Vešti u obmani: Ovi pripadnici Zodijaka najbolje lažu
Foto: Shutterstock

Bik

Evo dobrih vesti: Od svih znakova na ovoj listi, Bikovi najređe lažu. Loše vesti? Takođe je najverovatnije da će, kada to urade, ostati pri svojoj priči do gorkog kraja.

– Bikom vlada druga kuća vrednosti, što znači da im je moral neverovatno važan. Međutim, ako Bik veruje da će mu laganje pomoći da postigne cilj, nema problema s tim da s vremena na vreme slaže – kaže astrolog Loren Eš.

Ipak, pazite: Ako ih ulovite u laži, Bikovi će ‘poricati, osporavati, negirati’. Dakle, ako ste spremni da se suočite se s njima, pobrinite se da imate dokaze.

Škorpija

Kao i s Bikom, ako odlučite da se suočite sa Škorpijom, bolje da ste spremni i puni neosporivih dokaza.

– Veliki uticaj koji imaju na ljude im omogućava da kažu tačno ono što drugi žele da čuju – kaže Loren.

Budući da često imaju ‘divnu spoljašnjost’, Škorpije mogu da budu šarmeri koji ‘znaju da iskoriste reči i lukavstvo kako bi se približili željenom cilju’.

Rak

Poznati kao emotivni i nežni znak, Rakovi mogu da iskoriste te karakteristike u svoju korist.

– Niko ne zna kako da isplete srceparajuću priču kao Rak. Njihova majčinska intuicija može da postane oružje u ratu rečima –  objašnjava Loren.

Kad su sterani u ugao s istinom, Rakovi će često izbegavati da priznaju krivicu ili će se čak odlučiti i na verbalni napad kako bi preusmerili tok razgovora.

Lav

Nije tajna da Lavovi vole da pričaju. Njihova dramatičnost im daje prednost pred drugim znakovima u sposobnosti pripovedanja. Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod uticajem fiksne vatrene energije bi ‘radije laž ispričao sto puta kako bi zaštitio svoj ego nego priznao da je uhvaćen u laži’. Zato pripremite svoje detektore laži.

– Kad jednom odluče da slažu, uložiće svu svoju energiju u oživljavanje svoje verzije istine – kaže Loren.

Devica

Neka vas Devica ne zavara. Da, zemljani znak često leti ispod radara, ali prema Eš, Devica je lukava i verovatno najbolja u laganju od svih znakova.

– Ono što Devicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i njihova sposobnost brzog razmišljanja na nogama – kaže ona.

Device su jednako dobre u izmišljanju, ali i otkrivanju laži kod drugih ljudi.

Blizanci

I, najveći lažljivac od svih su: Blizanci, za koje se stalno govori da su dvolični. A budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su ‘blagoslovljeni darom brbljanja’, što znači da su uglađeni govornici.

– Oni znaju da prilagode svoje reči tako da odgovaraju svakoj situaciji, ili ako situacija to zahteva, glume ‘đavoljeg advokata’ – kaže Loren.

Uz to, Blizanci nisu nužno skloni laganju, ali kada to urade, činjenice i fikcija će se spojiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading