Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku

Vesti 24.05.2022 19:00 0

Mars 25. maja ulazi u Ovna gde će boraviti do 5. jula 2022. godine.

Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku

Shutterstock

Mars se u Ovnu oseća kao kod kuće i tu je njegova moć pojačana. Naša energija je spontana, okrenuta prema napred, pa čak i hrabra pod tim uticajem. Naš takmičarski duh je dobro razvijen, a cilj nam je pobeda! Aktivni smo, usmereni i samouvereni.

Naše su akcije automatske, instinktivno pronalazimo najbrži način da stignemo od tačke A do tačke B. Negativna strana Marsa u Ovnu je sklonost da budemo nestrpljivi, arogantni, impulsivni i egocentrični. Svojim ciljevima hrlimo hrabro, samouvereno, bez stida i direktno s Marsom u Ovnu, a isto vredi i za iskazivanje ljutnje. Želimo biti prvi i raditi stvari sami – naša su nezavisnost, preduzimljivost i inicijativa su dobro razvijeni.

Ovaj tranzit je sjajan za poduhvate koji zahtevaju hrabrost i snažnu, ali ne nužno trajnu strast i energiju. Ne želimo da se osvrćemo ili previše razmišljamo – bavimo se samo onim što možemo da postignemo upravo sada. Nismo skloni okolišanju, samouvereno sledimo svoje želje

Energija Marsa u Ovnu podstiče motivaciju i pojačava našu želju da pobedimo i dobijemo sve za čim smo žudeli. Budući da je Mars ratnik neba, a Ovan namerava da dođe na sam vrh, bez obzira na cenu, ova kombinacija može podstaći vašu unutrašnju vatru – u dobru i zlu. Možda ćete se osećati konkurentnije i samopouzdanije, ali i impulsivnije i agresivnije.

Mars će 29. maja formirati vatrenu konjukciju s Jupiterom, planetom sreće i obilja, koji je nedavno započeo višemesečni boravak u Ovnu. Jupiter proširuje sve s čim dođe u dodir, tako da će u ovom slučaju pojačati glasnoću Marsove želje da izađe na vrh. Međutim, valja napomenuti da bi s Merkurom koji je još uvek retrogradan do 3. juna moglo biti teško postići onu vrstu energije kojoj Ovan uvek teži.

15. juna Mars će se upariti s Chironom koji se takođe kreće kroz Ovna. Asteroid, poznat kao “ranjeni iscelitelj”, govori o našoj sposobnosti da sami sebe iscelimo, a zatim vodimo druge istim putem. A u povezivanju s Marsom mogli bi se podstaći temeljni bes i bol. Ali imaćemo jedinstvenu priliku da procesuiramo na produktivan način.

Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku

Shutterstock

 

Mars u Ovnu takođe će se 1. jula sukobiti s Plutonom i ovaj promenjivi aspekt mogao bi da ustupi mesto borbi za moć, pa bi to mogao da bude trenutak u kojem je najbolje imati povećanu svest.

U nastavku pročitajte šta vašem znaku donosi Mars u Ovnu od 25. maja do 5. jula 2022. godine.

Ovan

Mars u vašem znaku može učiniti da se osećate još snažnije nego obično. Dobićete osećaj da možete da počnete ispočetka i to potpuno novo poglavlje u bilo kojem području vašeg života koje je stagniralo, bilo da je to vaša karijera ili vaš ljubavni život.

Takođe ćete biti podstaknuti na hrabre poteze u svim područjima života.

Samo budite svesni svoje sklonosti da očekujete rezultate odmah. S retrogradnim Merkurom koji traje do 3. juna, komunikacija, tehnologija ili transport će se kretati tempom koji je za vas potpuno frustrirajući. Radite na strpljivosti.

Bik

Mars u Ovnu osvetljava vašu dvanaestu kuću duhovnosti, što vam može učiniti ovo razdoblje malo usporenijim i uspavanijim. Umesto da podstakne napore za napredovanje, to će vas zapravo potaknuti da se olako povučete, čineći punjenje vašeg mentalnog i emocionalnog zdravlja još većim prioritetom.

Verovatno to radite otkako se Venera, vaš vladar, preselila u ovaj isti sektor, 2. maja.

Iako vas je Venera možda inspirisala da odvojite dodatno vreme za brigu o sebi, Mars će vas podstaći da više meditirate, pratite svoje snove ili radite na svojoj higijeni sna.

Blizanci

Još od 10. maja, retrogradnost Merkura mogla bi masovno da vrati u vaš život osobe iz prošlosti. Ali sada će vas kretanje Marsa kroz vašu jedanaestu kuću prijateljstva podstaći da učinite nešto sa svom tom intelektualnom i društvenom stimulacijom.

Možda biste želeli da isplanirate avanturističko putovanje s prijateljima koje niste videli neko vreme, te da udružite snage na grupnom projektu ili da pokrenete dobrotvorne akcije koje zahtevaju slogu.

Bićete motivisaniji da preuzmete uzde i zakoračite na poziciju moći, ali ta energija je najbolje uravnotežena timskim radom i saradnjom.

Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku

Shutterstock

 

Rak

Sezona pomračina još uvek snažno utiče na vas, jer je Mesec vaš vladar. Dakle, ako ste se osećali kao da je proleće bilo stresno vreme i da bi vam dobro došao energetski pomak, imate sreće.

Mars u Ovnu donosi novu energiju u područje vaše karijere, jer će se planeta akcije kretati kroz vašu desetu kuću karijere.

Bez obzira hteli vi to ili ne, mogli biste da dođete u središte pažnje, otkrijete da se od vas traži da preuzmete više vodeće uloge na poslu i da steknete više priznanja za sav svoj naporan rad.

Lav

Mars se kreće kroz vašu devetu kuću avanture. Kao jedan od fiksnih znakova, skloni ste da se držite onoga što znate, često se mučite s prilagođavanjem, čak i kada trenutak to traži.

Ali s planetom akcije u vatrenom znaku, bićete inspirisani da ovu sklonost bacite u vetar dok možda istražujete i uživate u dugim putovanjima i prilikama za obrazovanje.

Ovaj tranzit takođe pogoduje usavršavanju vaših veština na ljubavnom polju.

Devica

Dok se kreće kroz Ovna, Mars unosi više energije i živahnosti u vašu osmu kuću intimnih veza, potencijalno pojačavajući vašu želju da se povežete sa svojom drugom polovinom ili nekom posebnom osobom.

Promeniće se dinamika unutar vaših najintimnijih veza – verovatno na način da se osećate više emocionalno i fizički zadovoljni.

Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku

Shutterstock

 

Vaga

Već ste se osećali prijatno sa svojom vladaricom, Venerom, koja se kreće kroz Ovna i unosi više fokusa u vaše odnose. Ali sada će se Mars kretati kroz istu zonu, usmeravajući svetla reflektora na svaki pogrešan potez vašeg najdražeg prijatelja, kolege ili voljene osobe.

Iako biste mogli da budete u iskušenju da izbegnete sukob, ovaj tranzit zapravo može da postavi pozornicu za zdravo rešavanje sukoba, ako ste voljni da priznate i suočite se s bilo kakvom napetošću.

A kada glasnik Merkur krene napred u vašoj osmoj kući intimnih veza 3. juna, biće vam lakše da dođete na istu talasnu dužinu s drugim ljudima.

Škorpija

Marsovo putovanje kroz Ovna pada u vašu šestu kuću dnevne rutine i dobrobiti. Nema sumnje da su ova poslednja pomračina Meseca i pun Mesec u vašem znaku iscrpili vašu energiju. Možda ste se osećali potpuno savladano.

Međutim, možete se radovati što ćete se polako oporaviti i osećati energičnije – pogotovo zato što je Mars jedan od vaših suvladara. Možete lakše proveriti sve svoje dnevne obaveze i uneti više ravnoteže u svoje svakodnevne aktivnosti.

To može biti isprobavanje uzbudljive nove rutine vežbanja ili preuzimanje naprednijih odgovornosti na poslu.

Strelac

S Marsom u Ovnu i u svojoj petoj kući romantike, pripremite se za vjerojatno iskustvo razigranih spontanih ljubavnih susreta. Vi nemate problema s izražavanjem svojih potreba, ali ovaj tranzit može tu energiju podići na potpuno novu razinu.

Takođe ćete imati dodatnu energiju koju ćete pretočiti u umetničke, kreativne aktivnosti i provođenje vremena s decom.

A s retrogradnim Merkurom koji malo usporava vašu dnevnu rutinu do 3. juna, možda ćete čak biti u iskušenju da stavite posao u poslednji plan kako biste se uputili na putovanje ili romantični beg.

Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku

Shutterstock

 

Jarac

Mars u Ovnu donosi promenu tempa. Planeta akcije se kreće kroz vašu četvrtu kuću, u kojoj se romantična Venera nalazi od 2. maja, pa ćete više biti fokusirani na dom nego na posao.

Možda ste u poslednje vreme imali na umu kreativne projekte dizajna enterijera, a sada, s Marsom, možete preduzeti konkretne korake da ih ostvarite.

Isto vredi i za sve buduće sukobe s voljenima. Sada će biti još lakše nego inače da usvojite proaktivan pristup. Ovo bi takođe mogao biti trenutak u kojem ćete planirati aktivno porodično druženje.

Vodolija

S Marsom koji se kreće kroz Ovna, a time i vašu treću kuću komunikacije, vi ste još društveniji nego inače.

Želite da kažete “da” svim stvarima. Ali dok bi vaša mentalna energija sada mogla da omogući prepun raspored, biće ključno da osigurate da fizički to izdržite i ne pregorite.

Stoga se nemojte ustručavati da odvojite dovoljno vremena za brigu o sebi.

Ribe

S Marsom u vašoj drugoj kući prihoda, bićete ohrabreni da tražite mogućnosti zarade koje govore o vašim ličnim vrednostima. Imate pojačanu energiju da svoje veštine iznesete na sto, da izrazite svoje najbrilijantnije ideje i uverenja, te da tražite jednaku vrednost zauzvrat.

Retrogradni Merkur mogao bi da rezultira gomilom zahteva za zadovoljavanje potreba drugih ljudi, ali u ovo vreme vi ćete hteti da budete jasniji kada se radi o tome kako želite da trošite svoju energiju.

A ako otkrijete da to rezultira većom platom ili jednostavno postavljanjem boljih granica, to može biti blagodet za vaše samopoštovanje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading