleme vezane za nizak pritisak, umor, pospanost... San vam ne dolazi na oči, mnogo razmišljate, niste skoncentrisani. Da biste se smirili, rešite pod hitno, problem koji vas muči.U ovoj fazi su vam i oči veoma osetljiva tačka pa može da bude novih problema sa vidom i tegoba vezanih za to polje. Generalno vas očekuje faza u kojoj možete da budete podložni raznim problemima i važno je da vodite računa o sebi. Nemojte da izbegavate redovne lekarske kontrole i potrudite se da reagujete na svaki simptom koji vam se pojavi.

Savet

Svako je vlast, kada je potpuno ubeđen u ono što radi.

RAK

Posao

Očekuje vas dobar period za posao. Sudbina će vam biti naklonjena u realizaciji vaših planova. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju na polju novca i da će se vaši prihodi sasvim uskladiti sa vašim potrebama i troškovima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da dođete do boljeg posla ili da napredujete na društvenoj i hijerarhijskoj lestvici. Imaćete ponudu za drugi posao, koji će vam biti neobično privlačan. Važno je da sami sa sobom jasnije definišete koji su vam tačno ciljevi na polju posla i zarade, da biste mogli da imate neko konkretno usmerenje na ovom polju. Na osnovu toga ćete formirati prioritete i sebi olakšati dalje poslove. Svakako nećete biti u dilemi oko radnog mesta. Potrudite se da date sve od sebe kako bi iskoristili ovaj povoljan period.

Ljubav

Ova nedelja vam donosi miran period i manju emotivnu stagnaciju. Moguće je da neće biti većih promena i da generalno ni vi sami nećete biti preterano raspoloženi za nova dešavanja. Nekako ste usporeni i uspavani. Ne primećujete prilike i teško nalazite osobu koja bi mogla da vas zainteresuje. Pri tom vam se ne ukazuje prilika za nova poznanstva koja bi vas zainteresovala. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da očekuju stabilno stanje u braku. Moguća je manja distanca između vas i voljene osobe, ali takve faze ste imali i ranije. Znate da se iskreno volite i da jedno sa drugim možete da prevaziđete sve poteškoće i probleme. Verujete u vaš odnos, jer znate da ste ostvarili čvrste temelje vašeg braka i da ste sa partnerom duboko povezani u svakom smislu. Lako prevazilazite ovu krizu. Očekuje vas povoljan period za ljubav.

Zdravlje

Naredna faza na polju zdravlja može da vam bude problematična u manjoj meri. Pogotovo su naglašene tegobe vezane za varenje. Možete da očekujete manje probleme vezane za apetit, gubitak apetita, naglo mršavljenje ili probleme zbog loše ishrane. Sada možete da budete skloni i smetnjama vezanim za hormone, pogotovo kada je u pitanju štitna žlezda, pa je važno da po tom pitanju vodite računa o sebi. Oko svega što vas muči se detaljnije posavetujte sa vašim lekarom i nemojte da se lečite na svoju ruku. Hormonalni disbalans može prilično loše da utiče na vašu kompletnu zdravstvenu sliku, tako da je veoma važno da o tome povedete više računa. Preporučuje vam se i da izbegavate preteran stres. Sada ste posebno osetljivi, burno reagujete na svaku sitnicu i sve shvatate lično. Posvetite se više sebi i rešavanju zdravstvenih problema.

Savet

Uvek se nađe neko ko će reći, sada ako si počeo, idi do kraja!

LAV

Posao

Imaćete nalet inspiracije i kreativnosti u toku ove nedelje. Puni ste poleta i spremni ste da u svoj posao uvodite neke nove izmene. Povoljan je period za poslovne promene, za izmene, inovacije, nove ideje koje ćete uvesti u svoj posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite i neke dobre nove poslovne dogovore o kojima razmišljate već neko vreme. Ova nedelja vam je jako povoljna za sve poslove koji se tiču trgovine, saobraćaja komunikacije papira itd. Možete da očekujete da će vam generalno skoro, pa sve ići onako kako ste želeli. Moguće je da ćete dobiti čak i neku ponudu koja vam dolazi neočekivano. Razmislite da li treba da je prihvatite, jer sve morate primiti sa rezervom. Svakako nećete donositi prenagljene odluke. Obratite pažnju ukoliko rešavate ugovore, kao i dokumenta bilo koje vrste.

Ljubav

Spremni ste da se oslobodite, da se otvorite za novu ljubav i da uđete u neku novu vezu. Možete da očekujete povoljnu nedelju u kojoj ćete biti sasvim posvećeni svojim osećanjima. Pred vama je period u kojem ćete imati nova poznanstva, nove kontakte, preko saradnika. Ali se i jedno prijateljstvo može pretvoriti u ljubav, pa ćete i sami biti iznenađeni. Povoljna vam je faza za flert i za nova ljubavna dešavanja. Možete da očekujete da ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se dopada i da joj se približite. Ako ste u vezi ili braku kreće vam povoljna faza za zajedničko kraće putovanje sa voljenom osobom. Generalno možete da očekujete pozitivnu situaciju na polju ljubavi i neko opšte zadovoljstvo vlada. Sa partnerom imate razumevanje, lep odnos, puno nežnosti i zadovoljni ste vašom vezom ili brakom.

Zdravlje

Možete da očekujete manje probleme sa zdravljem tokom ove nedelje. Naredni period vam može doneti neke sitne probleme sa organima za varenje, osećaj nadutosti ili tegobe vezane za stomačni virus, pa pazite šta jedete i izbegavajte potencijalne izvore zaraze. Važno je da tokom ove faze uložite svoj maksimum u svoje zdravlje i da se potrudite da ojačate svoj imunitet. Pojačajte ga unosom vitamina, minerala, sezonskim voćem i povrćem. Posavetujte se sa lekarom ako vas muče navedene tegobe i nemojte da zanemarujete svoje zdravlje. Potrudite se da odmarate onda kada osetite da se ne osećate dobro, ne forsirajte se. Sada budite umereni u svojim aktivnostima. Uskladite svoje potrebe, ishranu i spavanje i nađite vremena za sebe. Važno je da budete dobri prema sebi i odgovorni prema svom zdravlju, u svakom trenu.

Savet

Daj budali hiljadu pameti, ona će želeti samo tvoju!

NEDELJNI HOROSKOP Teška odluka pred Rakom, Bika prati besparica, Strelac pod pritiskom

Foto: Printscreen/instagram

 

DEVICA

Posao

Povoljan je period ako se bavite privatnim poslom i ako planirate neko zajedničko, porodično ulaganje u nekretnine ili neki sličan biznis. Možete da očekujete da ćete imati podršku porodice oko vaših poslovnih ideja. U tom slučaju ćete uspeti da ostvarite značajnu stabilizaciju na polju posla i napredak u budućnosti. Potrudite se da nađete sebi inspiraciju za nove poslovne zamisli.  Tokom ove faze možete da se posvetite svojim hobijima ili kreativnim idejama, koje bi mogle da vam donesu kasnije napredak u poslu. Svestrani ste i vaši talenti i vaše kreacije mogu da budu jako dobro realizovani u budućem periodu. Posvetite se svom poslu i ostvarićete uspeh, bez velikih naprezanja. Za vas je samo važno da budete ono što zaista jeste i ne postoje prepreke koje ne možete savladati. Vaša mašta nikada nije zakazala.

Ljubav

Moguće je da na ljubavnom planu niste baš preterano zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Sa partnerom imate dosta nerazrešenih dilema koje vas sputavaju. Pred vama je period u kojem ćete imati velike unutrašnje borbe i biće vam potrebno vreme da sa tim izađete na kraj. Ako ste u nekoj novoj vezi veoma lako možete da dođete do prekida, zbog čestih svađa i brojnih nesigurnosti koje izazivaju nervozu. Ako ste u braku, onda ćete imati neke probleme koji vam se vraćaju iz prošlosti u odnosu sa partnerom, a koje niste na vreme rešili. Vreme je da otvoreno porazgovarate o svemu i da nađete zajendičko rešenje. Ako ćutite i trpite i ako držite stvari u sebi nećete uspeti da ostvarite harmoničan odnos. I partnera muče isti problemi, što ćete spoznati kroz otvoren i iskren razgovor. Opustite se, vodite razgovor bez tenzije.

Zdravlje

Očekuje vas period koji i na polju zdravlja može da vam donese manje tegobe. Horoskop vam nije baš dobro postavljen i velike su šanse da se nećete baš sjajno osećati. Ovo je faza u kojoj vam je osetljiv donji stomak, pa su mogući problemi sa bešikom, a kod ženskih pripadnika ovog znaka su mogući i problemi sa jajnicima, pa bi bilo dobro da se oko svega posavetujete i sa ginekologom. Ukoliko ste već imali smetnje na ovom polju treba da proverite da li vam se ponavljaju. Važne su i redovne mamografije. Generalno ove nedelje izbegavajte bilo kakve rizike na polju zdravlja i potrudite se da povedete više računa o sebi. Važno je da ne rizikujete, da se zdravo hranite kao i da vodite računa o svim merama prevencije, da reagujete na vreme. Nemojte zanemarivati male znake koji vas mogu upozoravati da se nešto dešava.

Savet

Uvek ću nastojati da sačuvam to malo što imam, jer sam premalen da zagrlim ceo svet i dobijem svešto želim.

VAGA

Posao

Pred vama je nedelja u kojoj nećete imati previše posla. Sudbina vam je na ovom polju naklonjena i pred sobom sada jednostavno nemate bilo kakva veća opterećenja. Moguće je da svoje poslovne obaveze sada lako možete da poverite i drugima, naravno, onima u koje imate poverenje. Očekuje vas period u kojem možete da budete i te kako zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Ako i postoje neki poslovni problemi lako ćete uspeti da ih rešite i da se sasvim stabilizujete. Imaćete sreće u poslovima koji se tiču edukacije, kurseva, školovanja, učenja kao i u poslovima vezanim za organizaciju zabavnih i kreativnih aktivnosti. Možete da očekujete lepu atmosferu na ovom polju. Uvek vam je bila važna  atmosfera na poslu, jer u prijatnom okruženju možete sve poslove lagano, bez napetosti da završite.

Ljubav

Lep vam je period naglašen na polju ljubavi i možete da se nadate pozitivnim preokretima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da se zbližite sa osobom prema kojoj ćete razviti duboke i iskrene emocije koje će trajati na duže staze. Već neko vreme priželjkujete susret. Ljubav će vam biti uzvraćena i vi ćete osetiti da ste istinski emotivno sigurni i srećni. Zauzeti pripadnici ovog znaka razmišljaju o deci ili planiraju već uveliko proširenje porodice. Dani su vam ispunjeni romantikom i posvećeni ste partneru. Očekuje vas faza u kojoj ćete moći da se prepustite svojim osećanjima i da iskreno u uživate. Emotivne odluke koje budete doneli će biti za vas pozitivne i značajne. Nemojte da se dvoumite mnogo i radite onako kako vi osećate da je ispravno, sve učinite povodeći se intuicijom.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem i da ćete tokom ove nedelje imati puno pozitivne energije u sebi. Prisutni su snaga, izdržljivost, kao i dobro raspoloženje koje vas prati svuda. Možete da očekujete da ćete uspeti da utičete pozitivno i na svoje okruženje. Prijaće vam umerena aktivnost, šetnja, druženje sa ljudima, ali bez preteranog forsiranja i umaranja. Važno je da u svemu nađete meru i da se ne iscrpljujete. Očekuje vas povoljan period, stabilna zdravstvena situacija i period u kojem ne biste trebali da budete opterećeni sa bilo koje strane. Potrudite se da održite stabilnost i da negujete svoje zdrave navike. Izbegavajte alkohol, cigarete i sve poroke. Takođe smanjite unos veće količine gaziranih pića. Već ste primetili da vam smeta, naročito ako ih konzumirate u večernjim časovima.

Savet

Ništa nije apsolutno tačno, ni istinito, sve zavisi od ličnog opažanja.

Posao

Moguće je da ćete imati neke neočekivane preokrete koji će vam poremetiti poslovne planove. Treba da povedete računa o mogućim poteškoćama na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj možete da imate brojne poteškoće vezane za vaše poslovno polje. Nećete moći da ostvarite neke svoje ideje. Sada je trenutak u kojem treba da se posvetite i pozabavite sa sitnim obavezama, svakodnevnim dužnostima i da ne rizikujete da ne bi imali poslovnih problema. Ako radite u poslovnom partnerstvu sa nekim, bilo bi dobro da veći deo obaveza prepustite poslovnom partneru, a vi da se malo odmorite od svega. Nije vreme za velike poteze. Više vam ne prija ni poslovno okruženje, došlo je do zasićenja i potrebna vam je promena. Pre svih poteza, odlučite se za odmor, ne donosite odluke naglo, ishitreno. Pre svih odluka, konsultujte se sa saradnikom, sa iskustvom.

NEDELJNI HOROSKOP Teška odluka pred Rakom, Bika prati besparica, Strelac pod pritiskom

Foto: Printscreen/instagram

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Sledi vam period koji može da bude promenljiv za vaše polje ljubavi. Neće vam biti sasvim lako da sa partnerom rešite sve probleme i nesuglasice koje imate. Biće vam potrebno vreme strpljenje razumevanje i odnos mora da vam se temelji i na prijateljstvu ne samo na ljubavi. Ukoliko ste slobodni, vi želite neke promene, ali ne znate ni sami uvek na koji način treba da se postavite. Možete da se nadate novim poznanstvima sredinom nedelje ako ste slobodni i možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite zanimljivu vezu. Ali pokušajte da se više oslobodite sa tom osobom kako bi je i zadržali. Pred vama je mogućnost da se prepustite jednom lepom odnosu koji bi mogao da traje ako na samom početku pokažete da ste dovoljno fleksibilni. Do sada ste imali problem sa komunikacijom, ali i svojim krutim stavom.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem će vam imunitet biti oslabljen. Nećete se osećati dobro većim delom ove nedelje. Imate osećaj kao da je došlodo pada energije. Na nervnoj bazi imate i predispozicije za nove tegobe. Moguće je da ste duži period izloženi većem stresu i da vas dosta toga muči. Potrebno vam je neko vreme da se oporavite od svih tegoba koje ste imali u prethodnom periodu. Važno vam je i da sprečite da novi problemi nastanu, jer je moguća pojava herpesa, usled nervoze, stresa, kao i smanjenog imuniteta. Problematične tačke su vam sada zglobovi, kičma, krvotok, varenje, želudac, probava. Vreme je da malo više sada mislite na sebe i svoje potrebe ali i da menjate one navike za koje već i sami znate da su nezdrave i štetne po vas. Nemojte da izbegavate redovan odlzak kod lekara i potrudite se da budete odgovorni prema sebi.

Savet

Kada neko pronađe svoj put, ne sme da se plaši. Mora biti dovoljno hrabar da pravi pogrešne korake.

STRELAC

Posao

Veoma ste jasno sebi postavili ciljeve i ne nameravate da stanete dok na poslovnom polju ne budete ostvarili sve to što ste zacrtali. Vi ćete tokom ove nedelje biti maksimalno aktivni na poslovnom planu. Težite ka napredovanju, ali i ka ostvarivanju novih poslovnih partnerstava koja bi mogla da traju na duže staze u budućnosti. Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da donesete neke ključne odluke koje će biti temelj vašeg budućeg uspeha. I sami ste sebi enigma, jer ste vrlo skloni odustajanju započetih poslova. Sada ste vrlo istrajni u tome da privedete kraju ono što ste započeli. Potrudite se da na poslu procenjujete okolnosti objektivno, realno i da budete spremni da na ovom polju ostvarite svoj maksimum. Nemojte se povoditi tuđoj proceni, jer ste na pravom putu. Imate veliki potencijal i svesni ste toga.

Ljubav

Možete da očekujete povoljnu nedelju u kojoj će vam sudbina biti naklonjena kada je u pitanju ljubavno polje. Ako imate partnera bićete mu maksimalno posvećeni i pokazaćete mu da vam je stalo do toga da ostvarite stabilizaciju u ljubavnom odnosu, kao i da dođete do bolje atmosfere. Vaš odnos je ispunjen nežnostima i razumevanjem i srećni ste zbog toga. Partneru puno dajete, ali od njega dosta i očekujete. Slobodni pripadnici ovog znaka će ostvariti novo emotivno poznanstvo sa nekom ozbiljnom osobom koja zna šta hoće. Povoljan je period za početak duže veze koja bi mogla da vam donese stabilnost i emotivnu sreću. Nemojte da se plašite emocija, prigrlite ih i uživajte u svemu što imate sa voljenom osobom. Pokažite partneru svoja osećanja, i on će biti zadovoljniji, sigurniji, a svakako i srećniji.

Zdravlje

Možete biti nešto slabijeg zdravlja tokom ovog perioda, podložni ste sada hroničnim i starim problemima. Povedite računa ako imate sklonost ka reumi, išijasu i sličnim tegobama. Kičma i leđa su vam sada takođe osetljiva tačka pa treba da izbegavate veće naprezanje, podizanje teškog tereta ili bilo kakve rizke za leđa. Posavetujte se sa vašim lekarom oko načina na koji možete da rešite ili ublažite tegobe koje vas prate. Masaža bivam neobično prijala. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično osetljivi. Druga polovina i kraj nedelje vam mogu doneti probleme sa nogama, zglobovima, cirkulacijom, venama, pa povedite računa o tome. Ako ste skloni zadržavanju viška vode u organizmu to bi takođe mogao da vam bude problem. Koristite čajeve ili lekove za izbacivanje vode. Nemojte da zanemarujete zdravlje.

Savet

Ni čuda nisu objašnjiva, ali se dešavaju onima koji u njih veruju.

NEDELJNI HOROSKOP Teška odluka pred Rakom, Bika prati besparica, Strelac pod pritiskom

Alo/Privatna arhiva

 

JARAC

Posao

Možete da očekujete da ćete uspeti da dovršite neke važne projekte, ali i da potpišete neke važne ugovore tokom ove nedelje. Iskoristite povoljan uticaj planeta koji vam je dat. Očekuje vas povoljna faza za poboljšanje finansija. Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite jako dobru zaradu u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj će vam se pozitivno pokrenuti privatni posao, a dobar je period i za nasledstvo, kredite, bilo koji vid finansijskih naknada, pomoći, pozajmica. Možete da očekujete da ćete sada rešiti neka pitanja koja će vam na duže staze biti značajna. Potrudite se da ne podležete sumnjama i strahovima, već da verujete u to što radite. Ne dozvolite da vas drugi pokolebaju. Uvek ste sumnjičavi, jer ne volite rizik, uvek idete na sigurnu varijantu. Nakon dobrog poslovnog koraka stičete veću sigurnost, pa ćete biti agilniji u narednim projektima.

Ljubav

Možete da očekujete nedelju u kojoj ćete na polju ljubavi biti veoma razigrani i aktivni. Osetićete spremnost da osećanja stavite na prvo mesto i da budete posvećeni partneru. Dobra je nedelja i ako ste slobodni. Nova osoba u vaš život ulazi spontano, komunikacija je na početku prijateljska, opuštena, nonšalantna i primećujete da pored te osobe možete da budete  iskreni i to vam prija. Korak po korak ostvarujete sve bolji odnos i na kraju dolazite do početka veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Ako već imate partnera onda ćete uspeti da rešite neke manje probleme koje ste imali ranije. Neki postupci partnera, koji su naglašeni u zadnje vreme, vam ne prijaju. Kompromis je jako važan za ljubav. Ako smanjite tvrdoglavost i ponos, vas dvoje kao par možete da opstanete i da budete srećni zajedno.

Zdravlje

Nije vam preterano povoljan period za zdravlje, pa možete da budete skloni brojnim tegobama. Početkom nedelje su kod vas mogući neki manji problemi vezani za urogenitalni trakt, probleme sa upalama, infekcijama u tom predelu, probleme sa bubrezima i mokraćnim putevima. Ove nedelje vam je osetljiva tačka i jetra pa bi trebali da izbegavajte unos masne hrane, alkohola, bilo kakvih toksina, jer je moguće da vam je telo preopterećeno teškim i lošim materijama. Potrebna vam je detoksikacija organizma koja će vam pomoći da se bolje osećate i da se oslobodite svih nakupljenih loših i štetnih materija. Posavetujte se sa vašim lekarom koji može da vam da adekvatna savete na polju zdravlja. Svakako morate obratiti pažnju na ishranu, unosite veće količine vode, kako bi ste iz sebe izbacili toksične materije.

Savet

Jednostavne stvari uvek deluju suviše komplikovano.

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas povoljna nedelja u kojoj možete da realizujete veći deo svojih planova. Pred vama je period koji vam može doneti ozbiljne poslove ili veću pomoć iz inostranstva. Ako planirate prekid nekog ugovora ili partnerstva, veoma lako ćete naći novu mogućnost za zaradu ili novu opciju za saradnju koja vam donosi i nove prilive na polju finansija. Sada vas očekuju pozitivne promene. Očekujte poslovnu ponudu, koju teško da možete da odbijete, jer ste svesni, da ona ne samo da donosi trenutni napredak, bolje finansije, već i u budućnosti možete očekivati dobro poslovanje. Pokušajte da prevaziđete strah koji imate od nepoznatog i slobodno se upustite u manje poslovne rizike, koji bi mogli da vam donesu značajno poboljšanje poslovne situacije. Potrudite se da budete posvećeni poslu i dobro organizovani.

Ljubav

Očekuje vas jako dobra nedelja u kojoj ćete biti  maksimalno posvećeni polju ljubavi. Pogotovo ako imate partnera, možete da budete srećni i ispunjeni. Planirate zajednički odmor, odlazak na neku dalju destinaciju. Ovo je povoljna faza za početak zajednice, braka, ali i za početak nove veze i zaljubljivanje. Ako ste slobodni, možete da očekujete da ćete naći osobu koja će vas jako privući. Upoznajete se nekako neplanirano i spontano i jedno prema drugome primećujete osećanja već na samom početku kontakta. Susret je koban za oboje, toga ćete biti vrlo svesni. Prepustite se svojim osećanjima i nećete zažaliti. Možete da očekujete da ćete se konačno nakon dužeg vremena osećati zadovoljno i ispunjeno na ovom polju. Ukoliko imate ozbiljnije planove sa partnerom sudbina će da vas podrži da biste ih i ostvarili.

Zdravlje

Pred vama je faza u kojoj ćete imati dobro stanje na polju zdravlja. Generalno vas očekuju pozitivne okolnosti u kojima ćete biti zadovoljni. Imaćete sasvim dovoljno energije za sve. Prijaće vam bavljenje sportom, veća fizička aktivnost, češći izlasci i druženje sa ljudima kao i mogućnost da budete u pokretu. Ova faza vam je jako povoljna na svim poljima i trebali biste maksimalno da je iskoristite kako bi ostvarili svoj pun potencijal. Fizički i psihički ste u dobroj formi, zadovoljni ste sobom ali i okolnostima koje vas okružuju. Važno je da budete dobro organizovani i da poštujete zdrave navike i zdrav stil života kako bi na duže staze održali pozitivno stanje kod sebe. Prija vam lakša relaksacija, pa se za vreme ovih letnji meseci opredelite za plivanje i boravak pored vode. Moguća je iritacija kože, kao posledica reakcije na alergene.

Savet

Proučavamo ono što ne vidimo, a ne vidimo uvek ono što postoji.

RIBE

Posao

Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite ozbiljnu promenu statusa, napredovanje, da dođete do boljeg položaja na poslu ako se budete dovoljno potrudili. Ozbiljno ste prihvaćeni i poštovani ste u svom poslovnom okruženju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve ono što sebi zacrtate. Polako izlazite iz stanja stagnacije u kojem ste bili, vraća vam se energija i odlučnost postepeno. Ova faza vam nije povoljna za daleka putovanja ili odlazak u inostranstvo, pa za sada pokušajte da izbegnete takve planove. Posvetite se svom poslu i gledajte da sporne smetnje do detalja i na vreme rešavate. Ne odlažite rešavanje postavljenih projekata, pokušajte da ih završite na vreme, kako kasnije ne biste imali problema. Iz iskustva vam je poznato da uvek mogu iskrsnuti nenadani problemi, koji mogu odložiti završetak poslova na vreme.

Ljubav

Moguće je da se malo dosađujete kada je u pitanju ljubav. Sve ukazuje na usporenu situaciju bez većih promena, pogotovo početkom nedelje. Nije vam povoljan period za početak veze generalno i moguće je da i vi sami delujete malo nezainteresovano sada prema suprotnom polu. Zapravo, niste sigurni šta zapravo želite od partnera, naročito ako postoje osobine koje vam se ne dopadaju. Ako ste u vezi onda ćete sa partnerom neke stvari isterati uspeti da rešite. Ako ste u braku, imate zajedničke teme vezane za finansije i posao pa sa partnerom pravite važne planove po pitanju zajedničke budućnosti. Jedno drugome podržavate ambicije. Ako planirate zajednički posao sa voljenom osobom jedno drugome ćete biti dobra podrška i uspećete da ostvarite zajednički uspeh. Moguće je da imate slične poglede na svet i ciljeve kao vaš partner.

Zdravlje

Moguće je da nećete imati neke konkretne ozbiljnije probleme ove nedelje, ali ćete se osećati malaksalo, bezvoljno, bez energije. Meteoropata ste, upravo zahvaljujući ovim temperaturnim razlikama, možete osetiti promene, neraspoloženje, kao i malaksalost. Ovo je faza u kojoj vam je san od jako velikog značaja i najvažnije je da date sebi vremena za odmor. Nemojte da iscrpljujete svoje telo van krajnjih granica i naučite kada treba malo da prikočite. Nepovoljna je faza za bilo kakvu veću fizičku aktivnost. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se regenerišete ako se budete posvetili sebi i svojim potrebama. Oko svega što vas muči treba da se posavetujete sa vašim lekarom. Nemojte da izbegavate odlazak na redovne preglede. Potrudite se i da ojačate svoju krvnu sliku i da malo popravite ishranu.

Savet

Sledi puteve svog srca i želje svojih očiju, svestan da će ti Bog zatražiti račun.                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading