HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. MAJ Blizanci na meti zavidnog kolege, Vage čekaju blokade i zastoji, Jarčevi se udaljavaju od partnera
Alo/Privatna arhiva

OVAN

Posao: Ovaj period obeležiće promene na poslovnom planu, uvođenje novih elemenata u vaše poslovanje. Donećete odluku da proširite delokrug, što će podrazumevati primenu novih metoda rada. Novi izvor prihoda popraviće vašu finansijsku situaciju.

Ljubav:  Vaše polje komunikacije je pod vladavinom Merkura, koji je u ovom periodu retrogradan. To može da aktivira neki vas stari problem u odnosu sa partnerom, pa su moguće nesuglasice nesporazumi. Slobodni Ovnovi  mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.

Zdravlje: Probavne tegobe.

BIK

Posao: Ovaj dan najavljuje revoluciju u vašem poslovanju. Donećete odluku da uvedete nove elemente i unapređenje tehničkog tipa. To će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju. Retrogradni Merkur može da stvori zastoj u prilivu novca.

Ljubav: Neophodno je da provodite mnogo više vremena sa partnerom, jer može da dođe do udaljavanja. Osećate zamor rutinom u svakodnevici, pa je neophodno da se više angažujete i više izlazite sa vašim partnerom. Slobodne Bikove očekuje izlazak sa jednom šarmantnom Vagom, koja će vas osvojiti bez poteškoća.

Zdravlje: Osetljivost grla.

BLIZANCI

Posao: Retrogradni Merkur boravi u vašem polju karijere. Akcenat je na završavanju važnih poslova ili rada na ranijem projektu. Neophodno je da se za momenat zaustavite i da ne započinjete novo dok ne završite posao od ranije. Neko od vaših saradnika gradi rivalski odnos sa vama. 

Ljubav: Prećutali ste neke stvari partneru i to može da probudi sumnju kod njega. Iz tog razloga, možete proći kroz krizu poverenja. Potrudite se da otvorenim razgovorom to prevaziđete. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju privlačnu osobu preko prijatelja.  

Zdravlje: Nervoza. 

RAK

Posao: Vaše polje poslovne saradnje ukazuje na to da vas u ovom periodu očekuje novo poglavlje. U prilog tome govori i intenzivan rad na proširenju kruga saradnika. Obnovićete jednu staru saradnju.

Ljubav: Uspešno ćete prevazići stari problem koji se s vremena na vreme pojavljivao u odnosu s partnerom. Imate osećaj da vam je potrebno nešto novo, pa ćete odlučiti da zajedno s partnerom odete na put.  Slobodne Rakove očekuje ljubavna avantura sa osobom koju poznaju preko posla.  

Zdravlje: Više se krećite. Postali ste vrlo neaktivni, olenjili ste se!

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. MAJ Blizanci na meti zavidnog kolege, Vage čekaju blokade i zastoji, Jarčevi se udaljavaju od partnera

Alo/Privatna arhiva

 

LAV

Posao: Planetarni aspekt u vašem polju karijere naglašava nešto bitno novo u okviru vaše radne pozicije. Očekuje vas novi krug dužnosti kakve do sada niste obavljali. Ukoliko ste planirali da sarađuje te sa nekom stranom kompanijom ili da putujete u inostranstvo, ovaj period stvoriće vam dobru šansu za to.

Ljubav: Previše vremena posvećujete poslovnim obavezama i partner može da vam prigovori da se oseća zapostavljenim. Shvatite to vrlo ozbiljno i promenite uobičajene navike. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.     

Zdravlje: Aritmija. 

DEVICA

Posao: Akcenat bi trebalo da bude profesionalno usavršavanje i priprema za napredak u karijeri. Sada je više vreme pripreme nego akcije. Device koje imaju privatni biznis nailaze na prepreke i zastoj. Zato je važno da imate rezervni plan. 

Ljubav: Uspešno ćete prevazići razlike u stavovima sa partnerom, koje su se zaoštrile u poslednje vreme.  Planete vam pružaju podršku da krenete u novu etapu koja će vam omogućiti daleko veće zbližavanje. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla.     

Zdravlje: Probavne smetnje, moguća je virusna infekcija.

VAGA

Posao: Boravak teških planeta u vašem polju prometa može vam doneti neočekivan splet okolnosti. Taman kad pomislite da vam je konačno krenulo, odjednom može da usledi zastoj. Zbog toga pripremite rezervni plan i spremite se na to da improvizujete rešenja. 

Ljubav: Slobodne Vage imaće brojne prilike da upoznaju potencijalnog partnera. Možete upoznati osobu u znaku Ovna ili Vodolije, sa kojom vrlo brzo možete imati strastven u ljubavnu avanturu.  Vage koje su u vezi razmišljaju o zajedničkom putovanju koje će oživeti stari žar.   

Zdravlje: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Posao: Glavna tema ovog perioda jeste poslovna saradnja. U vašem polju poslovnih odnosa intenziviraće se vaša komunikacija sa poslovnim saradnicima. Očekuju vas brojni sastanci i uvođenje novih metoda rada, kao i proširenje delokruga istog.

Ljubav: Škorpije očekuje obnavljanje komunikacije sa osobom koja im je ranije mnogo značila. Međutim, povratak bivše ljubavi doneće nove izazove, ali i strah od toga da se scenario ne ponovi. Škorpije koje su u vezi uspešno će rešiti jedan važan problem koji ih je dugo mučio.   

Zdravlje: Pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. MAJ Blizanci na meti zavidnog kolege, Vage čekaju blokade i zastoji, Jarčevi se udaljavaju od partnera

Alo/Privatna arhiva

 

STRELAC

Posao: Planete u vašem polju poslovanja i privatnog biznisa podstiču vas  da krenete u potpunom novom pravcu  i da uvede te potpuno nove elemente u vaše poslovanje. Period je povoljan za to da započnete  pripreme u pravcu osamostaljenja i pokretanja sopstvenog preduzeća.  

Ljubav: U okviru vaše porodice postoji jedan problem koji se s vremena na vreme javlja. U ovom periodu taj problem može da kulminira, ali će ovog puta zahtevati da se svi zajedno udružite u njegovom rešavanju. U tome ćete uspeti zajedno sa partnerom.   

Zdravlje: Više se krećite.

JARAC

Posao: Za sve one koji se bave kreativnim zanimanjem, prosvetom  ili dizajnom, polje kreativnosti i hobija donosi nešto bitno novo. Možda ćete od svog hobija napraviti izvanredan izvor dodatnog prihoda ili ćete ostvariti finansijski napredak kroz kreativno izražavanje.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom  biće isprekidan, bilo da je reč o vašim poslovnim obavezama ili putovanjima. To može uzrokovati i unutarnju distancu između vas, pa je neophodan oprez. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo preko posla.   

Zdravlje: Spazam mišića, unosite više magnezijuma u organizam.

VODOLIJA

Posao: Planete vam pružaju podršku da završite jednu etapu u karijeri i započnete novu. Trenutna situacija vam donosi totalnu reorganizaciju poslovanja, kao i neke bitno nove radne metode koje ćete usvojiti kako biste posao postavili na drugačije temelje.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz transformaciju. Rešili ste da nešto bitno promenite, nešto što će biti na obostrano zadovoljstvo. Poći će vam za rukom da rešite jedan bitan egzistencijalni problem što se tiče prostora u kojem živite.   

 Zdravlje: Variranje pritiska. Potrebna je terapija koja bi to regulisala.

RIBE

Posao: Poseban uspeh očekuje vas u okviru privatnog biznisa i sklapanja sporazuma o dugoročnoj saradnji. Vaše polje saradnje doneće vam novi krug saradnika i početak novog poglavlja u okviru poslovne komunikacije. Uvodite nove metode rada.

Ljubav: Ovaj period može da doprinese tome da se osetite neshvaćenim od strane partnera. Ma šta da uradite ili kažete, ispada kao da u nečemu grešite. Otvoreno porazgovarajte o tome, ne prećutkujte stvari. Slobodne Ribe očaraće jedna zanosna Devica koju će upoznati preko prijatelja.    

Zdravlje: Melanholični ste.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

26.05.2022 07:46

Slobodne Skorpije mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.🫂🤣🙋‍♂️