HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. MAJ Blizancima se situacija na poslu komplikuje, nerazumevanje i nesuglasice u vezi imaće Lav, Jarac će se zaljubiti na prvi pogled
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

Posao: Osećate se odlučnijim i motivisanijim da ostvarite najviši cilj. To će vam dodatnu hrabrost da uđete u poslovni rizik, koji će vam se ovog puta višestruko isplatiti. Važno je da se sada ne pokolebate, sada kada ste već nadomak cilja. Držite se prvobitnog plana.

Ljubav: U ovom periodu nastupa stabilizacija vašeg odnosa s partnerom. Uspešno ćete prevazići ranije nesuglasice i krenuti putem uzajamnog razumevanja i podrške. Slobodne Ovnove očekuje zbližavanje sa veoma zanimljivom osobom koju poznaju preko posla. 

Zdravlje: Glavobolja i variranje pritiska.

BIK

Posao: Ovaj period obeležiće značajno unapređenje na finansijskom planu. Zahvaljujući dobro osmišljenim poslovnim potezima, proširićete krug poslovnih saradnika. To će za posledicu imati povećan obim posla, kao i pojačan promet novca. 

Ljubav: Nepovoljan aspekt može loše da se odrazi na kvalitet vaše komunikacije s partnerom. To neće drastično pogoršati vaš odnos, ali može stvoriti atmosferu nesporazuma. Biće neophodan kompromis. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja.  

Zdravlje: Odrecite se alkoholnih pića, loše deluju na vaš organizam.

BLIZANCI

Posao: Retrogradni Merkur nastavlja da vas iskušava, posebno kad je strpljenje u pitanju, budući da može da uspori dinamiku vašeg poslovanja i iskomplikuje pitanja vezana za administrativni deo posla. Uprkos tome, improvizacijom ćete prevazići potencijalne prepreke.  

Ljubav: Ovaj period obeležiće naizmenični periodi sunca i oblaka između vas i partnera. Povremeno možete da se osetite neshvaćenim od strane partnera, a ono što vas posebno iritira jeste nepoverenje, koje vaš partner ovog puta može ispoljiti.  

Zdravlje: Učestao, uporan kašalj, uradite snimak pluća.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. MAJ Blizancima se situacija na poslu komplikuje, nerazumevanje i nesuglasice u vezi imaće Lav, Jarac će se zaljubiti na prvi pogled

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Boravak određenih planeta uvašem polju poslovne saradnje i organizacije donosi nešto radikalno novo. Bilo da je reč o radu na novom projektu ili novom timu saradnika, biće neophodno dodatno prilagođavanje. Sunce boravi u vašem polju karijere, a to će vam uliti dodatni elan i odličan osećaj za pravac delovanja.

Ljubav: Slobodnim Rakovima predstoji početak veze s osobom koju mogu upoznati preko posla. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz period većeg razumevanja i provodiće daleko više vremena s partnerom i u krugu porodice.  

Zdravlje: Probavne smetnje.

LAV

Posao: Negativni aspekti u vašem polju karijere mogu da uzrokuju poteškoće u saradnji s nekim poslovnim saradnicima. Da biste uspešno nastavili saradnju, neko od vas će morati da načini ustupak. Ne preporučuju vam se rizične investicije, posebno ne sa novim saradnicima.

Ljubav: Nepovoljni aspekt mogu da donese negativnu atmosferu između vas i partnera. Osećate se neshvaćenim i kao da ste potpuni stranci. Neophodan je kompromis. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednom Vodolijom ili Vagom.    

Zdravlje: Aritmija, obratite se kardiologu radi terapije.

DEVICA

Posao: Poseban uspeh očekuje Device koje se bave prosvetom, zdravstvom ili kreativnim zanimanjima. Povoljan aspekt ukazuje na uspešnu saradnju sa inostranstvom ili na veliki napredak u karijeri kroz stručno usavršavanje. Retrogradni Merkur može da uspori tempo vašeg poslovanja, ali ćete to ubrzo prevazići.

Ljubav: Slobodne Device mogu da se zbliže sa osobom koju su upoznali preko posla. Moguć je početak ljubavne veze. Device koje su u vezi očekuje uglavnom harmoničan period u odnos s partnerom.     

Zdravlje: Probavne tegobe. Bazirali ste se na brzu hranu.

VAGA

Posao: Obazrivo upravljajte novcem, jer postoji mogućnost zastoja i nepredviđenog spleta okolnosti. Nepovoljan aspekt otežava komunikaciju na poslu i može da vam donese neprijatnosti u vidu rasprave sa nadređenima ili konfliktne situacije s kolegom.  

Ljubav: Ovaj period može da obeleži kriza poverenja koju na svojoj koži možete da osetite u vidu ljubomornih scena od strane partnera.  Iskrenim razgovorom uspećete da prevaziđete taj problem. Slobodne Vage mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu na nekoj zabavi.     

Zdravlje: Lakša upala grla, suv kašalj.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. MAJ Blizancima se situacija na poslu komplikuje, nerazumevanje i nesuglasice u vezi imaće Lav, Jarac će se zaljubiti na prvi pogled

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao: Planete u polju komunikacije mogu da vam donesu proširenje kruga saradnika i bitno nove elemente u vašem poslovanju. Poseban uspeh vas očekuje u oblasti uslužnih delatnosti i rada sa klijentima. Možete proširiti delokrug dosadašnjih radnih aktivnosti.

Ljubav: Ovaj period može da obeleži obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značilo u prošlosti. Međutim, ubrzo nakon vašeg susreta, u vama može da se javi stara dilema, da li će vas možda ponovo nečim razočarati. Sačekajte da vam to pokaže vreme.  

Zdravlje: Slaba peristaltika creva.

STRELAC

Posao: Postojeći aspekti ukazuju na promene u vašem polju poslovanja, a to vam može doneti bitno nove elemente u radnom okruženju. Nova tehnologija poslovanja i nove metode samo su jedan od nekih tih elemenata. Ukoliko nameravate da započnete privatni biznis, ovaj period je odličan za pripremu i organizaciju. 

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prožima atmosfera harmonije. Mnogo više vremena ćete posvetiti jedno drugome i to će bitno unaprediti kvalitet vaše veze. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla.   

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

JARAC

Posao: Retrogradni Merkur može kod vas da stvori nerealna očekivanja ili procenu u okviru jedne poslovne saradnje. Zato je neophodno da što se tiče nove poslovne saradnje donosite odluke na kolektivnom nivou. Obnavljanje jedne stare saradnje može takođe da obeleži ovaj period.  

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period krize, jer previše vremena posećujete poslovnim obavezama. Pronađite vreme da to popravite. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu Škorpiju ili Devicu.  

Zdravlje: Suvoća kože, nedovoljan unos vode, tečnosti.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. MAJ Blizancima se situacija na poslu komplikuje, nerazumevanje i nesuglasice u vezi imaće Lav, Jarac će se zaljubiti na prvi pogled

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao: Glavni izazov je da realno procenite situaciju na finansijskom planu. Retrogradni Merkur može da vam donese nerealnu procenu što se tiče neke rizične investicije. Zato je savet da sačekate bolji trenutak i da se sada više posvetite analizi i pripremama za rad na novom projektu.  

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu krize u kojoj dominiraju nesuglasice i manjak poverenja. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava i to preko prijatelja.  

Zdravlje: Teško podnosite visoke temperature, kao i nagle promene vremena.

RIBE

Posao: Očekujte proširenje kruga saradnika i povećan obim posla. Posebno uspeh očekuje Ribe  koje se bave uslužnim delatnostima ili nekim kreativnim zanimanjem. Očekuje vas značajno unapređenje finansija zahvaljujući inovativnim idejama.  

Ljubav: Problematičan period u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi i stavovi partnera radikalno se razlikuju. Situacija zahteva prilagođavanje. Slobodne Ribe mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu neodoljivu Devicu ili Škorpiju.   

Zdravlje:  Odrecite se kolača i torti, bilo koje vrste slatkiša, kako vam se kilogrami ne bi gomilali.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

28.05.2022 08:47

Ajda onda navrati poslepodne,i da provedemo noc zajedno 😉 Vec sam umoran od cekanje,pa sta bice,bice.Bas me interesira koja si ti osoba! 🤔🤗🙋‍♂️🦂

SKORPION - AUSTRIA

28.05.2022 11:31

Navrati,imacemo romanticno vecero u restoranu.Zajedno cemo provesti romanticno noc/vikend 😉Ako zelis🤔🤔🤔🙋‍♂️🤗🦂😘