Ne ulaze tako lako u vezu: Četiri horoskopska znaka najviše vole da budu solo
Foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci su previše prevrtljivi, vrući pa hladni, za ozbiljnu vezu. Svatko ko poznaje osobnost Blizanaca shvatiće da ovom horoskopskom znaku ne ide uvek dobro u dugotrajnim vezama. To ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno smatraju da je ležernim i nekomplikovanim odnosima lakše upravljati. Ovaj znak brzo prelazi s vrućeg na hladno i suprotno, čega su i sami svesni pa vole započeti vezu samo ako su uvereni da će uspeti.

Strelac

Strelac želi zadržati svoju slobodu. On se ne boji obvezati, ali će to učiniti samo ako veruju da bi to mogao biti 'onaj pravi'. Život im je prilično bezbrižan kada su samci pa se boje novih partnera koji pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše posesivno. Potajno žele veze, iako to možda ne pokazuju, ali samo ako partner deli iste interese i hobije kao i oni.

Vodolija

Pripadnik ovog znaka je vrlo zahtevan u vezi. Najnezavisniji znak Zodijaka, Vodolija vrlo rado radi po svome. Iako su jedni od najsaosećajnijih i najbrižnijih ljudi, jednako su im potrebna razdoblja mira i opuštenosti u kojima mogu negovati svoje ideje i misli. Treba im netko ko ih potpuno razume i deli njihovu viziju sveta koja je vrlo komplikovana.

Ribe

Ribe su previše nesigurne da bi se zaljubile. Njihova osobnost razlikuje se od ostalih znakova na ovom popisu, jer one zahtevaju brigu i pažnju kako bi se osećale cenjeno. One su više nego sretne što mogu pokazati naklonost i predanost, ali se takođe prilično lako i slome. Od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do pretvaranja malog komentara u ogromnu kritiku u svom umu, Ribe često traže vlastiti izlaz iz veze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading