HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. JUN Lavove očekuje burna ljubavna romansa, Vodolije na meti spletkaroša, Ribe bi mogle da pretrpe gubitak
Shuterstoock

OVAN

Posao: U najavi je prilika preko koje možete da završite projekat na kojem ste započeli da radite. Postoji mogućnost vanrednog izvora novca. Očekuje vas uspeh u kreativnim zanimanjima i prosveti. Iznenadno putovanje, koje će vam doneti uspeh u poslovnim krugovima.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera mogu dovesti do stvaranja distance između vas. Potrudite se da što pre o tome porazgovarate i promenite to da ne bi došlo do daljeg otuđenja. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko posla. 

Zdravlje: Učestala migrena.

BIK

Posao: Ovaj period će vam doneti mnogo pozitivne energije. Akcenat će biti na poboljšanju u međuljudskim odnosima, kao i sa nadređenima. Konačno očekujte i deblokadu finansija. Bićete opušteniji, spremniji da se uhvatite u koštac sa problemima, kao i njihovom rešavanju.

Ljubav:  Bikovi koji su u vezi mogu da prođu kroz nesuglasice u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi su veoma različiti i to donosi konflikte između vas. Pa ipak, sukobi i rasprave biće kratkog daha. Ubrzo će  uslediti stabilizacija.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte gazirana pića.

BLIZANCI

Posao: Tokom ovog perioda uspećete da završite započete poslove i da razgovore o saradnji privedete kraju. Retrogradni Merkur vam je u prethodnom periodu stvorio i finansijsku blokadu, a sada konačno možete da počnete da ostvarujete najvažnije poslovne ciljeve.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi imaju priliku da izglade svoje odnose s partnerom. Vaš partner je na momente počeo da sumnja u vas, ali ste se vi potrudili i stvari promenili nabolje. Početak stalne etape u vašem odnosu.

Zdravlje: Probavne smetnje. Opteretili ste želudac teško svarljivom hranom.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. JUN Lavove očekuje burna ljubavna romansa, Vodolije na meti spletkaroša, Ribe bi mogle da pretrpe gubitak

Foto: pexels.com

 

RAK

Posao: Merkur je krenuo direktno, a to za vas izbacuje u prvi plan finansijska pitanja. Stvari koje ste samo započeli, pa morali da ostavite, sada ćete biti u situaciji da nastavite. Ovaj period vam najavljuje češća putovanja i veći priliv novca. Vaši poslovni odnosi postaju sve bolji..

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu konačno da priđu osobi koja im se već dugo dopada. S tom osobom je moguća veza. Rakovi u braku mogu imati kratkotrajne nesuglasice, ali će im poći za rukom da ostvare zajednički poduhvat.

Zdravlje: Više se krećite, postali ste vrlo statični.

 

LAV

Posao:  Planetarni aspekti vam donose dodatnu energiju i elan u sprovođenju ciljeva. Uprkos diplomatskom stavu, u prethodnom periodu je moglo doći do pogoršanja međuljudskih odnosa na poslu. Međutim, nakon nekih promena u timu zaposlenih, stvari sada kreću uzlaznom putanjom. Rešenje je upravo bilo u promeni članova tima.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi mogu imati intenzivan društveni život početkom meseca. Često ćete izlaziti, a vaši odnosi će biti sve bolji i bolji. Slobodne Lavove očekuje burna ljubavna romansa na nekom putovanju.

Zdravlje: Tahikardija.

DEVICA

Posao:  Direktno kretanje Merkura može vam deblokirati finansijska sredstva. S druge strane, vaša poslovna komunikacija može da se odvija daleko lagodnije i bez zastoja. Device očekuje uspeh u pogledu profesionalnog usavršavanja, ali i ako se bave kreativnim zanimanjima. Finansije se popravljaju.

Ljubav: Prioritet predstavlja to da zauzmete drugačiji stav prema partneru, da se postavite na pravi način. U suprotnom, stvari mogu da izmaknu kontroli i da vode u pravcu raskida. Neophodan je iskren razgovor.

Zdravlje: Nervozni ste, a to izaziva osećaj mučnine u želucu.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. JUN Lavove očekuje burna ljubavna romansa, Vodolije na meti spletkaroša, Ribe bi mogle da pretrpe gubitak

Shuterstoock

 

VAGA

Posao: Vage koje se bave komunikacijama ili trgovinom očekuje poseban uspeh u ovom periodu. Od ključnog je značaja da što više primenite svoje inventivne ideje i sprovedete neophodne promene u načinu poslovanja. To će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da imaju brojne prilike za to da pronađu svoju srodnu dušu. Postoji velika mogućnost da započnete vezu sa osobom koju znate preko posla. Vage koje su u vezi prolaze kroz fazu stabilizacije i daljeg zbližavanja.

Zdravlje: Vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period će vam doneti pozitivan ishod pregovora sa inostranstvom. To vam može doneti veliki uspeh na dugoročnom nivou. Nezaposlene Škorpije mogu dobiti dobru poslovnu ponudu za honorarnu saradnju, ali će mnogo toga zavisiti od njihove prezentacije.

Ljubav: Rešili ste da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se već dugo dopada, a s kojom ste se do sada viđali samo u okolnostima koje vam nisu dopuštale da načinite onaj najbitniji prvi korak. Budite uporni i uslediće novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Veliki broj planeta u Lavu stavlja akcenat na vaše polje obrazovanja i stručnog usavršavanja, pa će to biti okosnica dešavanja u ovom periodu. Doći će do izražaja vaš visok profesionalni nivo i kvalitet u obavljanju radnih zadataka. To će vam doneti uvažavanje od strane saradnika i nadređenih.

Ljubav: Vi ste duša zabave gde god se pojavite, a vaš smisao za humor stvara vam posebnu reputaciju u društvu kao glavnog aktera zabave. Slobodni Strelčevi danas mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Povišena temperatura, prehlada.

JARAC

Posao: Veoma važan period što se tiče novog početka na poslovnom planu budući da se nalazite na pragu nove saradnje. Iskoristite ovaj period da dobro osmislite strategiju. Očekuje vas susret s osobama koje vam mogu pomoći u polaganju temelja novog poslovanja. 

Ljubav: Slobodnim Jarčevima predstoji novo poznanstvo, prilika da promene svoj status. Moguća je ljubav na prvi pogled, i to na nekom društvenom skupu. Jarčevi koji su u vezi mogu proći kroz krizni period. Započeti razgovor s partnerom može se pretvoriti u žučnu raspravu.

Zdravlje: Ekcem ne smete zapustiti.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. JUN Lavove očekuje burna ljubavna romansa, Vodolije na meti spletkaroša, Ribe bi mogle da pretrpe gubitak

Foto: pexels.com

 

VODOLIJA

Posao: Vodolije očekuje primamljiva poslovna ponuda iz inostranstva ili šansa za dodatni izvor prihoda. Vodolije bi u ovom periodu trebalo da izbegavaju manipulativne osobe jer neke njihove reči mogu biti pogrešno shvaćene i okrenute protiv njih.

Ljubav: Između vas i partnera se povremeno javljaju razmirice, ali će jedan konstruktivan razgovor srediti sve probleme. Sledi period stabilizacije. Slobodnim Vodolijama predstoji novo poznanstvo sa veoma zanimljivom, pa čak i pomalo ekscentričnom osobom koju mogu upoznati na putovanju.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

RIBE

Posao: Komplikovani pregovori sa saradnicima iz inostranstva mogu vas dovesti u dilemu. Uprkos tome, posvetite se tome da raspravite sve detalje. U suprotnom slučaju, mogli biste da pretrpite gubitak. Oprez sa rizičnim investicijama.           

Ljubav: Dinamičan period na ljubavnom planu donosi vam vaše novo poznanstvo sa osobom u znaku Device. Slobodne Ribe mogu početi novo ljubavno poglavlje. Ukoliko vam se dopada neka osoba na poslu, moguća je uzbudljiva avantura. Ribe koje su u vezi, planiraju zajedničko putovanje.

Zdravlje: Osetljivost stomaka, smanjite obroke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading