Šta znači ako ste sanjali blisku osobu koja je PREMINULA? Ona vam kroz snove šalje BITNU PORUKU, evo kako da je tumačite

Vesti 27.05.2022 12:07 0

Jesu li snovi u kojima se pojavljuju preminule voljene osobe jednostavno sećanja koja se igraju u snovima, koja nam pomažu da lakše prođemo kroz proces tugovanja? Ili nas naši dragi preminuli zaista posećuju?

Žena

pixabay

Verujem da bi i jedno i drugo moglo biti tačno. Međutim, prema Elizabet Kubler-Ros, snovi o našim voljenima s druge strane vela su "pravi kontakti na duhovnom planu s porukama za one koje su napustili". Moglo bi vas iznenaditi otkriće kako i vi možete preneti poruku preminuloj osobi.

Razmislite o komunikaciji kao o dvosmernoj ulici koja može dopustiti rešavanje i/ili ispunjenje ugovora duše.

Ovi snovi su dar pomoću kojih ostajete povezani s onima koje volite i daju izravan pristup vašim "natprirodnim" moćima, blagoslovima i mudrostima vaše multi-dimenzionalne duše, piše Atma.

Ukoliko niste stručnjak za lucidne snove, teško je pritisnuti dugme za san i osigurati da će se vaša voljena osoba s druge strane pojaviti u snovima na vaš zahtev.

Ipak, svako može da doprinese tome, a onda pustiti da oni naprave ostatak.

Ukoliko želite primiti poruku u snu od vaše voljene osobe s druge strane vela, predlažemo sledeće:

1. Zapalite sveću

2. Gledajte u fotografiju osobe ili držite u rukama predmet koji vas povezuje s njom

3. Zatvorite oči i prizovite sećanje na tu osobu... neku lepu uspomenu

4. Zatvorenih očiju ili dok gledate fotografiju u meditativnom stanju, formirajte pitanje koje imate za nju. Ili možete jednostavno postaviti nameru: "Prenesi mi poruku u snu u vezi ‘X’."

Najvažnije što bi trebalo da znate je da su vaši anđeli (vaše voljene preminule osobe) s vama u zemlji snova. Budite svesni činjenice da je njihova mudrost i ljubav uvek tu za vas svaki put kada vam je potrebna ili je želite.

Ne morate se više osećati sami na svetu, jer kada bi mogli shvatiti koliko vam je podrške i vodstva upućeno s druge strane, više nikada ne bi plakali. Dopustite toj energiji da prožme vaše korake, reči i odluke.

Zakoračite u višu perspektivu vaših voljenih preminulih osoba i zamislite na koji način vas oni vide, na koje načine vas bodre i kako vam pomažu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading