Bolje da ne znate što pretražuju na INTERNETU: Ovi HOROSKOPSKI znakovi bi vas šokirali svojim IZBORIMA!

Vesti 27.05.2022 22:34 0

Ovi zvezdani znaci zaista veruju da se određeni aspekti njihove ličnosti moraju čuvati u tajnosti i zato su skloni kasnim noćnim tajnim pretragama na internetu

Bolje da ne znate što pretražuju na INTERNETU: Ovi HOROSKOPSKI znakovi bi vas šokirali svojim IZBORIMA!

Shutterstock

I dok neki ljudi veruju u transparentnost misli i emocija, drugi su oprezniji u otkrivanju svojih osećanja. U isto vreme, iznenadili biste se kako naizgled nevini pojedinci imaju mračniju stranu u svom svakodnevnom životu.

Ovi horoskopski znaci mogli bi da vas šokiraju svojom mračnom i uznemirujućom istorijom pregledanja veba.

Rak

Rakovi ne vole da budu bolesni, ali će učiniti sve da privuku pažnju partnera i da se osećaju razmaženo i zbrinuto. Često pretražuju internet kasno uveče da bi proverili simptome za koje veruju da ih trenutno imaju. Ako dobijete uvid u njihovu istoriju pretraživanja, pomislićete da su hipohondri ili jednostavno paranoični jer ćete naići na mračnu spiralu nevolja i bolesti koje deluju opasno po život.


Strelac

Strelcima vladaju njihove misli i kada ih um odvede na neko mračno mesto, oni se okreću internetu da traže najčudnije stvari na mračnoj mreži. Većina Strelaca je sklona softveru i kodiranju i mogu da dopru do udaljenih delova interneta kako bi zadovoljili svoju radoznalost o nekim neozbiljnim stvarima, kao i o nekim uznemirujućim temama, prenosi Pinkvill-a.

Škorpija

Iako su veoma elokventne i deluju veoma sofisticirano, Škorpije su duboko nesigurne i stalno sumnjičave prema drugim ljudima. Ako zaronite duboko u njihovu istoriju pretraživanja interneta, verovatno ćete pronaći dokaze o tome da pokušavaju da iskopaju prljavštinu o svojim kolegama ili šefovima, špijuniraju bivše, ili čak prijatelje nekoga ko im se sviđa. Oni su veoma sofisticirani špijuni i znaju kako da pronađu ono što ih zanima.

Ovan

Kada je reč o Ovnu, morate imati na umu da spoljašnja percepcija ovog vatrenog znaka retko odgovara onome što je unutra. Od sumnjivih misli do podlih preferencija, mogu da vas iznenadim svojom istorijom veb pretrage. Moguće je da će imati tajni fetiš ili čak tajni seksualni identitet. Ovan je jedan mračni lik.

BONUS VIDEO


 

 


 

Komentari (0)
Loading