HOROSKOP ZA 8. JUN Blizance očekuje poslovni uspeh, Vaga kreće u nove ljubavne pobede, a Ovan će imati problema sa glavoboljom!
Alo/Privatna arhiva

OVAN

Posao: Nepovoljan aspekt nalaže vam da budete obazrivi u pregovorima sa poslovnim partnerima. Ovaj vid energije se može manifestovati u vidu teških pregovora ili nedovoljno preciznih formulacija koje bi mogle dovesti do nesporazuma.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje burna ljubavna avantura zasnovana više na fizičkoj privlačnosti. Međutim, partner može da se ponaša nedosledno i da jednostavno ne znate na čemu ste sa njim. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz period bliskosti i razumevanja.

Zdravlje: Glavobolja, koja može biti i posledica visokog pritiska.

BIK

Posao: Bikove koji se bave uslužnim delatnostima, ugostiteljstvom ili trgovinom očekuju natprosečni rezultati. Finansijski uspeh najviše očekuje one u kreativnim zanimanjima, dizajnu i trgovinu. Oprezno upravljajte novcem, jer su mogući neočekivani troškovi.

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje početak veze sa osobom za koju će od prvog trenutka imati osećaj da je ona prava. Lep i romantičan period sve većeg zbližavanja. Bikovi koji su u vezi žele da uvedu neke nove elemente u svoju vezu, jer im nedostaje prvobitni zanos.

Zdravlje: Osetljivost grla.

BLIZANCI

Posao: Možete da očekujete uspeh u poslovnoj komunikaciji i oblastima koje podrazumevaju ispoljavanje kreativnosti i predstavljanje inovativnih ideja. Poseban uspeh očekuje Blizance u kreativnim zanimanjima, kao što je dizajn. Pred vama je finansijski uspešan period.

Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera u ovom periodu može na momente da stvori veoma napetu atmosferu između vas. Neophodan je otvoren razgovor kako biste prevazišli dalje udaljavanje. Slobodne Blizance očekuje zanimljivo poznanstvo na putovanju.

Zdravlje: Više se krećite, olenjili ste se!

RAK

Posao: U ovom periodu budite oprezni sa investicijama. Neće biti sve onako kako vam se u prvi mah može učiniti. Finansijski rizik postoji zato što neke uplate mogu kasniti, a to može doneti problem s daljim razvojem poslovanja.

Ljubav: Osećate da se između vas i partnera stvorio jaz i da svako živi u svom svetu. Neophodno je da to na vreme rešite. U suprotnom, može doći do daljeg komplikovanja situacije između vas. Slobodne Rakove očekuje novo ljubavno poglavlje. Pa ipak, partner se može ponašati nedosledno, pa je moguća dilema.

Zdravlje: Pojačan stres.

LAV

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u odmerenom pristupu u poslovnoj komunikaciji i jednoj posebnoj tajanstvenosti, koja podrazumeva da svoje poslovne tajne skrivate od konkurencije. Postoji mogućnost konflikta između vas i ljudi na visokim položajima.

Ljubav: Romantičan period za slobodne Lavove, jer će upoznati osobu u koju se s vremenom mogu zaljubiti. Ovaj period prolazi u znaku romantičnih i strastvenih ljubavnih sastanaka. Lavove koji su u vezi očekuje period sklada i harmonije u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

DEVICA

Posao: Device prolaze kroz jednu poslovnu transformaciju, a pre svega, poslovnim usavršavanjem i mogućom preorijentacijom na neku drugu oblast mogu načiniti veliki zaokret u karijeri. Uspeh vam predstoji u uslužnim delatnostima i u okviru mode i dizajna.

Ljubav: Period nesuglasica između vas i partnera, a pre svega što se tiče vizije vaše zajedničke budućnosti. Zamerate partneru što nema razumevanja za vaše poslovne obaveze i ambicije. Slobodne Device mogu da se zaljube u osobu koja im je na neki način nepristupačna.

Zdravlje: Na vas utiču vremenske prilike.

VAGA

Posao: Akcenat tokom ovog perioda je na saradnji sa inostranstvom, kao i mogućnosti da radite dva posla istovremeno. To će se odlično odraziti na vaš finansijski plan, koji bi trebalo da se unapredi tokom ovog perioda. Naravno, mnogo toga će zavisiti od vaših poteza.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se zaljube u osobu s kojom poslovno sarađuju. Vrlo brzo će se uspostaviti obostrana naklonost, tako da će pred vama biti jedan izuzetno lep i romantičan period. Vage koje su u vezi prolaze kroz period u kojem vladaju razumevanje i međusobno poštovanje.

Zdravlje: Upala srčane maramice.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period je veoma povoljan što se tiče finansijskog plana. Pozitivna energija utiče na vaše polje prometa i donosi vam povećan obim posla. Uprkos tome, trebalo bi da budete oprezni sa rizičnim ulaganjem i odlukama koje u sebi sadrže neizvesnost.

Ljubav: Period harmonije između vas i partnera, kojem će doprineti i ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom koju mogu upoznati preko prijatelja ili na nekom društvenom skupu. Ta veza se može pretvoriti u nešto mnogo više.

Zdravlje: Pad imuniteta.

STRELAC

Posao: Ovaj period je karakterističan po naglašenoj dinamici poslovnih sastanaka i susreta. Očekuje uspeh sve one Strelčeve koji se bave marketingom, koji javno nastupaju i imaju kontakte s medijima. Finansijski uspešan period.

Ljubav: Ovaj period mogu obeležiti brojne nesuglasice s partnerom, pa su moguće česte rasprave, pa čak i svađe oko sitnica. Situacija će zahtevati kompromis, a u suprotnom može

doći do trajnog udaljavanja između vas. Strelčevi koji su u slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Devijacija nosa, otežano disanje.

JARAC

Posao: Ovaj period će vam doneti poseban uspeh ako se bavite uslužnim delatnostima, dizajnom, modom ili ako radite u kozmetičkim salonima. Period može da bude problematičan gledano iz ugla vašeg odnosa sa nadređenima, a tu je potreban oprez.

Ljubav: Slobodnim Jarčevima predstoji ljubav na prvi pogled. Poznanstvo može da se odigra na nekom društvenom skupu ili preko prijatelja. Ova burna ljubavna veza pokazaće posebne kvalitete i može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije. Jarčevi koji su u vezi prolaze kroz period uzajamnog razumevanja.

Zdravlje: Opstipacija creva.

VODOLIJA

Posao: Planetarni aspekti će oživeti vašu kreativnost i originalne ideje, pa vas očekuje uspeh u oblastima kao što su zabava, rad sa decom, estrada i uopšte u svim kreativnim zanimanjima. Uspeh vam takođe predstoji ako se bavite pisanjem.

Ljubav: Ovaj period nije povoljan na ljubavnom planu i doneće vam brojne nesuglasice u odnosu s partnerom. Vaši stavovi što se tiče zajedničkog poduhvata potpuno će se razlikovati, pa će biti neophodan kompromis. Slobodne Vodolije mogu da započnu vezu s nekom osobom koja im se neće potpuno svideti.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

RIBE

Posao: Ovaj period obeležiće završetak rada na jednom dugoročnom projektu. To će vas ispuniti ponosom, a zadovoljstvo će vam doneti i značajno unapređenje finansijske situacije. Ubrzo vas očekuje nov projekat, ali oko toga može da bude sporan izuzetno kratak rok.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera obeležiće ovaj period. Vaši stavovi oko bitnih pitanja potpuno se razlikuju, pa može doći i do trajnog distanciranja u okviru vašeg odnosa. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu, ali se posle mogu razočarati

Zdravlje: Problemi sa kožom, iritacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading