Pravi rasipnici: Neki pripadnici Zodijaka obožavaju da troše novac
Foto: Freepik

VAGA

Vaga zaista živi kao da je svaki dan poslednji kada su radnje otvorene. Ovaj delikatni vazdušni znak uvek se stara da bude šik i elegantan, graciozno naglašavajući najnovije modne trendove. Vagama dominira planeta lepote, Venera, i one odmah prepoznaju kvalitet, dok im nije problem da postanu rasipnici da dobiju nešto što će trajati. Jednostavno, njihova slaba tačka je što ulažu u nekoliko ovih „dobrih investicija“. Njihova potrošačka filozofija je prilično sažeta u motu "Moraš potrošiti da bi zaradio novac"!

STRELAC

Strelac bi se mogao opisati kao vrhunski sanjar zodijaka. Ovim vatrenim, strastvenim znakom vlada planeta ekspanzije, Jupiter. I pošto je generalno neustrašiv, neće razmišljati da sebi rezerviše putovanje i otputuje na primer u Norvešku.  Steći će prijatelje gde god da dođe. Nije ga briga za novac, niti će oklevati da proba sve slatkiše poslužene u skupom restoranu. Međutim, uprkos svojim preterivanjama i fantazijama, finansijska sigurnost je uvek prioritet za Strelca. I to je jedan od razloga zašto je ambiciozan. On voli da zarađuje da bi mogao da troši!

Ribe

Ribe više od ikoga osećaju koliko je život težak i ponekad je najlakše rešenje za loš dan „potrošačka terapija“. Ribe su generalno uzbuđene, kako svojim vrednostima, tako i imovinom, i ako nisu oprezne, mogu bukvalno da isprazne svoj račun, a da to i ne primete. Pošto pripadaju promenljivim znacima, vole da menjaju stvari i stoga investicije koje naprave ove nedelje možda neće imati smisla sledeće. „Zašto sam kupio ovu traku za trčanje?“ "Da, mislio sam da je to dobra ideja!"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading